• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk defa hakarete uğradım

Yazını sanki bekar biri yazmış gibi hissettim.
Bu sözler ancak yeni evlilik zamanı nisanlilik evresi flört evresi zamanında kullanılabilecek sözler...

Çocukların evde değil miydi hastaneden gelince? Hadi seviselim dediğinde... Özellikle küçük olan engelli olan?
Bir baba bunu nasıl düşünmez?

Hadi oldu diyelim.. Bana çok seksi olduğumu söyleyen 18 yıllık eşim diyecek tabii...

Sen söyle bunun için gidip boşanma dilekçesi verilir mi???

Seksi olduğunu söylemek başka sen ne işe yararsın demek başka

Bu sefer gerçekten çok kırıldım beni sevmediğini anladım.Onunla bir saniyemi daha harcamak istemiyorum.
Bak 18 yıllık evlisin
İlk defa hakarete uğradım diyorsun
Kaldı ki bu bana göre hakaret değil
Wuuuu seksi anne seksi eşim derdim

Bundan başka bir işe yaramıyorsun gibi ergen bir cümle kurduysa da antropoz mu başladı ki derdim :))

İnsanlar 18 yılda neler neler yaşıyor

Bu sefer gerçekten çok kırıldım beni sevmediğini anladım.Onunla bir saniyemi daha harcamak istemiyorum.
Durun bakalım hemen karar vermeyin
Belki bi anlık sinirle söylemiştir tamam hatalı ama.
Bence sakin sakin tekrar konuşun , kolay değil 18 yıllık yuva , ne güzel ten uyumunuz da var, acele karar vermeyin derim ben

Benden özür dileyene kadar onunla muhatap olmayacağım.Salı günü yine hastaneye gitmemiz gerekiyor mecburen konuşacağız ama yüz vermeyi düşünmüyorum.Önce güvenimi yoketti herşeye rağmen sevdiğim için devam ettim şimdi o da bitti.

Beni bir kadınla aldatmadı,hiçkimseye yan gözle bile bakmadı.Hakaret etmedi,bugüne kadar incitici birtek söz söylemedi,elini kaldırmadı,içkisi,kumarı yoktu ,akşam evindeydi,çocuklarıyla ailesiyle iyiydi,aileme saygılı ve hürmetliydi.Ama onun dışındaki herşeyi yaşadım .

Benim için aslolan sevgi o da yoksa herşey manasız

Benden özür dileyene kadar onunla muhatap olmayacağım.Salı günü yine hastaneye gitmemiz gerekiyor mecburen konuşacağız ama yüz vermeyi düşünmüyorum.Önce güvenimi yoketti herşeye rağmen sevdiğim için devam ettim şimdi o da bitti.

Beni bir kadınla aldatmadı,hiçkimseye yan gözle bile bakmadı.Hakaret etmedi,bugüne kadar incitici birtek söz söylemedi,elini kaldırmadı,içkisi,kumarı yoktu ama onun dışındaki herşeyi yaşadım .

Sen zaten kararlisin o zaman...
Ne desek boş o zaman...
Ne diyeyim Allah yardimcin olsun o zaman..

Beni bir kadınla aldatmadı,hiçkimseye yan gözle bile bakmadı.Hakaret etmedi,bugüne kadar incitici birtek söz söylemedi,elini kaldırmadı,içkisi,kumarı yoktu ,akşam evindeydi,çocuklarıyla ailesiyle iyiydi,aileme saygılı ve hürmetliydi.Ama onun dışındaki herşeyi yaşadım .

Cidden yaşadığınız şeyi merak ettim.

Ben de anlamadim bu laf nasil esittir seksi oldu. Dupeduz sacmalamis esiniz. Reddedilince sen sevismekten baska ne ise yararsin demek bildigin serefsizlik.

