İlk defa kalbimin acıdıgını hissedebiliyorum

18 yasındayım sevdiğim adam evlenmiş ıkı gun surmus bosanmıslar bosanma sebepleride kadının bakire olmaması ama bi kızı var suan onların yuzunu bile görmüyo suan kadın baskasıyla evli bunu ilk basta bana anlatmıstı bende sevdiğimm için kabullendim engel olmaz dedim olamaz cunku aılesi beni oz kızlarından ayırt etmezler ama annem istemiyo ya o ya ben dedii sevdiğim adamdan da annemdende vazgecemıyorum baban ogrese seni verebilecegini mi zannesiyosun diyo hergun aglıyorum hergun ama onunla cok mutluyum annemde ilerde aglıycagına sımdı agla diyo sizce napmalıyım vazdagecemiyorum .ss
Evlen bu adamla. Bakire değilsin diye kapının önüne konma ihtimalini unutma ama.

Kesinlikle kaçırma bu kişiyi seni prensesler gibi yaşatır. eski karısı bakire değilmiş bütün hata kadınınmış. Ne olcak sanki ilk günden hamile kalmış. Böylesini asla bulamazsın. :KK11:

Bir kadına evlenme teklif edip nişanlanıp evlenip, yani bu mutlu süreçleri yaşayıp yaşayıp bakire değil diye 2 gün içinde boşanan adamdan, çok fazla saygı bekleme canım. Saygı olmadan da evlilik olmaz. Yine de sen bilirsin.
Karşısındaki kız söylememş saklamış kandırmış olsa da bir orta yol bulmaya çalışılırdı belki ve ya ayrıladabilir ama 2 günde?
Ve kızı bakire olmadığı için kabul etmediğine göre, kız kandırdıysa eğer, 1 kere sevişir ve anlayınca bu benim yapıma aykırı der bırakır insan. Ama seninkinin çocuğu olmuş?
Bence sen gel aileni dinle...

Mantıklı düşünün biraz ya. Kendi kanından olan çocuğu görmeyen adam vakti gelince size neler yapmaz. Bak aileniz sizi düşünüyor ne güzel. Peki o küçük kızın yerinize koyun kendinizi. Babanız sizi hiç görmemiş olsun. Ne derdiniz şimdi babam kötü, bencil vs neler sayardınız. Böyle bir adama nasıl aşık olabiliyorsunız hala. Kendi kanından olanları hiçe sayabilen insanlardan ( anne baba kardeş evlat) korkun. Uzak durun onlardan. Daha 18 yaşındasın git oku ayaklarının üstünde dur. Böyle bir adama muhtaç olma. O küçücük kız çocuğuna üzüldüm. Siz nasıl onu görmezden gelebilüyorsunuz da bir de marifetmiş gibi yüzlerini görmüyor diye övünerek söyleyebiliyorsunuz

18 yasındayım sevdiğim adam evlenmiş ıkı gun surmus bosanmıslar bosanma sebepleride kadının bakire olmaması ama bi kızı var suan onların yuzunu bile görmüyo suan kadın baskasıyla evli bunu ilk basta bana anlatmıstı bende sevdiğimm için kabullendim engel olmaz dedim olamaz cunku aılesi beni oz kızlarından ayırt etmezler ama annem istemiyo ya o ya ben dedii sevdiğim adamdan da annemdende vazgecemıyorum baban ogrese seni verebilecegini mi zannesiyosun diyo hergun aglıyorum hergun ama onunla cok mutluyum annemde ilerde aglıycagına sımdı agla diyo sizce napmalıyım vazdagecemiyorum .ss
Hormonlara gellll :KK57:
2 günde hamile bırakmis yani, masallahh:KK9:
Bu arada bakire olmadığını anlaması için o işi 1 kere yapmaları gerekmiyor mu ?
Madem ki sevgilin bu kadar takıntılı, ilk birlikte olduklari an bence o ise devam etmemeliydi.
Senin ki devam etmiş hatta baya baya da çalışılmış ve 1 adet kız çocuğu olmuş :confused:
Şimdi anlatmak istediğim şey şu;
Adam bildiğin yalancı sahtekar.
Yok karim bakire değildi ben boşandım 2 günlük evli kaldık ondan da 1 çocuğumuz oldu kazara......
Bunlara gerek yok anladın mi
Saçma yani.
Sevmiş istemis evlenmiş
Ve yine istemiş çocuk yapmışlar.
Evet 2 gün evli kalmış olabilir
Evet eşi de bakire degilmistir belki de
Ama ortada bir laf kalabalığı var sanki sadece seni ikna etmek için söylenmiş sözler.
Dedigim gibi, bakire olmadığı için eşinden boşandıysa nasıl çocuk yapmaya karar verdi ?
Daha doğrusu çocuk yapacak kadar nasıl birlikte oldu ?
Seni kandırmasına izin verme :KK20:

