Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum inan heycanimi anlatamam defalarca bu tarz test yaptim ama hic bu ikknci cizgi bole olmamistiHamilesin ustune gordun demek kii
Bence erken gebelik testlerinden yapın daha doğru sonuç alırsınız. Tabii en iyisi kan vermek. Çizgiyi bende gördümBilmiyorum inan heycanimi anlatamam defalarca bu tarz test yaptim ama hic bu ikknci cizgi bole olmamisti
Üstüne görme diye birşey yoktur hamilelikte kanama olur onu adet sanırlarHamilesin ustune gordun demek kii
baska testin varsa tekrarla ondada cikrsa hamilesindir isallah
İsalllah ama bikac gun daha bekliycembaska testin varsa tekrarla ondada cikrsa hamilesindir isallah
Hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum bi kac gun sora tekrar test yapicam yine aynisi olursa drek kan vermeyeEn kesin sonuç kan vermek![]()
Aaaa gercekten mi beni aydinlattigin icin cook tesekkur ederimmm. Benim annem bana hamileyken her ay regl doneminde 4 gun adet olmus bunun adi ne acabaÜstüne görme diye birşey yoktur hamilelikte kanama olur onu adet sanırlar
Niye bekliyorsun direkt kan verseneHayal kirikligina ugramaktan korkuyorum bi kac gun sora tekrar test yapicam yine aynisi olursa drek kan vermeye
Bayram sonrasi isallhNiye bekliyorsun direkt kan versene
:) nasil dayanabiliyosunuz ben anlamiyorum surda bin kisiden fikir alacagima gider kan verirdim kafam rahat olurduBayram sonrasi isallh
:) nasil dayanabiliyosunuz ben anlamiyorum surda bin kisiden fikir alacagima gider kan verirdim kafam r
Ilk defa silik cizgi cikti deyince kan vermedin hic sandimDaha onceleri dafalrca dayanamayip tekraralnan testler verilen kanlar kaybolan umutlar bunlari yasayinca iyice emin opmak istio insan herkesin bakis acisi olaylara baska baska iste
Kaçıncı dakkada cıktı bu çizgi
Bende 4 gün filan oldu öğreneli kan verdğm içimi yiyor sen testle koyulaşma takip et valla insan daha cok yıpranıyor sürekli kan vermekleBayram sonrasi isallh
Üstüne görmetabirini genellikle yerleşme kanaması için kullanırlar zaten. Buda adet haftasına denk gelir yani mümkünÜstüne görme diye birşey yoktur hamilelikte kanama olur onu adet sanırlar