penceremden
yorumlarini sevdigim bir üyesin
Esin agir konusmus haklisin ben de senin gibiyim sevgisiz duramam param pulum olmasin ama surekli sevileyim oksanayim istiyorum
Ama bana kalirsa sen bosanmayi kafanda oturtmussun oglun universiteyi kazanincaya kadar bekle sinav arefesinde cocugunuzun psikolojisi bozulmasin.
Insallah cok mutlu olursun.
Çok teşekkür ederim.Aynen beni çok iyi anlamışsın.İhtiyacım olan şey sevgi ,şefkat, değer görülmek,paylaşım .Para pul umrumda değil.Yoksa ben aşırı birşeyler isteyen bir kadın olsaydım zaten onunla evlenmezdim.O elindekinin farkında değil.Kıymet bilmiyor.Böyle yaptıkça da beni kendinden soğutuyor.
Belki o davranışlarının yeterli olduğunu düşünüyor .Onun normali o ama bence değil.Aile yapılarımız, aileden gördüklerimiz farklı olduğu için kadın erkek ilişkilerine bakışımız da farklı.
Beni istemeye gelmeden önce yengesi birşeyler söylemişti ama ben ciddiye almamıştım benden şunları şunları yaparmısın demişti.Bahsettiği şeylerde çok çok önceden biz kayınpederimizin yanında yaşmak bağladık,ağzımızı açmadık,erkekler yemek yerken ayakta bekledik şimdi yapmıyoruz ama kayınpederimizin kayınvalidemizin her akşam yatağını yaparız ayağını yıkarız sende yaparmısın dedi.Tabiki yapmam ne münasebet dedim.Bunlar eski kafalı ama eşim onlar gibi değil diye düşünüyordum.Hal ve hareketleri daha moderndi.
Çok önceden olan dayak olaylarından da haberim yoktu.Evlendikten sonra kayınvalidemden öğrendim.Etrafta çok sevilen sayılan bir aileydi bende eşimin annesini babasını seviyordum bana çok iyilerdi özellikle babası çok severdi beni.Annem çok beğeniyordu onları.
Ben evlenirken onlarda şiddet v.s gibi absürd bir durum görmemiştim.Abisi çalışıyor ,babası, annesi, karısı ,çocuklarıyla, kadınlar ev işlerine çocuklara bakıyorlardı ,bol bol misafir ağırlıyorlardı
Ailesindeki erkeklere göre çok yol katetti.
Ben hiçbir zaman hemen ayrılalım düşüncesinde olmadım çabaladım sevginin anlayışın,karşılıklı fedakarlığın herşeyi çözeceğini düşündüm ama o bunu yapmaya zorluyor.