- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 34
- Konu Sahibi babybabycat
Bebek isteyenler yeni hamileler hala uğraşanlar ( benim gibi ) Haydi hepimiz deneyimlerimizi burda konuşalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Âmin canım inşallah hepımızebende 3 aydır uğraşıyorum canım bakalım nasip kısmet :) Rabbim tez zamanda yaşatsın bize o duyguyu.
Hoş geldin canım tamam guzel haberler bekliyoruz buraya :)Merhaba Canım, bizde 5 aydır korunmasız olarak deniyoruz.. Henüz bişey yok..
Bu ay ovülasyn testi kullanacağım.
Bakalım ne olacak.
birşey sorcam canım. normalde düzenli 32 günde bir regl olurdum. haziran ayında 2 gün geç oldum bu ayda 3 gün erken oldum. şimdi normale göre mi yani 32 güne göre mi hesap yapmalıyım yumurtlama günümü.Âmin canım inşallah hepımıze
Merhaba kızlar bende 1 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyorz ama hala olmadı bakalım nasip bu gün adetim bitti çalışmalara hız kesmeden devamMerhaba ben de varım :) 7 aylık evliyim esim il dışında çalışıyor bu zamana kadar sadece 1 kez yumurtlama gününe denk geldik onda da ben fena griptim. 4 aydır istiyoruz bakalım hayırlısı
hadi inşallah canım benim dualarım seninle ve anne olmak için çabalayan herkesleOvülasyon testim bugün elime ulaştı. Cuma günü başlayacağım hayırlısıyla :)
hadi inşallah canım benim dualarım seninle ve anne olmak için çabalayan herkesle
Allah senden de razı olsun canım amin inşallah en kısa zamanda evlerimize Bi ses daha katılır mutluluk huzur bereket gelirAllah razı olsun canım benim. İnşallah sende, çocuk isteyen herkeste bu ay mutlu haberi alırız.
Dualarım bizimle...
hoş geldin canım gittin mi doktora bizde 4 aydır uğraştık ama olmadı bnde gitmeyi düşünüyorum bu ay da olmazsa eğer ağustosta artk Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahBen de aranıza Katılmak istiyorum. Yaklaşık bir yıllık evliyim. Geçen ay bebek düşünmeye başladık. Bu ay olmadı. Yarın doktora gideceğim. Umarım en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz.
bizde 4 aydır deniyoruz tatlım ama nafile olmadı daha bakalım bu ay ne olacak bu ay da olmazsa ilk kez kadın doğum doktoruna gideceğim hem korku hem stres Bi anda yaşıyorum Allah yardımcımız olsun inşallah erken ama napalım insan ister istemez takıyo kafaya olsun istiyo değil mi canımSelam kızlar artık bende istiyorum 6 aydır deniyoruz ama olmadı bu ay olur inşallah
hadi inşallah canım benim dualarım seninle ve anne olmak için çabalayan herkesle
Evet canım gittim. Her şeyin normal olduğunu, bir sorunumun olmadığını söyledi. Tahlil sonuçlarını da yarın öğreneceğim. İnşallah onlarda da bir sorun çıkmaz.hoş geldin canım gittin mi doktora bizde 4 aydır uğraştık ama olmadı bnde gitmeyi düşünüyorum bu ay da olmazsa eğer ağustosta artk Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah