• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk defa kaza yaptım

Hanımlar lütfen tartışma çıkmasın ☺️
Zaten en ufak bir olayda kadınlar araba süremez, şunu yapamaz bunu yapamaz diye algı yaratıyorlar sanki o savı desteklemiş gibi hissettim. Zamanı geri alabilsem keşke ama alamıyorum. Kendime çok kızıyorum böyle saçma bir hata yaptığım için. Hatta artık hiç araba sürmesem mi bile diyorum zaten ankara trafiğinin yoğunluğundan, bir de iş-ev arası gittiğim güzergahın kamyonlarla tırlarla dolu olmasından bıkmış durumdayım her gün ya kaza yaparsam korkusundan çok bunaldım.
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun🙏
IMG_5089.webp

bende taze şoför olarak arefe günü kaza yaptım. geri geri gelirken çukur varmış görmedim bi anda lönk diye korkuluklara çarptım bi de uçağım var diye acele ederken. o şekilde bırakıp arabayı memlekete gittim. eve geldim ağlamaya başladım nasıl araba kullancam bi daha diye. ailem aman bişey yok olur öyle deyip rahatlattı. tatil dönüşü kaskoya verdim şimdi serviste. arefe günü bir daha araba nasıl kullancam diye ağlayan ben arabamı özledim bi an önce tekrar kullanmak istiyorum :) olur yani öyle şeyler benimde arka tampon çöktü sis farı kırıldı. Allah büyük kazalardan korusun diyelim üzmeyin kendinizi. :KK200:

haha bende söylemedim işyerindekilere utancımdan gizliden hallediyorum servise giderken de işim var deyip çıktım :D
Ahahahh çok tatlısınız ya bayıldım enerjinize ☺️☺️ Size de çokk geçmiş olsun yine de kriz yönetiminiz iyiymiş ben mal gibi kalakaldım öylece öndeki aracın sahibi geldi yanıma konuştu o şekilde inebildim araçtan hdhdhdj Aminn Allah beterinden korusun hepimizi 💕💕

Ben de iş yerindekilere söylemeden halledeceğim bi duyarlarsa emekli olana kadar dillerinden kurtulamam siz en iyisini yapmışsınız boş verin 😅😅

Kazayı ilk yıl yapmanız iyi olmuş kaza yaparsam korkusunu da atmış oldunuz böylelikle.
Büyük ablam ilk arabayı aldığında sizinki gibi en az 10 tane kazası oldu hepsi ufak tefek kaldırıma vurma öndeki arabaya dokundurma vs gibi şimdi ise kırk yıllık şoförlere taş çıkartıyor.

Eşi ve babamlar başta olmak olmak üzere herkes onu vazgeçirmeye çalıştı ama ablam "kimseyi yaralamadım öldürmedim alt tarafı araba hasar aldı param var onu da yaptırıyorum" deyip herkese cevabını da vermişti.

Selam hanımlar

1 yıldır araba sürüyorum ankara şehir içi trafiğinde. Bu süreçte bilmediğim yerlere navigasyon açıp gittiğim de çok oldu, aynı güzergahtan yolunu ezberlediğim iş-ev arası gidip geldiğim de çok oldu.

Sabah yine iş için yola çıkmışken kavşakta anlık dalgınlıkla çok saçma sapan bir kaza yaptım. Şerit değiştirecekken kenarını kurtarır sandığım araba kurtarmadı. Önümdeki araca çarptım. Öndeki araba kamyon tipi olduğundan ona bir şey olmadı şükür ama bizim arabanın çamurluğu gitti. Cana geleceğine mala gelsin tabii ki ama sabahtan beri moralim çok çok bozuk. Zaten en ufak bir olayda kadınlar araba süremez, şunu yapamaz bunu yapamaz diye algı yaratıyorlar sanki o savı desteklemiş gibi hissettim. Zamanı geri alabilsem keşke ama alamıyorum. Kendime çok kızıyorum böyle saçma bir hata yaptığım için. Hatta artık hiç araba sürmesem mi bile diyorum zaten ankara trafiğinin yoğunluğundan, bir de iş-ev arası gittiğim güzergahın kamyonlarla tırlarla dolu olmasından bıkmış durumdayım her gün ya kaza yaparsam korkusundan çok bunaldım.

Belki abarttığımı düşüneceksiniz bunları yazdım diye. Son zamanlarda iş yerinde de bir sürü sıkıntım var çok zor bir süreçten geçiyorum. Kaldıramayacağım bir yükün altındayım psikolojik olarak. O yüzden bu kaza olayı bardağı taşıran damla oldu, uzun zamandır ağlamamışken biriktirdiğim her şeye ağladım.

Öyle işte buraya yazmak, derdimi dökmek istedim. Yazarsam belki hafiflerim gibi geldi. Konu dağınık gelmiş olabilir şimdiden kusura bakmayın.
Çok geçmiş olsun hep şunu düşün daha beterinden korudu rabbim

Araba süremeye devam et ben de kaza yaptım bunlar tecrübe oluyor ben şerit değiştirir ken baykuş gibi dönderirim başımı asla acele davranma

Kazayı ilk yıl yapmanız iyi olmuş kaza yaparsam korkusunu da atmış oldunuz böylelikle.
Büyük ablam ilk arabayı aldığında sizinki gibi en az 10 tane kazası oldu hepsi ufak tefek kaldırıma vurma öndeki arabaya dokundurma vs gibi şimdi ise kırk yıllık şoförlere taş çıkartıyor.

Eşi ve babamlar başta olmak olmak üzere herkes onu vazgeçirmeye çalıştı ama ablam "kimseyi yaralamadım öldürmedim alt tarafı araba hasar aldı param var onu da yaptırıyorum" deyip herkese cevabını da vermişti.
Ablanızı takdir ettim yılmamış devam etmiş helal olsun

Arabayı servise verdik 1 aya yakın gelmeyebilirmiş servis aracını vermelerini bekleyeceğiz tek kötü yanı bu oldu gerisi tecrübe olarak yanıma kar kaldı 😅

Sağ olun güzel yorumlarınız için 🌷

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.. Ben de evin önünde kendi kendime park ederken sağ arka kapıyı doğalgaz kutusuna sürttüm.. Hiç umurumda değil valla ... Arabayı acemiyim diye zaten eski almıştım yeni de olsa canıma bir şey olmadığından üzülmezdim sanırım.. Kadın şoför bakışında olan erkeklerin bütün gün trafikte nasıl aptallıklar yaptığına şahit oluyoruz. Hiç takılmıyorum hatta babam kardeşim hata yapınca ben yapsam kadınsın acemisin diye yersiniz beynimi, alın bak demek ki cinsiyetle ilgisi yokmuş diye lafı sokuyorum özrü alıyorum valla.. Hatta bir gün arabada geniş yolda, sağda kimseyi engellemeyecek bir yerde gaz bitti acemiyim benzine geçirmeyi hemen bulamadım falan sağda ki bir erkek bozması korna çalıyor el kol yapıyor arkada tır geçti o geçmedi.. Kesin dedi ki al işte salak bir kadın stop etmiş çalıştıramıyor..Ama bana göre de erkekler çok özgüvenli ve daha çok hata yapıyor..

Back
X