Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayni olay benim basimada geldi ben salondaydim mutfakta masamin uzerinde bir süsüm vardi camdan o kirilmisti tam masanin ortasindayi cok sasirdim sonra ertesigun esim bosanalim demisti ve ayrildikta ama evde sürekli bisiler kiriliyordu durup dururken genelde nazar cikti derler ama bizde tersi oldu :96:
zaten bugün de hepimizi ilgilendiren kötü bişey oldu... buna bağlıyım mı bağlamıyım mı diye düşündüm ama....
noldu canım:26:
özürdileyorum ama burada söylenebilcek bişey değil malesef![]()
tuhaf vakalar bende de olduğu olmuştur lakin ben de sizin gibi önce bilimsel yönünü ele alıyorum.olasılıkları kafamda tarıyorum,mantığını bulmaya çalışıyorum.fizik kimya ve bilimum bilimsel yönlerini kafamda tarıyorum.genelde beni tatmin eden de açıklama getiriyorum kendime.sonuçta nazar dediğimiz olay da kötü enerjinin birikiminin dışa vurumudur.herşey iyi hoş da,bir de bilimin bende sustuğu an olur o zaman kıdım kıdım çaktırmadan kitaplığıma ilerleyip dua kitapçığıma bakınıyorum...canım öncelikle nazara inandığımı söylemeliyim; ama şu şekilde, bazı insanların gerçekten enerjileri yüksek olabiliyor, nazarı da buna bağlıyorum; ama ben bilimsel açıklamasını yapmak için yorum yazıyorum şu anda :) sebebi şu olabilir diyeyim sadece, elbette kesin bir şey söyleyemeyiz. cam ve porselen gibi malzemeler, üretim aşamasında iç yapı kusurlarıyla üretilirler. iç yapı kusurlarından kastım, göremediğimiz boşluklar, çok küçük ölçekte çatlaklar vs.dir. bunu cama yorumlarsak eğer, normalde çok hızlı sıcaklık değişimlerinden çok fazla etkilenmez malzemelerdir yapıları gereği; ama bu kusurlardan çok varsa yapıda, malzeme sıcaklık değişimlerine dayanmayacak ve bizim görmediğimiz boşluk ya da mini çatlak üzerinde bir baskı oluşturarak kırılacaktır, bu tür kırılmalar da ister tek bir çatlak üzerinden yürür, isterse de birkaç minik çatlakta da aynı etkiyi yaratarak tuz buz dediğimiz şekilde kırılır. sizin olayda eğer bulaşıklar sıcak suyla yıkandıysa ve ardından soğuk suya ya da soğuk havaya maruz kaldıysa böyle bir durum oluşumuş olabilir. bilirsiniz çay kaşığı koyarlar bazen, metaller ısıyı hızlı ilettiğinden cam o kadar da etkilenmesin diye sıcaklık değişiminden.bilmiyorum ne kadar ifade edebildim düşündüğüm olasılığı, aynı günde iki kere dnek gelmesi de ayrı bir olay; ama siz yine de dilinizden nas ve felak surelerini eksik etmeyin derim..
evde lohusa falan var myıdı? benim kuzenim lohusayken resmen dadanmışalrdı ona.
bardak kırılmaları dantellerinin buruşturulup kapı eşiklerine tıkılmaları en son tuvaletine pislemişlerdi neler çekti
eşi de hödüğün tekiydi bize çok sonra anlattı canım benim ya delirmediğine şükrediyorum
zaten bugün de hepimizi ilgilendiren kötü bişey oldu... buna bağlıyım mı bağlamıyım mı diye düşündüm ama....