Saç Rengi ve Saç Boyama Ilk def sac boyama

Koyu saç açık ton tutmaz, ister siyah olsun ister kahve, koyu ton açık tonu almaz.
Hele sizinki imkansız siyah dediğiniz renk boyada 1 numaraya denk geliyor. Siz diyorsunuz ki 11e boyasam. Tutmaz.

Boyamadan önce saçınızın rengini açtırmanız lazım istediğiniz renk tutmaz diye biliyorum
Koyu saç açık ton tutmaz, ister siyah olsun ister kahve, koyu ton açık tonu almaz.
Hele sizinki imkansız siyah dediğiniz renk boyada 1 numaraya denk geliyor. Siz diyorsunuz ki 11e boyasam. Tutmaz.
Keşke sormadan almasaydiniz hiç bişey farketmez sizin saçınızda
Oryal alıp açsam kuaföre para vermek istemiyorum yeni ev aldık saç boyamak küçüklukten beri hevesim

Bende saçlarıma birçok işlemi kendim.yapiyorum ama oryal kullanamktan korkarım. Saçların yanma ihtimali var. Malesef siyah saca açık renk tutmuyor.

Bende saçlarıma birçok işlemi kendim.yapiyorum ama oryal kullanamktan korkarım. Saçların yanma ihtimali var. Malesef siyah saca açık renk tutmuyor.
Yapabilirim diyorsanız alın evde yapın daha uygun olur bende öyle yapıyorum genelde
Oğluma 3 aylık hamile iken saçlarımi sıfıra verdim şimdi omzumda olmazsa tekrar keserim ama denemek istiyorum

Yakarsınız saçınızı anlamazsınız alerjiniz varsa kafa deriniz zarar görür çok riskli başka renk olsa kızıl gibi saçınıza bir ışıltı olur

En iyi ihtimal oryali içlerden bir tutam uygulayıp kaç dk hangi açıklığa geldi vs diye deneme yanılmayla yaparsın canım. Birden hepsine sürme.
Bu arada sıfıra mi verdin tebrik ederim cesaretini

Benim 3 cm kestirince 3 ay ağlıyorum
Birturlu uzamayan saçlarım var çünkü

Yapmadan önce deneyiminiz yoksa boyama ile ilgili videolar bakın bence yardımı olur
Teşekkürler canım
Öyle yaptıkça şımarıyor bence
13 ayda omzumda öyle yapacağım zaten

Videolara bakın boyayacak birisi varsa alttan başlayarak üste doğru boyasin açılınca. İstediğin renge boyarsin ins istediğiniz olur ben ablamın saçını açıp griye boyuyorum onunda saçları koyu ama ablam eski kuaför yönlendiriyor beni

InsAallah bakalim yarin oryal bulabilirsem yapicam

Kizlar aksam bir kisim da denedim sacim orta kumral gibi oldu papatya ile acmayi dusunuyorum olmazsa acici yada oryal kullanip yapacagim merak ettim artik

Kizlar hepinize tek tek tesekkur ediyorum benle paylasimda bulundugunuz icin
Ben bugun gidip oryali aldim kuafor bir arkadastan bir miktar
Boya kutusundaki oksidan ile denedim bir gun bekleyip boyayi yapacaktim yarin ama

Sacim cok fazla oldugu icin iki ayri bolgeden baslamistim alnimin ustu ve ensem sari su an
Evet boyamadan istedigim sariliga ulastim sadece oryal ile

Sorum ssu boyamam sartmi

Sacim ve boyayacagim renk eger boya derseniz

Eklentiler

• 20200708_143706.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 59
  • 20200706_005524.webp
    29 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…