Hakkinizi aradiniz mi?hakkinizda hayirlisi olsun. goreviniz olmayan isleri yaptirmislar bosverin zaten cikacakmissiniz.
hayatimda ilk defa 6 ay once kovuldum bende. ustelik sebebi tamamen benim disimda, ve resmi bir aciklama bile yapilmadan wp konusmasi uzerinden, pazartesi ise gelmeyin diyerek... ustelik 11 yillik tazminatimi da vermediler.
kovulmanin cesitleri var, sizinki onurlu olmus bosverin...
bizim durumumuz cok karisik, mahkeme sureci basladi ama karsi taraf davayi uzatmak icin bel alti vurmaya basladi. burda konuyu baltalamak istemem, ve ne yazikki sitede konusamiyorum da saha once konu acmisim bununla ilgili siyasi bir durum soz konusu oldugu icin kapatildi mecburen. allah yardimcimiz olsun diyorum sadeceHakkinizi aradiniz mi?
Ne guzel tazmınatını vermıs.Kötü hissetme hepımızın basına gelebılır.Merhaba,eski konularımdan aşina olanlar vardır özet geçeyim.Sigorta teknikeriydim.Asgari ücretle çalışıyordum.İşe son giren ben olduğum için tüm ayak işlerini bana yaptırıyorlardı.Patronun çayını vermek verirken karıştırmak,mutfak alışverişine,meyve almaya gitmem gibi.Yakın yerlere evrak bırakmak gibi.Patronum yine dedi ayşe şunu bırak şuraya bende ben evli 30 yaşında 7 yıllık deneyimi olan bir insanım ben artık bırakmak istemiyorum dedim.O gün bişey demedi ertesi gün bırakmayacaksan olmaz yolları ayıralım dedi.Ama kararını değiştirirsen gel dedi.Gitmeyi zaten düşünmüyorum.1,5 yıl çalışmıştım.Tazminatımı verdi çıkardı.Ben zaten önümüzdeki ay istifa edecektim kpss ye hazırlanmak için eşimle öyle anlaşmıştık.10 yıldır neredeyse evde kalmadım,şuan o kadar üzgününki kendimi işe yaramaz hissediyorum,içim çok acıyor.bu şehirde eşimden başka kimsem yok kendimi yalnız ve darmadığın hissediyorum
Dava açın 11 yıllık tazminat ne demekhakkinizda hayirlisi olsun. goreviniz olmayan isleri yaptirmislar bosverin zaten cikacakmissiniz.
hayatimda ilk defa 6 ay once kovuldum bende. ustelik sebebi tamamen benim disimda, ve resmi bir aciklama bile yapilmadan wp konusmasi uzerinden, pazartesi ise gelmeyin diyerek... ustelik 11 yillik tazminatimi da vermediler.
Âmin çokça Âmin kimsenin hakkını koyma Allah'ımE zaten istifa etmek istiyormussun,adam haklarini verip cikarmis. Daha ne istiyorsun?
7 yillik calisma deneyimin var. Issizlik maasi alabilir misin? Eger alabilirsen tadindan yenmez valla.
Bosver,ne uzuluyorsun? Ise cok ihtiyacin olsa hayat memat meselesi olsa hak verecegim ama çıkmak senin isteginmis. 1 ay sonra kendi isteginle çıksan su an elindeki paranin hicbirini de alamazdin,issizlik maasindan da yararlanamazdin.
Darisi tüm istifa icin uygun zaman bekleyenlerin basina
Allah yedirmesinhakkinizda hayirlisi olsun. goreviniz olmayan isleri yaptirmislar bosverin zaten cikacakmissiniz.
Çevre olarak çok fazla olmasada sağlam bir kaç kişi var.Aile manasında yalnızım demiştim.Eşim memur maaşı memurlara göre 1 tık yüksek ev için birikim yapıyoruz kiradayız zorlanıcaz ama direnicez gibiZaten önünüzdeki ay istifa edeceğiniz iş için fazla dram yaratmamış mısınız? Üstelik size tazminatınızı da vermişler sizin karınıza olmuş aslında. Siz istifa etseniz bir şey alamazdınız sonuçta. Eşinizden başka kimsenizin olmaması tamamen sizin seçimlerinizin sonucu yoksa 1 buçuk yılda bir insan isterse çevre, arkadaş vb çoktan edinirdi. İşinize gelince inanın çoğu yer ne yazık ki bu halde. Sizin yerinize eleman bulmaları zor değil. İş yerinin genelde eleman sıkıntısı olmaz ortalık iş arayan insan kaynıyor. Sizin iş bulmanız sıkıntı ama hele ki bu piyasada istediğiniz şartlarda umarım kpssyi kazanırsınız ama sınava girip atanıp göreve başlamanız kafadan 1 sene eder. Bir yıl tek maaş geçinebilecek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?