Saç Rengi ve Saç Boyama Ilk def sac boyama

Of çok kötü renk, kusura bakmayın lütfen ama gerçekten kötü.
Romanlar boyar ya saçını, o tarz olmuş. Yapmayın ne olur.

bence olmamış, kuaförde yaptır derim.
Koyudan açığa hele de sarıya çevirmek profesyonellik ister, allah korusun saçın yanabilir.
Canim sacim kisa gidecek durumum yok yeni ev aldik odemeleri eksiksiz odememiz gerekiyor 150 200 tl icin mi diyebilirsin ama aylik eve giren butcemiz 800 tl kaliyor ortalama 2 cocuk bezleri islak mendilleri market ev bu daha ucuza mal oluyor o yuzden evde boyamak istedim bu kendi kendime yaptigim
Siparislerim geldiginde daha iyi boyayan birisine yaptiracagim kuzenim yada arkadasima

sarı saç bir tutkudur, sizi çok iyi anlıyorum şimdi ne derlerse desinler siz muhtemelen vazgeçmiyceksiniz. bende de var o tutku. pandemi sürecinde evde orta kumral saçlarımı sipariş ettiğim açıcı ve boya ile boyadım ama istediğim rengi elde edemedim. açmanın tek çaresi oryaldir. ama o da yakar. ama bu ihtimal tabii. belki sizinkisi çok işlem görmemişse yanmaz.

attığınız fotoğrafta başarılı bir şekilde açmışsınız saçlarınızı. bu şekilde tümünü açıp istediğiniz rengi elde edebilirsiniz bence.

Boyadığı hali bu diye anladım ben

Şuan kızıllık var zaten o kızıllık gitsin diye yapicakmisiniz
Ilk defa boyasam bile mi tekrar soruyorum ama emin olmak icin canim tesekkurler
Evet yillarin tutkusu bundan 17 ay once sifira verdim sacimi ve uzadi uzamisken boyayim dedim
Boyadığı hali bu diye anladım ben
Yok oryal kullanilmis hali boya diger foto da kullanmadim daha

Arkadaslar saçın siyah ilk defa boyaycagim oryal sartmi aldığım boya koleston vanilya sarısı 11.7

Canim palette yogun renk acici var onu kullan eger saclarin uzunsa veya gurse 2 paket almani oneririm.. Yarim saat kadar beklet yika tamamen kurumasini bekle uzerine istedigin rengi kullan.. Benim bi arkadasim yapmisti ve kuafor yapsa ancak o kadar guzel tutar hatta kuaforde sac daha cok yipraniyo oryalden falan.. Arkadasimin sacinda yipranma nerdeyse olmamisti

Arkadaslar saçın siyah ilk defa boyaycagim oryal sartmi aldığım boya koleston vanilya sarısı 11.7

Ne yaptiniz son durum nedir merak ettim

Ama kendi siyah sacinizin ustune dediginiz vanilya sarisini boyarsaniz tutmayacak hatta muhtemelen kizil olacaksiniz.

Ve yine,eger sari yapacaksaniz palette aciciyla 2 kez acmaniz gerekecek cunku ilk acmada saci en fazla cart bir turuncuya ceviriyor ki ustune sari vursanizda tutmaz alttan kizilliklar hep cikacaktir.

Temiz bir sari icin en kesin yontem toz bir aciciyla tek seferde acmak ondan sonra istediginiz sariya boyayabilirdiniz.

Bu urunle actim canim
Rengi atiyorum az bekletmisim keske bir on dakika daha bekleseydim
2ncideki ensem oraya daha once deneme yapmistim orasi dahaa iyi oldu boya vurmaktan da vaz gectim tekrar oryal surup belki oyle

Eklentiler

• 15949833119471186178940.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 75
  • 20200711_194008.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 86
  • 20200711_124033.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 115
Ben saçlarımı palettenin açık sarısıyla açtım. Kalın telli ve siyah kizil defalarca boyanmış sacima uyguladim. Bir en fazla 2 ton açıyor. Her ay kullandım şuan güzel oldu rengi ama istediğiniz renk için açıcı şart. İster benim gibi 1 2 ton açma özelliği olan boyalarla açın ben esmer olduğumdan sarı yakışmıyor 1 er ton açtığım için kendime yakışacak açık rengi da

Daha iyi anladim olucak sonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…