Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu olsun..
Acaba kullanan birini gördünüz mü ? Ben çok beğendim not ettim hatta fakat başı yavaş ya nasıl olur bilemedim :)
Yani giriş müziği ayrı olarak çalmadı doğru mu anladım ? Şarkı çok etkileyici çok beğendim zaten yabancı istiyordum ama içeri girerken nasıl olur onu şuan bilemedim :)Evet, açık söyleyeyim çok ama çok etkilendiğim bir otel düğünüydü.. kapılar sisler eşliğinde açıldığı an müzik başladı, gelin ve damat yavaş yavaş masaya ilerlerken müzik hızlandı :) gerçekten bu şarkıyla hiç unutulmayacak bir düğün oldu. belki sizde yürüme kısmını biraz yavaşlatarak ayarlayabilirsiniz..
Yani giriş müziği ayrı olarak çalmadı doğru mu anladım ? Şarkı çok etkileyici çok beğendim zaten yabancı istiyordum ama içeri girerken nasıl olur onu şuan bilemedim :)
Değilim ama böyle şarkılar varsa mutlaka olmalıyım :) Reklama girmez bence, çok teşekkür ederim cevapların için kafanı şişirdim senin de ama çok yardımcı oldun tekrar teşekkürlerGiriş müziği buydu, ilk salona girerken çaldı bu şarkı.
bu arada eğer spotify üyesi iseniz oradaki search bölümüne wedding yazıp yüzlerce alternatif de bulabilirsiniz, şimdi o aklıma geldi :) yani inşallah bu reklama girmez, ama az önce denk gelince yazmak istedim size.
Değilim ama böyle şarkılar varsa mutlaka olmalıyım :) Reklama girmez bence, çok teşekkür ederim cevapların için kafanı şişirdim senin de ama çok yardımcı oldun tekrar teşekkürler