İlk defa başıma geldi

melikecik1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
345
57
13
25
Herkese hayırlı geceler arkadaşlar kardeşler ablalar hayatımda ilk defa dün gece başıma gelen bir olaysan bahsetmek istiyorum ben işe giderken alarmları çok zor duyuyorum diye telefonum hep yastığın altında uyurum , dün gece saat 4-5 civarlarında uyanıp sözlüme mesaj atmışım ve bu mesajı sabah farkettim “ Allah’ın belası insanlar ya sabır ya sabır “ attığım mesaj bu sözlüm de haliyle şaşırmış ne oluyor falan kime sinirlendin gibi gibi … hiç bu durum başına gelen var mı ? İlk defa yaşadım ve ürpertici de geldi . Hayattan almak istediğim bir mesaj mı veya uykuda beyin fonksiyonlarım mı kapanmadı ne mantıkla bunu yazıp attım uykundan uyanıp bilmiyorum , bir karar aldım alışkanlık olmaması için telefon uzakta uyuyacağım bakalım 🤔 düşünceleriniz neler ?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler …

Bazı şeylere çok kafayı takmamak lazım diye düşünüyorum. Hayattan ders falan çok yormayın bence kendinizi ben de bir anda biri beni uyandırırsa çok garip sözler edip geri uyurum sonra bir yıl dalga konusu olur devam eder. Hatta çoğu insanın başına gelmiştir bu. Sizinki de bu tarz bir durum bilinçaltı diyip geçin

Bazı şeylere çok kafayı takmamak lazım diye düşünüyorum. Hayattan ders falan çok yormayın bence kendinizi ben de bir anda biri beni uyandırırsa çok garip sözler edip geri uyurum sonra bir yıl dalga konusu olur devam eder. Hatta çoğu insanın başına gelmiştir bu. Sizinki de bu tarz bir durum bilinçaltı diyip geçin
Olabilir evet uykusunda konuşanlar falan da var haklısınız 🤭

Cok fazla telefonla oynuyorsun. Gerçek ve rüyayı ayırt edemiyorsun . Biraz detox
Mümkün değil günümün yarısı işte geçiyor 1 saat telefonla sohbet sonra uyuyorum hayatım yorucu belki haftasonları evet😁

Muhtemelen rüya içinde yaşandı ama o an gerçekle ayırt edilmedi evet olabiliyor ben geçen hafta yatağın ortasında oturup telefonu yorgan altında ararken uyandım birden ne alaka telefon her zamanki yerde komidindeydi ve uyurken fiziksel olarak arıyormuşum bir anda n’oluyo ya diyr uyandım otururken 🥲

Muhtemelen rüya içinde yaşandı ama o an gerçekle ayırt edilmedi evet olabiliyor ben geçen hafta yatağın ortasında oturup telefonu yorgan altında ararken uyandım birden ne alaka telefon her zamanki yerde komidindeydi ve uyurken fiziksel olarak arıyormuşum bir anda n’oluyo ya diyr uyandım otururken 🥲
Evet haklısınız bilinçaltı muhtemelen bende de öyle oldu Allah yaşatmasın tekrar ya🥹😁

Derin uyuyan insanlarin hepsinde bunun gibi seyler oluyor. Ben de derin uyurum bazen ruyamiydi gercekmiydi olaylar karistiriyorum.

Ben uykuya direnir uyumamak için kendimi tutarsam biriyle konuşurken son mesajı hatırlamıyorum bazen. Belki size de öyle olmuştur. Ya da bir ses gürültü falan sizi uyandırdıysa bir sinirle mesajı yazıp uykuya dalmışsınızdır.

Dün sabah eşim beni uyandırmaya çalışmış. Demişim ki, Ben şu an başka boyuttayım, burada işlerim var gelemem😂 hiiç hatırlamıyorum ve yorgundum.

Elime telefon verseler yazabilirdim belki de bilmiyorum ki?
Ama buna çok güldüm ya🤭😁 neyse ki benzer durumlar yaşanıyormuş

Ben uykuya direnir uyumamak için kendimi tutarsam biriyle konuşurken son mesajı hatırlamıyorum bazen. Belki size de öyle olmuştur. Ya da bir ses gürültü falan sizi uyandırdıysa bir sinirle mesajı yazıp uykuya dalmışsınızdır.
Belki de bilemiyorum sabahın 5 inde insanlarla ne derdim vardı acaba 🤭😁

Back
X