- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi penceremden
Duygusal ve babasına cok duskun diyosunuz. Ne kadar olgun olsada bu olay sarsıcı bir olay. Aile butunlugu bozulacak.Çocuğum için bile olsa gönlümden geçen artık mutsuz olmak istemiyorum.Bunca zaman sadece sevdiğim için değil çocuğum içinde düşünerek hareket ettim.
Hassas duygusal bir çocuk.Babasına hayran.Zaten 8 yaşında engelli bir kardeşe sahip olarak,artı sorumluluk hissederek bu yaşına gelmiş.Bizimle beraber hastanesi ,kardeşinin nöbeti, bayılması ,yoğun bakımda kalması v.s aynı sıkıntıları yaşamış .Buna rağmen hep olgun davranmış bir çocuk.Birde anne baba ayrılığını kaldırabilir mi bilmiyorum.Yoksa sağlıklı bir şekilde halledebilirimiyiz?
Ygs lys hepsinin ayrı stresi var. Üstüne ailede huzursuzluk. Yani karakter gelişimini etkileyebilir. Yada derslere odaklanmasını.
Herseyin ustunde birde engelli bir kardesi var. Onun icinde üzülmesi cabası.
Ben bilemedim açıkcası.
Yazdıklarınızdan belliki umursamaz laylaylom bir gençte degil.
Ki zaten böyle bir konuda kimse umursamaz davranamaz.
Simdi hem kendi annemle babamın ayrildigini dusunup. Hemde kendi kızim açısından bakıyorum.
Siz ne zaman ayrılırsanız ayrılın her sekilde etkilenecek o çocuk.
Ama en az hasar gorecegi bir donemde ayrılmanızı tavsiye ederim. Şuan ergenlik dönemi dedigim gibi olumsuz seylere yönlenebilir. Sigara vs. yada karakterinde bikinc altinda olumsuz izler bırakabilir bence.