ilk defa veet agda bandi kullanicam..

Canım bu senin durumuna çok üzüldüm ailenden adeta kopmuşsun en doğal şeylerden bile utanıyorsun böyle çok zorluk çekiyorsun ya... Annen nasıl bu kadar vurdumduymaz olabiliyor anlamadım, insan kızını bu kadar başıboş bırakabilir mi, hiç yakıştıramadım

Son düzenleme:

Bu arkadaşın anlatımı kendi dünyasından öyle görüyor olabilir ama bir de aile özellikle anneden dinlemek gerek. Bence anlattıklarında oturmayan birşeyler var. Annesi ilk reglini biliyor sizce hiç anlatmamış mıdır ped nasıl kullanılır? Ya da eline bir kutu vermemiş midir? Sanmıyorum ki hiçbir anne bu kadar vurdumduymaz olsun. Ki benim annem ergenliğimde panik atak ve major depresyon hastasıydı, o haliyle bile ilgilendi.

Arkadaşı diğer konularından biliyorum kadınsal herşeyi sorun olarak görüyor...ve kendisine kimsenin yardım edemeyeceğini düşünüyor..paylaşım yaptığı hiç kimse yok etrafında..o da burda anlatıp kendince çözüm bulmaya çalışıyor..

serperim kesinlikle sana katiliyorum canim bu kizcagizin konularinda bi gariplik var yada annesi anlatiyor dinlemiyor olabilir acikcasi banada bir garip geldi benim bile 10 yasinda kizim var arkadaslari erken adim atmislar ergenlige buda bana sordu valla ne yalan soyleyim anlattim bide aile dr yurtdisinda erken genclige adim atiyorlar deyince iyice korkdum anlattim kizima onun anlayacagi dilden regl olsa kesinlikle kormaz ne yapmasi gerektiginide biliyor gecen dedi eger regl olursam okulda ne yapayim bende hemen ofise git hastayim karnim agriyor de dedim beni arattir yalanmi soyleyecegim annecim dedi bende uzerine bulassa arkadaslarin gorse hangisi seni utandirir aaaa anladim annecim kesinlikle seni aramak cok mantikli dedi aaa simdi bazilariniz cocuk kucuk niye anlatiyorsun diye elestirebilirsiniz ama hazirliksiz yakalanip korkmasimi dahami iyi bir anne olarak onlari daha basarili hayata hazirlamaya calisiyorum.yavrum sen daha 15 yasinda normal olan seyleri bile ailenle paylasmiyorsan ne yalan diyim allah diger yaslarinda yardimcin olsun insaallah yanlis birsey yapmazsin

Ben regl ı ilk defa mavi göl filminde 6 yaşımdayken görmüştüm. Çok meraklanmıştım ve sormuştum. Annem o yaşımdayken herşeyi anlatmıştı bana. 11 yaşımda regl oldum ve tam paniklicem anda aklıma o an geldi ve sakinliğimi korudum.

Suana kadar hep tuy dokucu krem kukkandim ama cok zahmetli ugrastirici ve kisa sureli oldugunu fark ettim veet agda bantlari bacagi nokta nokta yapar mi ?? Yapmiyosa oyle yapanlar ne ? -tesekkurler

canım ilk başlarda çekinmen normal fakat bütün kadınlar qidiyor bende başkasına yaptıramam diyordum o zamanlar korkudan jilet kullanıyordum annem zorla yapmıştı hatta bi kere yarısında kaçmıştım:)sonra yaptıran arkadaşımla beraber qittim izledim o bana cesaret verdi sonra qitmeye başladım keşke ilk aldırmadan itibaren aqda yaptırsaydım kuaföre qitseydim dedim şimdiye tamamen biterdi belki incecik tüylerim dahi kalınlaşmaya başladı her yöntemi denemiştim sakın kendine bunu yapma şimdi dinlersen ilerde dua edersin:)diqer tüm yöntemler azaltmıyor ve jiletle almış qibi ve çabuk çıkarıyor cildini tahriş ediyor..annen ablan bi bayan yakının yapısı nasıldır bişmiyorum ama sen onların canından parçasın bu kadar kapalı olmanı tavsiye etmem onlara karşı ilerde başka problemler yaşadıqında bazen sadece annen ile ailenle paylaşabileceqin durumlar olabilir..bilmeden derdini anlamadan kimse yardımcı olamaz et tırnaktan qeçmez sana yardım etmekten belki çok mutlu olurlar danışman belki sana çok şey kazandırır çekincen ne bilmiyorum ama bunun seni ilerde çok sıkıntıya sokabileceqini düşünüyorum..

valla canım aslında bana yakın olsaydın bizim burda bir market var dün dikkatimi çekti bir adet roll-on biçimdeki sir ve makinası 30 lira civarıydı . bi tane de sir için büyük top bez aldın mı çok rahat yapardın kendin illa ben yapacağım dediğin için diyorum yoksa bende kuaför öneririm

Herkese cok tesekkur ederim .. hallettim

Ailemle arandaki sorunlar bu sene olustu duzelirmmi bilmiyorumm ama herseyde onlari suclayamam bu benim utangackigim cogi seyde ciddi utangacliiklarim var bide dik kafaliyim , ped konusunda gercekten hic konusmadik .

Canım daha çocuk sayılırsın bu yaşlarda illaki dikkafalılık hırçınlık olabiliyor...belki ailen çok fazla ilgi göstermiyor ama annenle konuşamayı denemelisin sana her konuda yardımcı olacağına eminim...hayata karşı bu kadar negatif olma bu günler birdaha geri gelmez..gençliğe adım attığın en güzel yıllar..herşey gönlünce olsun..

peki tesekkurnederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…