Kadın ruhundan anlamayan bencil öküzün teki aynı zamanda..:sinirli:

Normalde eşime çocuklarımın babasına o lafı söyletmem nasıl şerefsiz dersiniz ağır bir kelime derdim ama o kadar kızgınım ki bana bu muameleyi yapan kocam olacak kütüğe herşeyi söyleyebilirsiniz.

Bana da söyleyebilirsiniz safmıydın salakmıydın enayimiydin ne diye bunu çektin bunu seveceğine otu böceği sevseydin kendine niye koca yaptın üstüne 2 çocuk verdin diye :kızgın:

bence sakin ol..ilk defa,hakaret işitiyorum demişsin ya,onun şokunu yaşıyorsun bence.
ayrıl ayrılma karar senin ama şu anki öfkenle,bu kararı verme.üzerinden zaman geçsin,olay bir soğusun,hala aynı düşüncedeysen,boşanırsın.

eşim senin eşine benzer bir yapıda.35 yıllık evliliğim de,sevgi sözcükleri duymadım.bazı konularda,o da oldukça bencil.ama,
merhametli,eli açık,aileme değer veren,etrafında çok sevilen,saygı gören,hiç bir kötü alışkanlığı olmayan biri.
benim bunlar devam etmem için, ağır bastı.ama sen,benim için öncelik bunlar değil diyorsan,boşanırsın ama kararını hemen verme.ona da kendine de zaman tanı.

Kadın ruhundan anlamayan bencil öküzün teki aynı zamanda..:sinirli:

Normalde eşime çocuklarımın babasına o lafı söyletmem nasıl şerefsiz dersiniz ağır bir kelime derdim ama o kadar kızgınım ki bana bu muameleyi yapan kocam olacak kütüğe herşeyi söyleyebilirsiniz.

Bana da söyleyebilirsiniz safmıydın salakmıydın enayimiydin ne diye bunu çektin bunu seveceğine otu böceği sevseydin kendine niye koca yaptın üstüne 2 çocuk verdin diye :kızgın:

Yok ben bu lafa seksi diyecek kadar toz pembe bakmadigim gibi durumunuza da o kadar umitsiz bu adami nerden buldun olarak bakmiyorum.
Kirginliginizi sonuna kadar anliyorum ama iletisim ve belki cift terapisiyle cozulmeyecek sey degil. Hos tabi onca yildan sonra gosterilmeye baslanan sevgi giden sevgisiz yillari telafi eder mi?

cimriliği,bencilliği,cahilliği, iş konusunda yaptığı sorumsuz hareketler,benden çok herkese değer vermesi,sevgisizlik
Bunu ima,kinaye olarak üzerinize alınmayın cidden başka bir bakış açısı,sizi hiç tanımıyorum.
Peki eşinize sizin eksik bulduğu yada olumsuz bulduğu yanlarınızın neler olduğunu sorsalar ne derdi?

Yok ben bu lafa seksi diyecek kadar toz pembe bakmadigim gibi durumunuza da o kadar umitsiz bu adami nerden buldun olarak bakmiyorum.
Kirginliginizi sonuna kadar anliyorum ama iletisim ve belki cift terapisiyle cozulmeyecek sey degil. Hos tabi onca yildan sonra gosterilmeye baslanan sevgi giden sevgisiz yillari telafi eder mi?

Bazen diyorum beni seviyor sevmese kendini düzeltmeye çalışmazdı haklı olarak kırıcı konuştuğum zaman kendini savunmak için ağır konuşurdu öfkelenip belki el kaldırırdı
Son zamanlar etrafımda pervane olmazdı aileme iyi davranmazdı diyorum..Belki dilinde yoktu söyleyemiyordu ama gözlerine baktığımda sevgiyle bakıyordu ya da ben öyle zannediyormuşum.(Uyuyakaldığımda üşüyeceksin diye kaldırır ya üstümü örter.Hasta olduğumda yanımdan ayrılmaz.Son zamanlarda elimde bir şey görse hemen alır kendi taşır v.s)

Yoksa diyorum sevmeyi mi bilmiyor.Ailesinde anne babası istemeyerek evlenmiş.Babası annesini dövmüş,aldatmış,parasını kadınlarla yemiş,üstünde sigara bile söndürmüş bunu sonradan kayınvalidemden öğrendim.

