İlk defa tüp bebek deneyecek olanlar

Olsun canım bakalım ne zamana kısmet olcak onu bilsek içimiz rahat etcek de bekliyoruz işte, ocakta uğraşlarımız son bulur inşallah ikimizin de🙏🏻
amin inşallah ben pek umutlu değilim bunca zaman olmadı ya böyle pek umut bağlamak istemiyorum

Ben de geçen cuma başladım 4 gün iğne kullandım bugün opu olacak tek yumurta toplanacaktı zaten o da erken çatlamış toplanmadı yani. Çok zor Amh düşük benim yumurtam çok olsaydı keşke ama 6 tane folikül gördü geçen ayda 4. Bu ay sadece tek yumurta önden gittiği ve büyüdüğü için onu alacak oldular o da olmadı.
Çok geçmiş olsun cetrotide iğne vermedi mi çatlamayı önlemek için ,yoksa o iğneye rağmen çatlaya biliyor mu?
Benimde cuma opu günüm ama karne vereceğimiz için izin alamadım.Cumartesi toplayacak tek korkum bu merak ettim o yüzden

Çok geçmiş olsun cetrotide iğne vermedi mi çatlamayı önlemek için ,yoksa o iğneye rağmen çatlaya biliyor mu?
Benimde cuma opu günüm ama karne vereceğimiz için izin alamadım.Cumartesi toplayacak tek korkum bu merak ettim o yüzden
4 gün kullandım daha bir sürü iğne yapacam 10 gün sürer diye düşünürken opu yapılacak dendi diğer yumurtalar 5-6 -8mm bu 22 mm miş bugün bakıldığında. Cetro iğnesi verdi sabah onu yaptım akşamda otriville yaptırdılar ki opuya hazır olsun.yani ben de anlamadım diğerlerini büyütemiyorlardı demek bu büyüğünü almak istediler.

Cuma opu ise nasıl Cumartesi olacak anlamadım?

Canım Cuma gitme şansım yoktu cumartesi sabaha aldı opu yu .salı günü gittiğimde 4tane 19 19 19 18 .Şimdi beni çok erken çatlayıp kaybedersek korkusu sardı .çatlatma iğnemi bu akşam vurulacağım.Artık hayırlısı hakkimızda 🙈

Cuma opu ise nasıl Cumartesi olacak anlamadım?
Canım Cuma gitme şansım yoktu cumartesi sabaha aldı opu yu .salı günü gittiğimde 4tane 19 19 19 18 .Şimdi beni çok erken çatlayıp kaybedersek korkusu sardı .çatlatma iğnemi bu akşam vurulacağım.Artık hayırlısı hakkimızda

Neye gore karar verceksiniz inşllah Rabbim yardımcınız olsun canım
Teşekkür ederim canım Allah hepimize yardım etsin 🤲🏻
Karar verdik tüp bebek ,başladık cumartesi günü yumurtalar toplanacak.Pende Pcos var eşimin de değerlerinde az da olsa düşüklük var.Doktorumuz iki durumuda izah etti . Tahlil ve rahim sonuçlarına göre ve yumurta rezerv durumuna göre ,eş durumuna göre yönlendiriyor.Bize her iki durumu da deneyebileceğimizi söyledi .Ama biz tüp bebek tedavisini seçtik.

Bu sene olmadı seneye olur diye diye bekledik 6 sene geçmiş 😀
Ya inşallah olur bizde sizin gibiyiz 6 sene oldu ilk iki sene istemedik sanki isteyince olcak gibi sonra olmadi son 1 yıldırda eşim yurt dışında zor oldu bizim için ama bakalım bizde o gelir gelemez merkez araştırcaz inşallah hayırlısı olur inşallah hepimiz anne oluruz

Arkadaşlar bende pkoyum tüp bebek yaptırıcam sizce şansım yüksek olur mu?

Ya inşallah olur bizde sizin gibiyiz 6 sene oldu ilk iki sene istemedik sanki isteyince olcak gibi sonra olmadi son 1 yıldırda eşim yurt dışında zor oldu bizim için ama bakalım bizde o gelir gelemez merkez araştırcaz inşallah hayırlısı olur inşallah hepimiz anne oluruz
Umarım güzel haberler veririz .Allah her isteyene nasip etsin.İnsan bilmiyor başına gelene kadar.Umarım en yakın zamanda güzel haberler veririz .

Canım ben doktorla görüşmeye gittiğimde şansı en yüksek olan hasta grubundasınız dedi .Pcos hastalarda başarı oranı yüksek
İlaç fln kullandım ben ama yumurtam bir türlü gelişmiyor 15 mm de duruyor sonra tekrar geriliyor ayrıca sağ tüpüm de kapalı aşılamayı es geçip tüp bebek yapmak istiyorum Siz de mi pko sunuz ?

Canım Cuma gitme şansım yoktu cumartesi sabaha aldı opu yu .salı günü gittiğimde 4tane 19 19 19 18 .Şimdi beni çok erken çatlayıp kaybedersek korkusu sardı .çatlatma iğnemi bu akşam vurulacağım.Artık hayırlısı hakkimızda 🙈
Senin ne güzel olması gerektiği gibi aynı anda büyümüşler. Senin kaç folikül var görünüyordu? Amh kaç?

Merhabalar ilk kez tüp bebek tedavisi yaptıracak olanlar konuşalım,birbirimizle fikir alış verişi yapalım.
Merhabalar bende Aralık sonunda ilk randevuma gideceğim tüp bebek için görüşmeye. İlk gidişimizde muayene ediyor mu ve protokol belirneliyor mu yani merak ettiğim şu tedaviye hemen o ay başlanıyor mu

Kızlar bende varım 15 ekimde opu oldu donduruldu embriyolrm...soracğnz bişy olrsa yantlrm bende,hiç stres sıkıntı yapmayın korkulck bişy değil zaten uyutuluyrsnz şimdiden geçmiş olsn hepimiz güzel haberleri alrz inşallh😘
Merhaba🤗
Ben 1 kez ilaç almadan kendi yumurtamla aşılama yaptırdım fakat sonuç negatif
Doktorum tüp bebeği öneriyor ben ise ilaçların uzun vadedeki sonuçlarından korktuğum için kararsızım
Çok ilaç alınıyormu sizde yan etki yaptı mı?
Ve inşallah transferiniz olumlu olur😘

aynen bende aynı şeyi düşünmüştüm ama hep bir bekleyiş vardı
Bende sonra evlenen arkadaşlarımda çatır çatır doğurdu daha da moralim bozuluyor :110:

İlaç fln kullandım ben ama yumurtam bir türlü gelişmiyor 15 mm de duruyor sonra tekrar geriliyor ayrıca sağ tüpüm de kapalı aşılamayı es geçip tüp bebek yapmak istiyorum Siz de mi pko sunuz ?
Evet canım bende Pcos var.Tüpleri açıyorlar bildiğim kadarıyla.Bende direk tüp bebeğe geçtim

Back
X