Ohhhh maşallah çok güzel en güzelini almışsın. daha ne olsunKızlar 9. Haftadayım çok şükür. Hamile kaldığımdan beri ilk defa rüya gördüm. Rüyamda Kocaman bir ayva ağacından en güzel ayvayı seçtim. Elimde Kocaman sap sarı Bi ayva.?ısırdım öyle sulu öyle yumuşaktı ki tadı hala damağımda. Uyandım. Çok net bir rüyaydı. Benim gibi rüya gören var mı sizlerde anlatın
Ay şeftali ne demek acabaBende pembe pembe şeftali gördüm yediğim i hatırlamıyorum
Yaa bilmiyorum ki iyi düşünelim iyi olsun inşallahAy şeftali ne demek acaba
İyidir iyi. Rüyada meyveleri cinsiyete yoruyorlarmışYaa bilmiyorum ki iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Ay cidden mi. Kızımda çilek yemiştim hakkatenAyva armut erkek derler bizde kirmizi meyveler kiz derler bende kiraz gordum kutur kutur kipkirmizi yiyodum agzim sulandi:)
Insallh gonlune gore olur cnm saglikli sihhatli bendr kiz istiyorum oglum varAy cidden mi. Kızımda çilek yemiştim hakkaten
Amin Can'ım benim inşlh hayırlısıyla sağlıklıca sana koz bana erkekInsallh gonlune gore olur cnm saglikli sihhatli bendr kiz istiyorum oglum var
Kızlar 9. Haftadayım çok şükür. Hamile kaldığımdan beri ilk defa rüya gördüm. Rüyamda Kocaman bir ayva ağacından en güzel ayvayı seçtim. Elimde Kocaman sap sarı Bi ayva.?ısırdım öyle sulu öyle yumuşaktı ki tadı hala damağımda. Uyandım. Çok net bir rüyaydı. Benim gibi rüya gören var mı sizlerde anlatın
Ayva zamanı dimi şimdi. Rüyamda gördüm Can'ım nasıl çekti hemen yedim uyanıncaMeyveyi zamanında görmek iyiymiş, sende zamanında görmüşsün
Ay çok saol Can'ım inşlhCanım çokk güzel bir rüya Allah aydınlığa çıkarsın senin ve ailen için
Bende bugün rüyamda bahçeden ayva topluyordum ama benim Ayvalık kocaman olmasına ragmen yeşildiKızlar 9. Haftadayım çok şükür. Hamile kaldığımdan beri ilk defa rüya gördüm. Rüyamda Kocaman bir ayva ağacından en güzel ayvayı seçtim. Elimde Kocaman sap sarı Bi ayva.?ısırdım öyle sulu öyle yumuşaktı ki tadı hala damağımda. Uyandım. Çok net bir rüyaydı. Benim gibi rüya gören var mı sizlerde anlatın
yaa ne gördün isim olarak..:) ben sadece adını söyledim rüyamda, böylece adı belirlenmiş oldu :)
Uyumadan önce dua okuyup uyu bnde korkarak uyandığım çok oluyo ama rüyayı hatirlamiyormben dolu rüya görüyom hiç öyle sizinkiler gibi değil ne yazıkkı kabuslarla dolu
canım anlami özgür demek mis arapça bi kelime imisyaa ne gördün isim olarak..
kızlar hamile kaldığımdan beri 5 rüya gördüysem hepsinde erkek bebek gördüm.
bebişimin cinsiyetide erkekmiş.
isimde gördüm ama daha önce hiç duymadığım bir isim...
sizlede paylaşayım İREN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?