- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
- 248
- Konu Sahibi Birgaripanne
-
Boyamadan önce saçınızın rengini açtırmanız lazım istediğiniz renk tutmaz diye biliyorum
Koyu saç açık ton tutmaz, ister siyah olsun ister kahve, koyu ton açık tonu almaz.
Hele sizinki imkansız siyah dediğiniz renk boyada 1 numaraya denk geliyor. Siz diyorsunuz ki 11e boyasam. Tutmaz.
Oryal alıp açsam kuaföre para vermek istemiyorum yeni ev aldık saç boyamak küçüklukten beri hevesimKeşke sormadan almasaydiniz hiç bişey farketmez sizin saçınızda
Bende saçlarıma birçok işlemi kendim.yapiyorum ama oryal kullanamktan korkarım. Saçların yanma ihtimali var. Malesef siyah saca açık renk tutmuyor.
Oğluma 3 aylık hamile iken saçlarımi sıfıra verdim şimdi omzumda olmazsa tekrar keserim ama denemek istiyorumYapabilirim diyorsanız alın evde yapın daha uygun olur bende öyle yapıyorum genelde
Teşekkürler canımYapmadan önce deneyiminiz yoksa boyama ile ilgili videolar bakın bence yardımı olur
Öyle yaptıkça şımarıyor benceEn iyi ihtimal oryali içlerden bir tutam uygulayıp kaç dk hangi açıklığa geldi vs diye deneme yanılmayla yaparsın canım. Birden hepsine sürme.
Bu arada sıfıra mi verdintebrik ederim cesaretini
Benim 3 cm kestirince 3 ay ağlıyorum
Birturlu uzamayan saçlarım var çünkü
Hiç sevmem o rengi ama dediklerinizi dikkate alacağımYakarsınız saçınızı anlamazsınız alerjiniz varsa kafa deriniz zarar görür çok riskli başka renk olsa kızıl gibi saçınıza bir ışıltı olur
InsAallah bakalim yarin oryal bulabilirsem yapicamVideolara bakın boyayacak birisi varsa alttan başlayarak üste doğru boyasin açılınca. İstediğin renge boyarsin ins istediğiniz olur ben ablamın saçını açıp griye boyuyorum onunda saçları koyu ama ablam eski kuaför yönlendiriyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?