- 2 Ekim 2021
- 177
- 24
- 13
- 22
- Konu Sahibi Nazlii3848
-
Ilactan falan olmus olabilirmi ilk iliskiden sonra enfeksiyon oluyormu ve enfeksiyonya ne yapmam gerek zamanla gecermi acabaSarı renk akıntı enfeksiyon belirtisi diye biliyorum
3 ayrı konu açmışsınız. İlk defa ilişkiye girip acı çekmeniz gayet normal. Korkuyorsanız korunmasız ilişkiye girmeyin. İçime boşalmadı deyip hamile kalma ihtimalini nasıl düşünüyorsunuz anlamıyorum.Ilk defa iliskiye girdim cok acı cektim ardından ertesi gün hapı kullandım sarı renkli akıntım oluyo ve sızlıyomus gibi hissediyorum acaba bunlar normal mi ve hamile olma ihtimalim varmıdır korunmasızdı ama icime bosalmadi
Acı normal Sarı akıntı enfeksiyon oda ilk ilişkiden kaynaklanıyor çoğu zaman içine boşalmasa bile kaçırma ihtimali var o yüzden korumasız ilişkide ihtimal her zaman vardir korunup hamile kalanlar bile var ayrıca ertesi gün hapı alıp hormonlarınizin içine etmişsiniz seks hakkında bilgin yoksa biran önce bilinclen prezervatif seni sadece gebelikten değil cinse yolla bulaşan tüm hastalıktan korur bir daha ilişkin olursa korunmani öneririm yoksa burda hamilemiyim diye bir çok konu acacaksinIlk defa iliskiye girdim cok acı cektim ardından ertesi gün hapı kullandım sarı renkli akıntım oluyo ve sızlıyomus gibi hissediyorum acaba bunlar normal mi ve hamile olma ihtimalim varmıdır korunmasızdı ama icime bosalmadi
Zevk zuyundada spermler buluyormuş bu yüzden riske atmak istemedim sizce erstesi günü hapı yüzünden sarı akıntı olurmu yoksa iltihapmı olmuştur?3 ayrı konu açmışsınız. İlk defa ilişkiye girip acı çekmeniz gayet normal. Korkuyorsanız korunmasız ilişkiye girmeyin. İçime boşalmadı deyip hamile kalma ihtimalini nasıl düşünüyorsunuz anlamıyorum.
Birdaha iliski yasamayi dusunmuyorum ayrıca içime boşalmasa bile zevk suyundan hamile olabilecegimi bildigim icin riske girmemek icin hap icmek zorunda kaldımAcı normal Sarı akıntı enfeksiyon oda ilk ilişkiden kaynaklanıyor çoğu zaman içine boşalmasa bile kaçırma ihtimali var o yüzden korumasız ilişkide ihtimal her zaman vardir korunup hamile kalanlar bile var ayrıca ertesi gün hapı alıp hormonlarınizin içine etmişsiniz seks hakkında bilgin yoksa biran önce bilinclen prezervatif seni sadece gebelikten değil cinse yolla bulaşan tüm hastalıktan korur bir daha ilişkin olursa korunmani öneririm yoksa burda hamilemiyim diye bir çok konu acacaksin
Valla ben ertesi gün hapını hiç kullanmadım. Zevk suyunda bulunan spermlerle hamile kalma ihtimalin çok çok düşük. Bi doktora görünebilirsin enfeksiyon için akıntıyı bilmem ama sızlama yaptığını bilirim enfeksiyonun. Bende evlendiğim ilk ay enfeksiyon yüzünden hastanelik oldumZevk zuyundada spermler buluyormuş bu yüzden riske atmak istemedim sizce erstesi günü hapı yüzünden sarı akıntı olurmu yoksa iltihapmı olmuştur?
Hastanelik olacak kadar bisey yokta bilmiyorumValla ben ertesi gün hapını hiç kullanmadım. Zevk suyunda bulunan spermlerle hamile kalma ihtimalin çok çok düşük. Bi doktora görünebilirsin enfeksiyon için akıntıyı bilmem ama sızlama yaptığını bilirim enfeksiyonun. Bende evlendiğim ilk
Girseniz bile korunun enfeksiyon için bol bol su tüketin yoğurt orayı vajina duşu yapmayın ph bozulurBirdaha iliski yasamayi dusunmuyorum ayrıca içime boşalmasa bile zevk suyundan hamile olabilecegimi bildigim icin riske girmemek icin hap icmek zorunda kaldım
Ilk defa iliskiye girdim cok acı cektim ardından ertesi gün hapı kullandım sarı renkli akıntım oluyo ve sızlıyomus gibi hissediyorum acaba bunlar normal mi ve hamile olma ihtimalim varmıdır korunmasızdı ama icime bosalmadi
Üroloji deyince hep erkekler gider zannederdim ama kapısında erkeksen gel diye kocaman tabela vardı evlenmeden önce görmüştümEfeksiyon kapmışsın canım ürolojiye görünmen gerek şimdiden geçmişolsun
Hahahha öylemiii kuuzz ay güldürdün beniiÜroloji deyince hep erkekler gider zannederdim ama kapısında erkeksen gel diye kocaman tabela vardı evlenmeden önce görmüştüm
Aynen yaa ama yüzdelik dilimleri bile vardıHahahha öylemiii kuuzz ay güldürdün benii
Vuuuu bide hastanedemi yanii bu tabelaa anaa şaşırdımAynen yaa ama yüzdelik dilimleri bile vardı
Erkeksen gel
Ne kadar erkeksin ?
%100
%90
%80
Diye alt alta gidiyordu
Vuuuu bide hastanedemi yanii bu tabelaa anaa şaşırdım
Pek konuyla alakalı yaşantımız olmadığı için çok normalBide o zamanlar bekardim anlamamıştım ne demek istediğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?