"Kadinin bakire olmadigina takildiysan neden koynuna aldin peki" diye sormazlarmi adam?

türkçe meali;

sevdiğim adam zamanında evlenip boşanmış. sadece iki gün evli kalmış ama o ara nasıl olduysa çocuğu olmuş. boşanma sebebi kadının bakire olmamasıymış. iki günde kadını hamile bırakıcak erkekliğe sahip olan sevgilim kadından olan çocuğuna dönüp bakmıyor ama. sıkıntı yok okey.

sıkıntı şu. annem evlenip boşanmış adamla evlenmemi istemiyo. babamın da buna izin vermeyeceğini söylüyo.

bu arada 18 yaşındayım dedim ama profilde nedense 21 görünüyo. önlisans mezunu olmama rağmen de mühendisim yan yanlış anlaşılmasın.
:D :D :D

Anneni dinlemelisin emin ol bazen en doğru kararları anne ve babamız verebiliyor .yaşin daha küçük herşey sana güzel, kolay gelebilir ama gerçek hayat çok acımasız daha doğrusu insanlar çok acımasız .o yüzden asla kimseye güvenme derim ben...

türkçe meali;

sevdiğim adam zamanında evlenip boşanmış. sadece iki gün evli kalmış ama o ara nasıl olduysa çocuğu olmuş. boşanma sebebi kadının bakire olmamasıymış. iki günde kadını hamile bırakıcak erkekliğe sahip olan sevgilim kadından olan çocuğuna dönüp bakmıyor ama. sıkıntı yok okey.

sıkıntı şu. annem evlenip boşanmış adamla evlenmemi istemiyo. babamın da buna izin vermeyeceğini söylüyo.

bu arada 18 yaşındayım dedim ama profilde nedense 21 görünüyo. önlisans mezunu olmama rağmen de mühendisim yan yanlış anlaşılmasın.
:D :D :D Gece gece o kadar cok guldum ki oglum karnimda tekmeler atti... Allah da sizi guldursun :))

anneni dinle güzelim sen.Hiçbir anne evladının kötü olmasını istemez..bulmuş seni 18 yaşında körpecik ellenmemiş koklanmamış diziyo yalanları adam ..yok mu denginde başka kimse sende gitttin evlenmiş 1 çocuklu adamı buldun...şimdi sorun yok ya sonra kız büyüyünce çıkıp dikelse karşısına ben kızınım diye ne yapacasksın.atamazsın satamazsın misali... ozaman ne yapcan..kızı nüfusuna almış mı peki...

Daha önce birliktelik yaşadı diye ayrılan adamı siz de kabul etmeyin..
Ayrıca bu büyük ihtimal yalan..
Birazcık akıllı olun annenizi dinleyin..

Eski eşiyle özelini bu kadar ulu orta anlatan adama adam denmez bu bir.
İkinci çocuğuna bile sahip çıkmayan bir insandan ne hayır gelir bu iki.
Büyükler genelde hislerinde yanılmaz bu da üç.

Back
X