- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi penceremden
Allah kolaylik versinBaşta ailesinden gördüğünü bana uygulamaya çalıştı.Tabi şiddet,hakaret aldatma v.s hariç.Onlar olsa anında silerdim.Sonra doğru yolu gösterdim zamanla değişti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylik versinBaşta ailesinden gördüğünü bana uygulamaya çalıştı.Tabi şiddet,hakaret aldatma v.s hariç.Onlar olsa anında silerdim.Sonra doğru yolu gösterdim zamanla değişti.
penceremden yorumlarini sevdigim bir üyesin
Esin agir konusmus haklisin ben de senin gibiyim sevgisiz duramam param pulum olmasin ama surekli sevileyim oksanayim istiyorum
Ama bana kalirsa sen bosanmayi kafanda oturtmussun oglun universiteyi kazanincaya kadar bekle sinav arefesinde cocugunuzun psikolojisi bozulmasin.
Insallah cok mutlu olursun.
koskoca insanların konuşmalarına bakın aklım almıyor . 17 yaşında çocğunuz olduğunu göre 40 lı yaşlardasınız .
ne bileyim tuhaf geldi . 17 yaşında oğlunuz varmış . bu şekilde konuşması eşinin ilginç geldi muhabbet ..yıllar olgunlaştırmamış demek ki neyse bu konu beni aşar ben gideyim ..38 yaşındayım.Benim ki haketmediğimi düşündüğümden .Aramızda en ufak bir sorun yokken bana bunu söyledi.Siz olsanız ne cevap verirdiniz?
Hemen hemen bütün konularımda bana yardımcı bir insansın
Allah razı olsun, hakkını helal et...
Bu konuya ne diyeyim bilemedim
Boşboğaz birisi mi eşin?
Bazen insanlar lafların nereye gittiğini bilmeden çıkarırlar bir anda ağızlarından.
Yinede üzme kendini ne diyeyim.
Zaten haksızken böyle haklı gibi davranmalarıda çok sinir bozucu![]()
Bu yontulmuş hali.Annesinin öğretemediğini ben göstermeye çalıştım ama bu kadar oldu.Bu evlilik değil resmen hizmetçilik. Evlilikte herşey karşılıklı olur. Kocanız baya baya bi abartmış
acaba yanlış birşey söylediğinin farkında değil mi?Helal olsun ne demek yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.
Sağolasın iyi ki varsın dertleşmeye ihtiyacım vardı birisi bir cevap yazsa diye bekliyordum.Kafam karmakarışık ne yapacağımı bilmiyorum.Beynim duygularım allak bullak.
Çözümü çok basit aslında beni kucaklasa sarsa,özür diliyorum seni seviyorum seni üzmek istememiştim düşünemedim ben bir aptalım dese bitecek ama onun bu sevgisizliğinden ve egoistliklerinden bıktım.Tek amacı kendini tatmin etmek.Söylediği lafın basit bir şey olduğunu zannediyor .Söylerkende zaten dalga geçiyor gibi gülümsüyordu.Sanki ben onun iş arkadaşıyım mahalle arkadaşıyım.Hayat arkadaşıyım halbuki.
Duygusal hassas bir insan olduğumuzun farkında değiller.
bence değilacaba yanlış birşey söylediğinin farkında değil mi?
yani bazen erkeklerbence değil
yani bazen erkekler
bak bu yanlıştı denilince anlıyorlar
belkide söylemen gereklidir
ne kadar incitici bir söz olduğunu
Allah yardımcımız olsun canımTepki gösterdim neler yaptım hala algılamıyorsa ne diyeyim.
Sakin kalıp konuşmalıydım belkide ummadığım davranışlar gösterince ve söyleyince kendime hakim olamıyorum .Tahammülüm kalmamış beni çıldırtıyor