Kızlar durum aynen böyle. 1 sene oldu aramı alalı. Otomatik vites. Ama benim evin cevresinden aşka biyere gidemedim malesef. Hep eşim beni yaoamazsin, daha erken, gitme yapma yollar fena diyerek vazgeçirdi. Doğrusu kendime güvenimi de yok etti. Şimdi yarın kayinvaldem için biyere gideceğim. Istanbulu bilen şoför arkadaşlar için söyleyeyim üsküdardan Kozyatağına gideceğim . Eşim tabi yine taksiyle git diyor. Ama bende artık bu zinciri kirmak istiyorum. Yolları bilen sürücü arkadaşlarım, çok mu handikap bu yollar? Kaybolma riskim varmı? önerileriniz varmi, yada eşim haklımı? Navigasyon kullanmayı düşünüyorum bu arada.
Teşekkür ederim.
hadi vitesli olsa anlayacağım yokuşta kalkmaz kayar araba debriyaja basmasan istop eder vesaire. ama otomatik vites diyorsun. bas gaza git bacım neyini soruyorsunKızlar durum aynen böyle. 1 sene oldu aramı alalı. Otomatik vites. Ama benim evin cevresinden aşka biyere gidemedim malesef. Hep eşim beni yaoamazsin, daha erken, gitme yapma yollar fena diyerek vazgeçirdi. Doğrusu kendime güvenimi de yok etti. Şimdi yarın kayinvaldem için biyere gideceğim. Istanbulu bilen şoför arkadaşlar için söyleyeyim üsküdardan Kozyatağına gideceğim . Eşim tabi yine taksiyle git diyor. Ama bende artık bu zinciri kirmak istiyorum. Yolları bilen sürücü arkadaşlarım, çok mu handikap bu yollar? Kaybolma riskim varmı? önerileriniz varmi, yada eşim haklımı? Navigasyon kullanmayı düşünüyorum bu arada.
Teşekkür ederim.
Ah canım benim gel bunu eşime anlat. Ona göre yollar kaza için beni bekliyor.hadi vitesli olsa anlayacağım yokuşta kalkmaz kayar araba debriyaja basmasan istop eder vesaire. ama otomatik vites diyorsun. bas gaza git bacım neyini soruyorsun
Hay ağzına sağlık. Kocama kalsa hep taksi hep otobüs. Her benim arabaya binliğinde olmuyor olmuyor. Kusursuz arıyor hep. Ona göre bayanların hepsi traffik canavari.Arası kısa mesafe sanırım. Ama yolu bilmiyorsanız navigasyon ile de çok araba kullanmadiysaniz İki ilki aynı anda yapmayın derim. Önce araba kullanmanizi sonra navigasyon kullanımını gelistirirseniz kendinize daha çok güvenerek yola çıkarsınız. Hem sizin hem de trafik tekilerin can ve malları daha güvende olur. Allah muhafaza kaza bela olsa daha çok cekinirsiniz. Kocanizi da susturun bence. Destek olmalı. Kendileri herşeyi çok mu iyi yapıyor
Anlamadım?Vazgeç, bu genç yaşında otoban katili olup hapislerde mi çürüyeceksin?
Kimse cikmadinmi otobana,? Boşuna yol yapmışlar.Sıkmayın otobana elinizi kana bulamayın değmez
Baş konsolosa dilekçe yazmıyorum. Anlayan anlamış şekerim. Bu durumda sorun sende.Bacım doğru bildiğim kelimeleri unuttum bu nasıl bir türkçe
Baslikta sıkacagim yazıyor. Komik geldi.Anlamadım?
muneBaslikta sıkacagim yazıyor. Komik geldi.
munebaslik düzeltme konusunda yardım edermisiniz ltf. Insanlar açık aramakta fena.Baslikta sıkacagim yazıyor. Komik geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?