- Konu Sahibi muserliebrar
-
Canım günaydın. Öncelikle şunu söleyim. Ergenlik dönemimde ben de hep veet tüy dökücü krem kullandım. O spatulayla alınandan köpüklerden... Hepsinden denedim. Sonuç; HÜSRAN!! Ve kılları iyice sertleştirdi. Bu geçen yıla kadar devam etti ve ben en sonunda ağdaya başladım. Sana tavsiem hemen evde kendin başlama ağdaya. Kuaföre git ama temiz hijyenik bi yer olsun. Bi güzel vücut epilasyonunu yaptır sir ağdayla. Tertemiz ol bi önce. İki ya da üç ay kuaföre aldır. En fazla 3. aldırmanın sonunda yani tekrar çıkmaya başladığında o kıllar tüyleşicek incecik incecik çıkıcak. O zaman evde kendin yapmaya başla.
Kartus sir agda ne ki.. :/bide nokta nokta olur muu bandlaBak şimdi canım. Kıl köklerin şuan güçlü durumdadır. Sen yapsan emin ol yarım gününü alabilir. Kuaförede kadın hiç değilse ah şuram acıdı diyemeden her yerini halletmiş oluyo. Onun için dedim. Ama tabiki eğer dayanıklıysan sen yap canım. Bide ağda bantı kullanma. Onlar yetmiyor. Normal kartuş sir ağda al cnm
Suana kadar hep tuy dokucu krem kukkandim ama cok zahmetli ugrastirici ve kisa sureli oldugunu fark ettim veet agda bantlari bacagi nokta nokta yapar mi ?? Yapmiyosa oyle yapanlar ne ? -tesekkurler
kesinlikle kullanma derim.
en İyisi sir ağda. hem tüyleri azaltıyor hem de uzun süreli pürüzsüzlükbu arada ağdayı yaptığın ilk gün nokta nokta oluyor tabi ki
Ya sir agda ne ki bant kullansam ne olur ki( benim icin ugrastirici bisi olmamali su isitilip yapilan seysilerde olmamali ben aileme karsi cok cekingenim bilmelerini istemiyorum suana kadarda heo kendim gittim mafketten aldim
Ben baskasima asla yaptiramam( cok fazla bi utangaclik var bende yani kimseye elletemem ilk ben yapsam ne olur ki :/
15 yasindayim da o kadar sert degil killar..bu zamana kadar kremlerden kullandım dedin. bence ha onları kullanmışsın ha jilet.
ağda bantları tabi kreme göre daha iyi. bu arada yaşını da merak ettim
Kac gune gecer .. :/ bi zman sonra zaten kullanmam gerekmiycek miTatlim noktalanma olma nedeni tuy koklerinin kanamasi.
Sen agda kullanmadigin icin tuy koklerin cok gucludur.
Hem cok aciyacak hemde noktalanma kacinilmaz
Ben ailemden bile cekiniyorumSeni anliyorum:)
Bende utangacim biraz hic kuafore aldirmadim:)
15 yasindayim da o kadar sert degil killar..
Canimin yanmasini sorun etmiyorum ona dayanirimda noktaciklari istemiyorum cumartesi gunu oyle kotu duruyoşuan ağdaya başlamanın tam zamanı bence :) kısa süre de seyrekleşir sonra ne uğraşırsın ne canın yanar.
Ben ailemden bile cekiniyorum(
Cumartesi gunu bi dugun var( onun icin kurtulmam gerek ama oyle nokta nokta olmasini istemiyoruum
Tatlim bugun yap o zaman gec kalma.cumartesiye ancak duzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?