İlk defa kovuldum,çok üzgünüm

ays46000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
590
274
103
35
Merhaba,eski konularımdan aşina olanlar vardır özet geçeyim.Sigorta teknikeriydim.Asgari ücretle çalışıyordum.İşe son giren ben olduğum için tüm ayak işlerini bana yaptırıyorlardı.Patronun çayını vermek verirken karıştırmak,mutfak alışverişine,meyve almaya gitmem gibi.Yakın yerlere evrak bırakmak gibi.Patronum yine dedi ayşe şunu bırak şuraya bende ben evli 30 yaşında 7 yıllık deneyimi olan bir insanım ben artık bırakmak istemiyorum dedim.O gün bişey demedi ertesi gün bırakmayacaksan olmaz yolları ayıralım dedi.Ama kararını değiştirirsen gel dedi.Gitmeyi zaten düşünmüyorum.1,5 yıl çalışmıştım.Tazminatımı verdi çıkardı.Ben zaten önümüzdeki ay istifa edecektim kpss ye hazırlanmak için eşimle öyle anlaşmıştık.10 yıldır neredeyse evde kalmadım,şuan o kadar üzgününki kendimi işe yaramaz hissediyorum,içim çok acıyor.bu şehirde eşimden başka kimsem yok kendimi yalnız ve darmadığın hissediyorum

E zaten istifa etmek istiyormussun,adam haklarini verip cikarmis. Daha ne istiyorsun?
7 yillik calisma deneyimin var. Issizlik maasi alabilir misin? Eger alabilirsen tadindan yenmez valla.
Bosver,ne uzuluyorsun? Ise cok ihtiyacin olsa hayat memat meselesi olsa hak verecegim ama çıkmak senin isteginmis. 1 ay sonra kendi isteginle çıksan su an elindeki paranin hicbirini de alamazdin,issizlik maasindan da yararlanamazdin.
Darisi tüm istifa icin uygun zaman bekleyenlerin basina

hakkinizda hayirlisi olsun. goreviniz olmayan isleri yaptirmislar bosverin zaten cikacakmissiniz.

hayatimda ilk defa 6 ay once kovuldum bende. ustelik sebebi tamamen benim disimda, ve resmi bir aciklama bile yapilmadan wp konusmasi uzerinden, pazartesi ise gelmeyin diyerek... ustelik 11 yillik tazminatimi da vermediler.

kovulmanin cesitleri var, sizinki onurlu olmus bosverin...

Hakkinizi aradiniz mi?

Zaten önünüzdeki ay istifa edeceğiniz iş için fazla dram yaratmamış mısınız? Üstelik size tazminatınızı da vermişler sizin karınıza olmuş aslında. Siz istifa etseniz bir şey alamazdınız sonuçta. Eşinizden başka kimsenizin olmaması tamamen sizin seçimlerinizin sonucu yoksa 1 buçuk yılda bir insan isterse çevre, arkadaş vb çoktan edinirdi. İşinize gelince inanın çoğu yer ne yazık ki bu halde. Sizin yerinize eleman bulmaları zor değil. İş yerinin genelde eleman sıkıntısı olmaz ortalık iş arayan insan kaynıyor. Sizin iş bulmanız sıkıntı ama hele ki bu piyasada istediğiniz şartlarda umarım kpssyi kazanırsınız ama sınava girip atanıp göreve başlamanız kafadan 1 sene eder. Bir yıl tek maaş geçinebilecek misiniz?

Hakkinizi aradiniz mi?
bizim durumumuz cok karisik, mahkeme sureci basladi ama karsi taraf davayi uzatmak icin bel alti vurmaya basladi. burda konuyu baltalamak istemem, ve ne yazikki sitede konusamiyorum da saha once konu acmisim bununla ilgili siyasi bir durum soz konusu oldugu icin kapatildi mecburen. allah yardimcimiz olsun diyorum sadece

siz zaten istifa edecekmişsiniz. sizin istediğinizden daha güzeli olmuş, tazminatınızı alıp çıkmışsınız. sevinin bence. orada yaptığınız işi yapabileceğiniz başka işler yine bulabilirsiniz.

Iyi olmuş bence.
Zaten çıkacakmışsınız.
Bir iş yerinden çıkarılmak ağırdır. O konuda içiniz müsterih olsun. Kendinizi kullandırmak istemediğiniz için çıkarılmışsınız. Ayrıca insan işten ayrılınca bir boşluğa düşer. Hayatı sorgular. Bunlar normal..
Biraz evde tatil gibi zaman geçirin. Kitap okuyun film izleyin gezin. Hiçbirşey yapmadan durun. Sonra zaten kpss için çalışmalara başlarsınız.
Işsizlik maaşı hakkınız varsa mutlaka hakkınızı alın. Sgk'ya gidip öğrenin..
Bundan sonra umarım daha iyi bir işyeri olur..

1 ay sonra istifa edecektin ama çıkarınca dağıldın. Hep böyle tutarsiz misinizdir? Misal 1.5 yil boyunca yaptiginiz işleri bu kadar uzun sure sonra yapmam dersenis cikarilirsiniz tabiki. En başında soyleyip ona göre devam edecektiniz

Ne guzel tazmınatını vermıs.Kötü hissetme hepımızın basına gelebılır.

Dava açın 11 yıllık tazminat ne demek (((

Konu sahibi sizde fırsat bu fırsat daha çok asılırsınız derse.
Üzülmeyin.

Âmin çokça Âmin kimsenin hakkını koyma Allah'ım

Allah yedirmesin

Çevre olarak çok fazla olmasada sağlam bir kaç kişi var.Aile manasında yalnızım demiştim.Eşim memur maaşı memurlara göre 1 tık yüksek ev için birikim yapıyoruz kiradayız zorlanıcaz ama direnicez gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…