İlk defa catlatma iğnesi yaptıranlar

Busrafuat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
16
0
36
30
Mrb ben ilk kez klomen kullandım ve catlatma iğnesi oldum iğneyi olmadan önce doktor yumurtan büyümüş ve çatlamış dedi yinede iğne verdi anlamadım bugün ilk günümüz daha sabırsızlıkla bekliyorum adet günümü ilk seferde hamile kalan varmı bide yayınlarsanız sevinirim

Bndee ayn durumdaym senle klpmen kullandim persmbe gunu gittim 5yumurtalk olusmus ama catlamamis dedi o yuxden igne oldm yarin tekrar doktora gidicm catlayip catlamadigna bakicaz seninki catladiysa neden igne yapti ilk defa duydm bpyle birsy

Bende anlamadım adetin rötar yaparsa gel dedi cuma günü yaptrdım bende iğneyi bekliyorum bakalım

Senin durum cok karisik busra anlam veremedim doktor igne yptiktn snra cagirmadimu kontorole

Bugun 14.gunum halen regl olmadm gecen ay 15.de olmustunm dayanmdm test yaptim biraz once ikinci cizgi cok cok silik cok dikkatli bakinca var szce hamilemiyimdir

Yarin kan tahlili yptr bence cnm cok dikkatli bqkinca gorunuyo diyorsn varla yok arasi bise belki sen gormk istedign icn goruyorsndr test yap kafan rahatlasin insallah gebesindir

Ben bi yerde okumuştum biri öyle resim atmış kesin hamilesin falan diye yorum yapmışlar ay hadi inşallah kan testi yaptırsana

Aksam eve gelince bdaha yaptim bole cikti

Eklentiler

• 2016-12-12 00.47.48.webp
    2016-12-12 00.47.48.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 192
Bugun 14.gunum halen regl olmadm gecen ay 15.de olmustunm dayanmdm test yaptim biraz once ikinci cizgi cok cok silik cok dikkatli bakinca var szce hamilemiyimdir
canım benim çatlatma iğnesinden sonraki 10. günde yaptığım test neredeyse tamamen silikti..11 ve 12. günde 10. günden daha net çıkınca hamile olduğumu anlamıştım..yani iğnenin etkisi 10. gün hadi hiç olmadı 11. gün gidiyor..sen 14. günde yapmışsın muhtemelen hamilesin..hadi hayırlı olsun..Rabbim bekleyen herkese nasip etsin..

Back
X