• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmızı ışık ihlali yaptım

Otomatik vitesin zenginlikle alakası yok, aradaki fark 2.elde en fazla 100 bin.
Kimse kullanmasın yazmış konu sahibi de dahil. İsteyen istediği tip aracı kullanır . O 100 bini bulamayan insanlar da dolu ayrıca ülkemizde .

Kimse kullanmasın yazmış konu sahibi de dahil. İsteyen istediği tip aracı kullanır . O 100 bini bulamayan insanlar da dolu ayrıca ülkemizde .
Kullanmasın konusuna da katılmıyorum manuel sevenler var, zenginlik konusuna da katılmıyorum. 2004 hyundai getz otomatik ile de başlayabilir herkes. Uygun otomatik araç.

Boyle kullancaksaniz kullanmayin cidden, otomatik alin. Vites kucultemedim durmadim nedie ya hayatimda duydugum en sacma 5. Şey olabilir.
50yle giden insansin zaten sanki basmis 200le gidiyordun duramadin. 🙄 Acil durman gerekti bas frene dur illa vites kucultmen gerekmez. Önüne insan ciksa bi anda vites kucultemedim diyip ezip gececektin herhalde.
Konu da eskiymis umarim birileri ezilmemistir. 😬 Millet şansa yaşiyor ülkede gercekten.

Back
X