Normalde yapmıcağım şeyleri yaptım şu 2 hafta içinde en baştan anlatııym en iyisi ben bizim burdkai markete arkadaşlarımla gittim ve personeli beğendim şaka karışık derken çocuğu sürekli görmeye markete gitmeye başladım bigün kasadaydı bende onun bölümüne geçtim ama çok titredim ismini bile okuyamadım çok heycanlandım ama arkadaşım ismini okumuş bendekide nasıl cesaretse ekledim face konuştum çocukla tabi beğenip eklediğimi söylemedim sonra bu beni markete çağırdı bende gittim o akşam bana yarın buluşalımı dedi bende kabul ettim ama çocuk çok düzgün buluştuğumuzdada hiç sarkıntılık yapmadı dengesiz hareketlerde yapmadı gayet seviyeli ve düzgün bir buluşma oldu ama çocuk beni tanıdı ve bana dediki aramızda bişey olcaksa zamanla olsun hemen olmasın sonuçta ayrılmaz dediğimiz kişiler birbrlerini tanımaya fırsat bulamadan sevgili oldukları için ayrılıyolar dedi çocuk 23 yaşında ve askerliğini yapıp gelmiş bu arada iki tane ciddi ilişkisi olduğunu söyledi biri 1 ay ikincisi 3 ay sürmüş bana çıkma böyle sevgili olaylarından çok soğuduğunu söyledi bnim hiç sevgilim olmadı ve 18 yaşındayım ben nasıl davranmalıyım sevgili olaylarından soğuduğunu söyledi sonuçta napmam lazım
ben çocuğa ölüp bitiyo gibi davranmıyorum gayed ağırdan alıyorum o bana buluşma teklifi etti ben ona değil ve bana 2. kez buluşalımı dediğinde hayır dedim sadece bildiği onu beğendiğim buda normal bişey sonuçta beğenmediğim birini facesime niye ekliyim face eklememin sebebi meraktı beni tanıcağını düşünmedim sonuçta internet çağındayız herkes herkesi int. buluyo ve biz şuan için çok yeniyiz ve arkadaşız belki tanıdıkça hoşlanmıcağım ikimizde bunun farkındayız karşımdaki kendin ibilmeyne dengesiz biri değil böyle olsaydı şuan çıkıyor sevgili olmuştuk .
ben çocuğa ölüp bitiyo gibi davranmıyorum gayed ağırdan alıyorum o bana buluşma teklifi etti ben ona değil ve bana 2. kez buluşalımı dediğinde hayır dedim sadece bildiği onu beğendiğim buda normal bişey sonuçta beğenmediğim birini facesime niye ekliyim face eklememin sebebi meraktı beni tanıcağını düşünmedim sonuçta internet çağındayız herkes herkesi int. buluyo ve biz şuan için çok yeniyiz ve arkadaşız belki tanıdıkça hoşlanmıcağım ikimizde bunun farkındayız karşımdaki kendin ibilmeyne dengesiz biri değil böyle olsaydı şuan çıkıyor sevgili olmuştuk .
Son düzenleme: