ilk defa deniyoruz tutma ihtimali var mı?

ulten33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2011
164
1
46
Kayseri
slm arkadaşlar, ben 3 yıldır evliyim okul sınav vb sebeplerden bebek yapmayı erteledik.bu ay başladık adetimin bittiği yani 7. günü korunmadık 7,8, 10 13 14. günler korunmadıkben tutması için hergün sanmıştım ama uygunu gün aşırıymış bundan sonra öyle devam edeceğim. böyle hamiş kalanlar varmı. temmuz 9 da kpssye gircem atanma sevdasına bebeği erteledik ama şimdi içimden bises eğer sınav öncesi bi bebek olursa rabbim onun hürmetine bizimde yüzümüze bakacağını söylüyor. msjı okuyan arkadaşların bitane inş demeleri bana yeterde artar bile... duanıza ihtiyacım var. hepinizden Allah razı olsun

Tutup tutmayacağını ancak Allah bilir tatlım, ama inşallah tutar Rabbim gönlüne göre verir.
Ben gün aşırı yöntemiyle 2 kez gebe kaldım, biri tutunamadı....
Sana tavsiyem yumurtlama günüm nasılsa geçti diye çalışmaya ara verme geç döllenme durumu olabiliyor ve sen yumurtlaman geçti zannederken aslında en verimli günleri boş geçirebiliyorsun bende öyle oldu...
Reglin yaklaşana kadar gün aşırı çalışmalara devam et.
Bir de "ne zaman olacak" stresine kapılma, rahat olmaya çalış bu çok önemli...Gebeliğe en büyük engel stres...Ben ikisini de boşverdiğim ve hiç beklemediğim aylarda hamile kaldım...

teşekkür ederim dediğinizi yapıcam benim şimdi en büyük stresim snav ama bişi daha sorcam şimdi ben gebe değilim ama olma ihtimaline karşı ilaç kullanamıom bi ağrı kesici örneğin.. parol zarasız diolar ama benım baş ağrımı majezik keser şimdi ondan içsem bişi olurmu bebek olma sürecini engeller mi bilemedim

inşallah canım Allah gönlüne göre verir..
ama tutma ihtimali var. ve bu oran % 20. bir yerde okumuştum. ayrıca bende korunmayı bıraktığımın ilk ayı hamile kaldım. yani canlı örneğiyim. şu anda oğluşum 7 aylık...

ben bi kere korunmadım onda da şok bir şekilde hamile kaldım
elbette tutma ihtimali var
inşallah gönlüne göre olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…