İlk defa kovuldum,çok üzgünüm

En başında yeni evlenmiştik ve benim kart borcum vardı iş kurup batırdım diyelim.yapılandırmam bozulmasın diye sabrettim bu işleri yaparken yolda lavaboda namazlarımda hüngür hüngür nasıl ağladığımı ben bilirim

Cay verirken karıştırmak ne köle misin kendini ne sanıyor bu patron. İyi olmuş canım demek ki daha güzel isler bulacaksın bir de boyle bak

Patronun cayını karıştırmanın asıl ise yaramazlık oldugunu size nasıl anlatalım.
Zaten ayakcıydım diyorsunuz bunu bile bile nasıl böyle uzuluyorsunuz cıkarıldınız dıye
Sanki hesap kitap islerini karıstırdınız da herseyı mahvettiniz.

Bunun ise yaramazlık olmadigini bile bile uzulmenız dert aramak gıbı. Ustelık bir ay sonra kendim cıkacaktım diyorsunuz. Kendiniz cıksanız tazminatta alamayacaksınız, kardasınız yani.

Ee?

Kırık mı eli sdamın? Çay karıştırmak ne? Asıl orda devam ederek özsaygın giderdi. Tazminatta almışsın. İnş daha düzgün işler çıkar karşına

İstifa etmek isterken kovulmuşsun hem tazminat alıyorsun hem de işsizlik maaşı. Daha ne istiyorsun ki :) bunu bir fırsat olarak düşünmelisin bence.

Maddi sıkıntı yoksa sırf gurur yüzündense takma arkadaşım hepimizin işten kovulma deneyimi var gayet normal sıradan bi durum. Ben patronlarım üstüme geldiğinde hep, özel hayatımda selam vermeyeceğim tipin söylediğine üzülmeyeceğim diye kendimi öğütlüyorum. Patron dediğin beş para etmez insan oh tazminatı da almışsın boşver

Ben siz bilmezsiniz demedim ki ? Kolaylıkla hallettiniz de demedm. Sadece madem öyle 1 ay sabretseydiniz kovulmak sizin için çok kötüyse dedim. Ama neden kötü olduğunu da anlamadım. Tazminat almışsınız iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…