Ama bu adam etrafı tarafından sevilen bir adamdı.Neden çünkü herkese ne isterse veriyordu.Evine bakmıyor dışarı veriyordu

Abiside eşini dövmüştü defalarca annesinden kaynaklı.Ne zaman eşi genç yaşta hastalandı karısına iyi davranmaya başladı

Eşim böyle bir ortamda doğdu büyüdü yetişti.Belkide kadına nasıl davranılır sevgi nasıl gösterilir bilmiyor.Abilerine göre gene çok değişti.Abileri bir tabak kaldırmazlar evlerinde.

Son düzenleme:
Bunu ima,kinaye olarak üzerinize alınmayın cidden başka bir bakış açısı,sizi hiç tanımıyorum.
Peki eşinize sizin eksik bulduğu yada olumsuz bulduğu yanlarınızın neler olduğunu sorsalar ne derdi?

çabuk sinirlenmem sinirlendiğimde kırıcı konuşmam başka bir eksiğim yok bunlarda artık tahammülüm kalmadığı ve değişmesini istediğim için

Bazen diyorum beni seviyor ,sevmese kendini düzeltmeye çalışmazdı .Haklı olarak kırıcı konuştuğum zaman öfkelenmedi kırıcı konuşmadı alttan aldı.

Bazen diyorum beni seviyor sevmese kendini düzeltmeye çalışmazdı haklı olarak kırıcı konuştuğum zaman kendini savunmak için ağır konuşurdu öfkelenip belki el kaldırırdı
Son zamanlar etrafımda pervane olmazdı aileme iyi davranmazdı diyorum..Belki dilinde yoktu söyleyemiyordu ama gözlerine baktığımda sevgiyle bakıyordu ya da ben öyle zannediyormuşum.(Uyuyakaldığımda üşüyeceksin diye kaldırır ya üstümü örter.Hasta olduğumda yanımdan ayrılmaz.Son zamanlarda elimde bir şey görse hemen alır kendi taşır v.s)

Yoksa diyorum sevmeyi mi bilmiyor.Ailesinde anne babası istemeyerek evlenmiş.Babası annesini dövmüş,aldatmış,parasını kadınlarla yemiş,üstünde sigara bile söndürmüş bunu sonradan kayınvalidemden öğrendim.

Ama bu adam etrafı tarafından sevilen bir adamdı.Neden çünkü herkese ne isterse veriyordu.Evine bakmıyor dışarı veriyordu

Abiside eşini dövmüştü defalarca annesinden kaynaklı.Ne zaman eşi genç yaşta hastalandı karısına iyi davranmaya başladı

Eşim böyle bir ortamda doğdu büyüdü yetişti.Belkide kadına nasıl davranılır sevgi nasıl gösterilir bilmiyor.Abilerine göre gene çok değişti.Abileri bir tabak kaldırmazlar evlerinde.

senin eşin iyi bir insan,iyi bir baba.ha iyi bir koca mı,o tartışılır.ailesinde ,özellikle rol model olarak gördüğü babasında,böyle davranışlar görmüşse,kocalığı öyle sanıyor.bunu yavaş yavaş kırmışsınız.ben de eşinin seni sevdiğini düşünüyorum nedense,ama göstermeyi bilmiyor.

karar senin,ama şu anda hemen karar verme.öfke anında verdiğimiz kararlardan,pişman olabiliriz.birkaç gün bekle bence.

senin eşin iyi bir insan,iyi bir baba.ha iyi bir koca mı,o tartışılır.ailesinde ,özellikle rol model olarak gördüğü babasında,böyle davranışlar görmüşse,kocalığı öyle sanıyor.bunu yavaş yavaş kırmışsınız.ben de eşinin seni sevdiğini düşünüyorum nedense,ama göstermeyi bilmiyor.

karar senin,ama şu anda hemen karar verme.öfke anında verdiğimiz kararlardan,pişman olabiliriz.birkaç gün bekle bence.

iyi bir insan,iyi bir evlat,iyi bir kardeş,iyi bir arkadaş,iyi bir damat,iyi bir baba çocuklarına deli oluyor ama iyi bir eş değil kesinlikle..

