Burayı anlamadimNasıl olursunuz dedim söze kattı.
Komisyonda indirim yaparım veya taksitlendiririm demesini bekledim cümlesini hatırlamıyorum ama cevap vermeden geçiştirdi. İlgili biri ama biraz net değilmiş gibi hissettim emlakçı sözüyle ve paylaştığı ev fotolarıyla yola çıksam mağdur olur muyum bilemedim.Burayı anlamadim
Emlakci komisyonda neden yardimci oluyor? Benim bildigim bir kira bedeli komisyon alirlar. Net konusmamasi hic hosuma gitmedi. bence biraz temkinli olun.Komisyonda indirim yaparım veya taksitlendiririm demesini ekledim cümlesini hatırlamıyorum ama cevap vermeden geçiştirdi. İlgili biri ama biraz net değilmiş gibi hissettim emlakçı sözüyle ve paylaştığı ev fotolarıyla yola çıksam mağdur olur muyum bilemedim.
Abonelikleri üzerinize alıyorsunuz normalde ev sahipleri bu şekilde ister.
Ve en az 850 900tl bir depozito parası ayırın ona.
Ben doğalgazlı ev diye gittiğim evde evin doğalgazının olmadığını görmüştüm mesela.o yüzden kimseye tamamen güvenmeyin
Aidat ne kadar mesela bunu konuştunuz mu?
Evin muhiti nerede çok ıssız mı yoksa onu açık güvenli mı bunlardan kesin emin olmak lazım
Ben ev aradigim süreçte sıkıntı yaşamıştım.ozellikle iş yerime yakın ev istiyordum.emlakci yakın deyip cehennemin dibi bir yere getirdi bir de yürürsün burdan diyor.
Kısaca o kadar kolay değil bu işler.pof ben de hep olumsuz yorum yapıyorum forumda.ama her konuda bi dilim yanmis napayım.
Bu arada bazı ev sahipleri özellikle dikkat ediyor küçük çocuk ya da yalniz kadın istemiyor
Ben doğalgazlı ev diye gittiğim evde evin doğalgazının olmadığını görmüştüm mesela.o yüzden kimseye tamamen güvenmeyin
Evin muhiti nerede çok ıssız mı yoksa onu açık güvenli mı bunlardan kesin emin olmak lazım
Ben ev aradigim süreçte sıkıntı yaşamıştım.ozellikle iş yerime yakın ev istiyordum.emlakci yakın deyip cehennemin dibi bir yere getirdi bir de yürürsün burdan diyor.
Kısaca o kadar kolay değil bu işler.pof ben de hep olumsuz yorum yapıyorum forumda.ama her konuda bi dilim yanmis napayım.
Bu arada bazı ev sahipleri özellikle dikkat ediyor küçük çocuk ya da yalniz kadın istemiyor
Paylaştığı ev fotoları derken? Evi görmediniz mi?Komisyonda indirim yaparım veya taksitlendiririm demesini bekledim cümlesini hatırlamıyorum ama cevap vermeden geçiştirdi. İlgili biri ama biraz net değilmiş gibi hissettim emlakçı sözüyle ve paylaştığı ev fotolarıyla yola çıksam mağdur olur muyum bilemedim.
Gayet kolay hiç merak etmeyin. .gözünüzde buyutmeyin alın eşyanizi gidin...hayatınızı kurun...zorluk elbet olacak ama zevkli de olacak çok. .hersry bitip yerleşip denize karşı kahve iceceginizi düşünün. ...motive edin kendinizi. ..yeni hayatınızda başarılar dilerimEvladımla birlikte ailemle yaşıyorum artık ayrılmak istiyorum düzenimi kurmak istiyorum. Hep sahil kentinde olmak istemişimdir şu anda yaşadığım şehre yakın bir şehirden ev buldum, ev iyi hatta umduğumdan iyi deniz manzaralı ve uygun, emlakçıyla görüştüm kirada indirim yaptı, komisyon konusunda yardımcı olurum dedi. Nasıl olursunuz dedim söze kattı. Eşyalı ve abonelikler açık ben uğraşmayacağım sanırım üzerime almakla değil mi? Ama fatura dönemini ben mi başlatacağım uçuk meblağlar ödemek istemiyorum aydınlatabilir misiniz beni? İnternetteki bilgilerle yola çıkılır mı? Valizimizi hazırlayıp çıkmayı düşünüyorum evden bu kadar kolay mı? Bekar anne ve kiracı olarak beni ne tür zorluklar bekliyor bilmediğim bir şehirde, yardımcı olabilir misiniz?
Paylaştığı ev fotoları derken? Evi görmediniz mi?
Gayet kolay hiç merak etmeyin. .gözünüzde buyutmeyin alın eşyanizi gidin...hayatınızı kurun...zorluk elbet olacak ama zevkli de olacak çok. .hersry bitip yerleşip denize karşı kahve iceceginizi düşünün. ...motive edin kendinizi. ..yeni hayatınızda başarılar dilerim
Ailenize yakın mi evEvladımla birlikte ailemle yaşıyorum artık ayrılmak istiyorum düzenimi kurmak istiyorum. Hep sahil kentinde olmak istemişimdir şu anda yaşadığım şehre yakın bir şehirden ev buldum, ev iyi hatta umduğumdan iyi deniz manzaralı ve uygun, emlakçıyla görüştüm kirada indirim yaptı, komisyon konusunda yardımcı olurum dedi. Nasıl olursunuz dedim söze kattı. Eşyalı ve abonelikler açık ben uğraşmayacağım sanırım üzerime almakla değil mi? Ama fatura dönemini ben mi başlatacağım uçuk meblağlar ödemek istemiyorum aydınlatabilir misiniz beni? İnternetteki bilgilerle yola çıkılır mı? Valizimizi hazırlayıp çıkmayı düşünüyorum evden bu kadar kolay mı? Bekar anne ve kiracı olarak beni ne tür zorluklar bekliyor bilmediğim bir şehirde, yardımcı olabilir misiniz?
Niye istemesinler ne alakaAbonelikleri üzerinize alıyorsunuz normalde ev sahipleri bu şekilde ister.
Ailenize yakın mi ev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?