Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim annem hep yaprak sarmasını sadece yapar diye hatrlıyrm :S misafir fln geldiğinde çorba, yaprk sarması, yoğurt, salata, pilavda yapıyrdu herlde :S pilavı htrlamıyrm. öyle bişeyler ypıyrdu. ama kendimize göre yaprk saması,börek,mercimek köftesi fln ypıyorduyanına yakıştıracağın bişy söylemişimdir umarm ama yoğurt kesinlikle olsn
![]()
Benim annemde tek yapıyordu ama ben şimdi pek bir hevesliyimm ya yemek yapmaya :) ondan acaba daha ne yapsam diyorum.gerçi dedigin gibi çorba , sarma ,yoğurt yeter![]()
Kızlar yeni evli olduğum için yemek çeşitlerini yavaş yavş deniyorumyarın yaprak sarması yapacağım inşallah fakat yanına ne yapacağıma karar veremedim.sizce en iyi ne gider?
patatesli çarşaf böreği de güzel gider :)
canım bence yaprak sarmasının yanına bişi konmaz :))) ne koyarsak koyalım sarma bastırır:)
hee illa yok bişi daha olsun dersennnn yoğurtlu yemeklere öncelik verelim meselaa çerkez tavuğu, cevizli yoğurtlu kereviz salatası yada kabak cacığı...
Wuwww çerkez tavuğu,cevizli yogurtlu kereviz salatası,kabak cacığı. Bir gün bende senin gibi marifetli olacağım inşallah
![]()