Sevgi kırıntılarıyla yaşamaktan bıktım.Sevgisizliğe o kadar alışmışım ki abim,kardeşlerim,babam,dayım,hatta iş arkadaşım nazik davrandığında garipsiyordum.Normal olan oydu oysaki.

Bizim ailemiz öyle değil.Kadınlar el üstünde tutulur.

Etrafımda seven ve sevilen insanları gördükçe üzülüyorum.

Ben sevdim ama sevilmedim.Sevgide evlilikte bizim yaşadığımız şey değil.Ailesinden gördüğüyle herşey ona çok iyi gelebilir ama bana yetmiyor.Y a da onun istediği annesi ya da yengesi gibi bir kadın.

18 yılım evlatlarım dışında çöp gibi geliyor.Ne oldu elime ne geçti madalyamı taktılar.

iyi bir insan,iyi bir evlat,iyi bir kardeş,iyi bir damat,iyi bir baba çocuklarına deli oluyor ama iyi bir eş değil kesinlikle..

Sevgi kırıntılarıyla yaşamaktan bıktım.Sevgisizliğe o kadar alışmışım ki abim,kardeşlerim,babam,dayım,hatta iş arkadaşım nazik davrandığında garipsiyordum.Normal olan oydu oysaki.

Bizim ailemiz öyle değil.Kadınlar el üstünde tutulur.

Etrafımda seven ve sevilen insanları gördükçe üzülüyorum.

Ben sevdim ama sevilmedim.Sevgide evlilikte bizim yaşadığımız şey değil.

18 yılım evlatlarım dışında çöp gibi geliyor.Ne oldu elime ne geçti madalyamı taktılar.

ilk cümlen benim eşime de o kadar uyuyor ki,hatta sonrakiler bile.ben devam etmeyi seçtim.35 yılı devirdik.şimdi,ben de aynı bana davrandığı gibi davranıyorum ona.ama bunu garipsemiyor.normal görüyor.

zaman zaman sevilmediğimi düşünsem de,öyle birşeyler yapıyordu ki,sevmeyen adam bunları yapamaz diyordum.

tabi benim devam etmemdeki en büyük etken,çalışmıyor, oluşumdu.sen kendi ayakları üstünde duran bir kadınsın,güçlüsün.

eminim en doğru kararı vereceksin.olmuyorsa,çok mutsuzsan,bitiririsin.ama kızgınlıkla,mutsuzluğu kaıştırma bence.şu an kızgınsın.zamana ihtiyacın var.
en doğru boşanma kararı,sakinken,ortada hiç bir sorun yokken verilen karardır.

Bence eşinizin sözünde kızılacak bir şey yok, altı üstü sevismediği için naz etmiş ya.
Hem 17 yaşında oğlunuz olduğuna göre yaklaşık 45-50 yaşındasınız doğru mu? 18 yıllık evlilikten sonra kocam bana seks makinası dese valla benim çok hoşuma gider:) Sizi gidi hot mama:)
Güzel güzel, hala sevisiyosunuz ne güzel, millet üç beş yıldan sonra kardeş oluyo, o daha kötü yani.
Takdir ettim, sevgiler :)

Hahahaha işte kafamdan geçen düşünceler :))))) Hot mama :KK53: Ama konu sahibinin eşinin ilk öküzlüğü değilmiş adam hep kadını sevişmek için kullanmış duygularına önem vermemiş rencide etmiş. Ama yine de 18 senelik evlilikten sonra bu libido takdire şayan :KK8:

Back
X