İlk defa hamile olanlar olacaklar :)

babybabycat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.550
2.111
34
Bebek isteyenler yeni hamileler hala uğraşanlar ( benim gibi ) :KK76:Haydi hepimiz deneyimlerimizi burda konuşalım

bende 3 aydır uğraşıyorum canım bakalım nasip kısmet :) Rabbim tez zamanda yaşatsın bize o duyguyu.

Merhaba Canım, bizde 5 aydır korunmasız olarak deniyoruz.. Henüz bişey yok..
Bu ay ovülasyn testi kullanacağım.
Bakalım ne olacak.

Âmin canım inşallah hepımıze
birşey sorcam canım. normalde düzenli 32 günde bir regl olurdum. haziran ayında 2 gün geç oldum bu ayda 3 gün erken oldum. şimdi normale göre mi yani 32 güne göre mi hesap yapmalıyım yumurtlama günümü.

Merhaba ben de varım :) 7 aylık evliyim esim il dışında çalışıyor bu zamana kadar sadece 1 kez yumurtlama gününe denk geldik onda da ben fena griptim. 4 aydır istiyoruz bakalım hayırlısı :KK51:

Merhaba ben de varım :) 7 aylık evliyim esim il dışında çalışıyor bu zamana kadar sadece 1 kez yumurtlama gününe denk geldik onda da ben fena griptim. 4 aydır istiyoruz bakalım hayırlısı :KK51:
Merhaba kızlar bende 1 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyorz ama hala olmadı bakalım nasip bu gün adetim bitti çalışmalara hız kesmeden devam :KK66::-)

Ben de aranıza Katılmak istiyorum. Yaklaşık bir yıllık evliyim. Geçen ay bebek düşünmeye başladık. Bu ay olmadı. Yarın doktora gideceğim. Umarım en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz.

Ben de aranıza Katılmak istiyorum. Yaklaşık bir yıllık evliyim. Geçen ay bebek düşünmeye başladık. Bu ay olmadı. Yarın doktora gideceğim. Umarım en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz.
hoş geldin canım gittin mi doktora bizde 4 aydır uğraştık ama olmadı bnde gitmeyi düşünüyorum bu ay da olmazsa eğer ağustosta artk Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah:KK36:

Selam kızlar artık bende istiyorum 6 aydır deniyoruz ama olmadı bu ay olur inşallah :KK43:
bizde 4 aydır deniyoruz tatlım ama nafile olmadı daha bakalım bu ay ne olacak bu ay da olmazsa ilk kez kadın doğum doktoruna gideceğim hem korku hem stres Bi anda yaşıyorum Allah yardımcımız olsun inşallah erken ama napalım insan ister istemez takıyo kafaya olsun istiyo değil mi canım:KK16:

hadi inşallah canım benim dualarım seninle ve anne olmak için çabalayan herkesle :KK36:
hoş geldin canım gittin mi doktora bizde 4 aydır uğraştık ama olmadı bnde gitmeyi düşünüyorum bu ay da olmazsa eğer ağustosta artk Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah:KK36:
Evet canım gittim. Her şeyin normal olduğunu, bir sorunumun olmadığını söyledi. Tahlil sonuçlarını da yarın öğreneceğim. İnşallah onlarda da bir sorun çıkmaz.

slm bende 11 aylık evlıyım yenı kaltıldım buraya .bende 3 hafta once dusunmeye basladım bebek ısını smdı denıyoruz.ıkı gun once ıdrar yollarımda enfeksıyon nedenıyle hastaneye gıttm ılac kulllanıyorm sımdı nasıl olacak bebek olacakmı yoksa olmaz mı dıye dusunmkten delı olacam bı yardımcı olabılecek var mı :KK43:

ben 1.5 yıldır evliyim.ilk zamanlar bende sizin gibi her ay coskuyla kesin olacak gibi bekliyordum ama her ay husrana ugruyordum.evliliğimizin 3.ayında eşimle dr a gittik bende sorun yok ama eşimde sperm hız ve sayı problemi vardı.birde varikosel..durumu cok erken ogrenmemize ragmen iş yogunlugu falan derken eşim anca geçen ay ameliyat olabildi.demekki nasip olmayacak o yuzden birseyler hep tedaviyi engelledi birde yinede bir umit olur diyorduk.şimdi beklemedeyiz.
aranızda dr gitmek isteyen olursa mutlaka eşide gidip bir spermiyogram testi yaptırsın

X