- Konu Sahibi Birgaripanne
-
Canim sacim kisa gidecek durumum yok yeni ev aldik odemeleri eksiksiz odememiz gerekiyor 150 200 tl icin mi diyebilirsin ama aylik eve giren butcemiz 800 tl kaliyor ortalama 2 cocuk bezleri islak mendilleri market ev bu daha ucuza mal oluyor o yuzden evde boyamak istedim bu kendi kendime yaptigimbence olmamış, kuaförde yaptır derim.
Koyudan açığa hele de sarıya çevirmek profesyonellik ister, allah korusun saçın yanabilir.
Mor sampuan mi duymustum bulabilirsem alir yikarim bu ilk denemem ama kizillik olur muMor şampuan yıkayıp bekleticekmisiniz kizilligini akıtır diyor ablam kuaför boyamaya gerek kalmaz diyor
Şuan kızıllık var zaten o kızıllık gitsin diye yapicakmisinizMor sampuan mi duymustum bulabilirsem alir yikarim bu ilk denemem ama kizillik olur mu
Tesekkurler yorumun icin
Boyadığı hali bu diye anladım bensarı saç bir tutkudur, sizi çok iyi anlıyorum şimdi ne derlerse desinler siz muhtemelen vazgeçmiyceksiniz. bende de var o tutku. pandemi sürecinde evde orta kumral saçlarımı sipariş ettiğim açıcı ve boya ile boyadım ama istediğim rengi elde edemedim. açmanın tek çaresi oryaldir. ama o da yakar. ama bu ihtimal tabii. belki sizinkisi çok işlem görmemişse yanmaz.
attığınız fotoğrafta başarılı bir şekilde açmışsınız saçlarınızı. bu şekilde tümünü açıp istediğiniz rengi elde edebilirsiniz bence.
Boyadığı hali bu diye anladım ben
Ilk defa boyasam bile mi tekrar soruyorum ama emin olmak icin canim tesekkurlerŞuan kızıllık var zaten o kızıllık gitsin diye yapicakmisiniz
Evet yillarin tutkusu bundan 17 ay once sifira verdim sacimi ve uzadi uzamisken boyayim dedimsarı saç bir tutkudur, sizi çok iyi anlıyorum şimdi ne derlerse desinler siz muhtemelen vazgeçmiyceksiniz. bende de var o tutku. pandemi sürecinde evde orta kumral saçlarımı sipariş ettiğim açıcı ve boya ile boyadım ama istediğim rengi elde edemedim. açmanın tek çaresi oryaldir. ama o da yakar. ama bu ihtimal tabii. belki sizinkisi çok işlem görmemişse yanmaz.
attığınız fotoğrafta başarılı bir şekilde açmışsınız saçlarınızı. bu şekilde tümünü açıp istediğiniz rengi elde edebilirsiniz bence.
Yok oryal kullanilmis hali boya diger foto da kullanmadim dahaBoyadığı hali bu diye anladım ben
Arkadaslar saçın siyah ilk defa boyaycagim oryal sartmi aldığım boya koleston vanilya sarısı 11.7
Arkadaslar saçın siyah ilk defa boyaycagim oryal sartmi aldığım boya koleston vanilya sarısı 11.7
Bu urunle actim canimNe yaptiniz son durum nedir merak ettim
Ama kendi siyah sacinizin ustune dediginiz vanilya sarisini boyarsaniz tutmayacak hatta muhtemelen kizil olacaksiniz.
Ve yine,eger sari yapacaksaniz palette aciciyla 2 kez acmaniz gerekecek cunku ilk acmada saci en fazla cart bir turuncuya ceviriyor ki ustune sari vursanizda tutmaz alttan kizilliklar hep cikacaktir.
Temiz bir sari icin en kesin yontem toz bir aciciyla tek seferde acmak ondan sonra istediginiz sariya boyayabilirdiniz.
Daha iyi anladim olucak sonu.Ben saçlarımı palettenin açık sarısıyla açtım. Kalın telli ve siyah kizil defalarca boyanmış sacima uyguladim. Bir en fazla 2 ton açıyor. Her ay kullandım şuan güzel oldu rengi ama istediğiniz renk için açıcı şart. İster benim gibi 1 2 ton açma özelliği olan boyalarla açın ben esmer olduğumdan sarı yakışmıyor 1 er ton açtığım için kendime yakışacak açık rengi da
Canim ben direk acici kullandim daha boyamadim ilk defa yaptigim icin saclarim yipranmadi o kadar ve su an bayagi yumusak geliyrorDaha iyi anladim olucak sonu.
Ne kadar açıldı saçın beyaza yakın açman gerekli istediğin renk içinCanim ben direk acici kullandim daha boyamadim ilk defa yaptigim icin saclarim yipranmadi o kadar ve su an bayagi yumusak geliyror
Ne kadar açıldı saçın beyaza yakın açman gerekli istediğin renk için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?