İlk defa başıma geldi

Çok komik hic gulecegim yoktu iyi geldi 😂😂

O da bir sey mi ben cocukken cokolrens almaya giderken babam kapida yakaladi. Saat 3 falandi 😂
Hala cokoprensi cok severim

Eşimle şuan farklı şehirlerdeyiz iş sebebiyle.. iki küçük çocuğumla kalıyorum haftaiçi,eşim haftasonları geliyor…
Neyse
Geçen gün gece 1 de aramış eşim, naptın ,yattınız mı diye
Demişim ki, dışardayım geziyorum şimdi
🤣🤣🤣
Hatırlamıyorum bile ne ara konuştuk, ne ara telefonum çaldı..
Arama kayıtlarına bakınca anladım konuştuğumuzu.

Gecenin 1 inde tek başıma ben dışarılarda….🤣🤣

Herkese hayırlı geceler arkadaşlar kardeşler ablalar hayatımda ilk defa dün gece başıma gelen bir olaysan bahsetmek istiyorum ben işe giderken alarmları çok zor duyuyorum diye telefonum hep yastığın altında uyurum , dün gece saat 4-5 civarlarında uyanıp sözlüme mesaj atmışım ve bu mesajı sabah farkettim “ Allah’ın belası insanlar ya sabır ya sabır “ attığım mesaj bu sözlüm de haliyle şaşırmış ne oluyor falan kime sinirlendin gibi gibi … hiç bu durum başına gelen var mı ? İlk defa yaşadım ve ürpertici de geldi . Hayattan almak istediğim bir mesaj mı veya uykuda beyin fonksiyonlarım mı kapanmadı ne mantıkla bunu yazıp attım uykundan uyanıp bilmiyorum , bir karar aldım alışkanlık olmaması için telefon uzakta uyuyacağım bakalım 🤔 düşünceleriniz neler ?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler …
Birine kızmış olmayasanız? Benim başıma gelmişti üniversite yıllarında. Aşığız işte o zamanlar, küs uyumuşum sevgilimle, hiç haberim yok sitemli bi mesaj yazmışım ben de sabah farkediyorum 😁 ancak hatırlıyorum duygularım çok yoğundu o ara; aşk, üzüntü.. hepsi. Ağlayarak uyumuştum hatta muhtemelen. Böyle bir duygu yoğunluğunuz bildiğiniz ya da bastırdığınız yerde olabilir mi?

Eşimle şuan farklı şehirlerdeyiz iş sebebiyle.. iki küçük çocuğumla kalıyorum haftaiçi,eşim haftasonları geliyor…
Neyse
Geçen gün gece 1 de aramış eşim, naptın ,yattınız mı diye
Demişim ki, dışardayım geziyorum şimdi
🤣🤣🤣
Hatırlamıyorum bile ne ara konuştuk, ne ara telefonum çaldı..
Arama kayıtlarına bakınca anladım konuştuğumuzu.

Gecenin 1 inde tek başıma ben dışarılarda….🤣🤣
Yaaaa😁🤣 insan ilk şaşırıyor yapmamışımdır diyor ama sonra çok gülüyor

Birine kızmış olmayasanız? Benim başıma gelmişti üniversite yıllarında. Aşığız işte o zamanlar, küs uyumuşum sevgilimle, hiç haberim yok sitemli bi mesaj yazmışım ben de sabah farkediyorum 😁 ancak hatırlıyorum duygularım çok yoğundu o ara; aşk, üzüntü.. hepsi. Ağlayarak uyumuştum hatta muhtemelen. Böyle bir duygu yoğunluğunuz bildiğiniz ya da bastırdığınız yerde olabilir mi?
Belki de bilemiyorum yani zaten bugünlerde kafamın içi baya dolu ama başıma ilk defa gelince bi tık şaşırttı sonra güldürdü 🤭🤭😁

Back
X