arkadaşlar mrb,
ben 27 yaşında evli bi bayanım bu zamana kadar hiç dogum kontrol hapı kullanmamıştım.tatil zamanıma denk gelen bi adetim var 16 temmuzda tatile çıkıcam fakat son 3 aydır hep ayın 16 yada 17 sinde hasta olmuşum mafoldumben
bende bu amaçla 1 hafta öne çekilebilir diye doktora sorarak yasmin aldım.adetimin ilk gunu başladım bugun 9. gununm ilaca devam ediyorum fakat adetim 4 gun surup gerisi kahverengi akıntı şeklinde oldu halada devam ediyor :bbo: çok canım sıkıldı.yeni başladığım içinmi böyle oldu bu ay hep hasta gibimi olcam ben ya :sinifsinif:
sizden ricam benim gibi yeni başlayanlar benim gibi sıkıntı yaşayanlar varmı ve ben bu hapın şişkinliğinden başağrısından ve iştah açımından 1. kutuyu bitirip bırakmaya karar verdim.
bırakırsam bi zararı varmı adet dönemlerim nasıl olur lütfen beni bilgilendirirmisiniz.gecen seneki gibi tatilde geciktirici hap içerek tatilimi zehir etmek istemiyorum lütfen cvp yazın arkadaşlar...
sorunuzu başka bir başlıkta cevaplamıştım. sevgiler.
Bir de bir kutu içip bırakırsam ne olur die sormuş ve yan etkilerden bahsetmişiniz. Ben de yasmine başladığım ilk ay çok rahatsız oldum baş ağrıları, bitmek bilmeyen bulantılar... Ancak dediğim gibi gerek bu tarz yan etkiler,gerek lekelenmeler sadece ilk kutuda oldu bende 2. kutunun en ufak bir yan etkisi olmadı.
Madem başlamışınız 1 kutu içip bırakmayın en azından 2. kutuyu için öyle bırakın derim,ben de evlendiğim ilk aylar bebek olma riskine karşı sadece 2 kutu içmiştim bırakınca da herhangi bir sorunum olmadı.
Evlilik öncesi birçok kez adet düzenleyici olarak yasmin ve benzeri doğum kontrol haplarını kullandım. İlacı her kullanmaya başladığım ilk ay kesintisiz lekelenmeler oldu bende de. Her bünyeye göre bu etkiler değişiyormuş ancak sadece ilacı kullanmaya başladığım ilk ay iki adet arası hiç kesilmeyen lekeler oluyor. 2. adet de zaten çok kısa sürüyor 3-4 günde hemen bitiyor ve o lekelenmeler de tamamen ortadan kayboluyor.
Evliyken de kullandım yasmini aynı şekilde içmeye başladığım ilk ay kesintisiz lekelenme oldu,sonrasında bitiyor ve adet döngüsü de gayet güzel yoluna giriyor. 2. kutudan sonra bu etkiyi göreceğinizi sanmıyorum. Ama tabi ki dediğim gibi bünyeden bünyeye değişebiliyor.
mrb cnm cvp ların için teşekkur ederim peki 2. kutudada adetten sonra lekelenme olursa primalotn gibi adet geciktirici lekeyi kesermi işe yararmı kesmesi için çunku tatilde çekilmez malum mayo bikini..doktoruma sorucam ama okadar ilgisiz bi bayandıki ağzından cımbızla laf aldım telefon açop soramıyorum da sanırım bidaha o doktora gitmicemlmaz:
tek umudum kullananların yorumları hani denenmiş metodlar :kedi:
İlk defa kullanacağım ben de, kilo artışı yapıyor ise bu güzel. Kilo almak istiyorum zaten de ben lekelenme mevzusunu anlamayamadım. Vücutta mı yapıyor? bilmiyorumkismile Birde ilk defa doğum hapı kullanacağım için yasmin'i önerir misiniz? bilmiyorumkismile
bende kullandım.gögüslerimi büyüttü Sağolsun hapzemuszemus.gerçi dogum yapcak olsam kocamann memeli olucam yaa orası ayrı konu.
cildimde düzene girmişti.kilo kaybım fazlam olmadı..
Evlilik öncesi birçok kez adet düzenleyici olarak yasmin ve benzeri doğum kontrol haplarını kullandım. İlacı her kullanmaya başladığım ilk ay kesintisiz lekelenmeler oldu bende de. Her bünyeye göre bu etkiler değişiyormuş ancak sadece ilacı kullanmaya başladığım ilk ay iki adet arası hiç kesilmeyen lekeler oluyor. 2. adet de zaten çok kısa sürüyor 3-4 günde hemen bitiyor ve o lekelenmeler de tamamen ortadan kayboluyor.
Evliyken de kullandım yasmini aynı şekilde içmeye başladığım ilk ay kesintisiz lekelenme oldu,sonrasında bitiyor ve adet döngüsü de gayet güzel yoluna giriyor. 2. kutudan sonra bu etkiyi göreceğinizi sanmıyorum. Ama tabi ki dediğim gibi bünyeden bünyeye değişebiliyor.
Hangi hapı kullanmıştın acaba? bilmiyorumkismile
İlk defa kullanacağım ben de, kilo artışı yapıyor ise bu güzel. Kilo almak istiyorum zaten de ben lekelenme mevzusunu anlamayamadım. Vücutta mı yapıyor? bilmiyorumkismile Birde ilk defa doğum hapı kullanacağım için yasmin'i önerir misiniz? bilmiyorumkismile
mrb cnm bende senin gibi kafam karşık bi şekilde başladım adetten sonra kahverengilikler hiç kesilmedi gunluk ped kullanıyodum ama 14. gunden sonra oda kayboldu çok şukur allahım inşallah 2. kutuda hiç bukadar etki olmazda vucudum ilaca bian önce alışırsa rahat ederim.
ya evet bendede göguslerim taş gibi oldu :kedi: kilo almadı ama şiştiler zaten buyuktuler rejimle onlarda kuçuluyo diye seviniyodum aman neyse zemuszemuskaydirigubbakcemile2
Hangi hapı kullanmıştın acaba? bilmiyorumkismile
Sen hangisini kullanıyordun canım? bilmiyorumkismile
selam lekelenemelere takılmayın çünkü düzenli kullanır iseniz lekelenmeler arkadaşların da söylediği gibi ikinci kutudan itibaren kaybolur. sakın yanna başka hormon ilaçları eklemeyin düzeniniz tamamaen bozulur. eğer ilacın bitimi tatile geliyor ise size küçük tiyo yeni kutuyu hiç aravermeden başlarsanız kanamanız olmayacaktır.
arkadaşlar mrb,
ben 27 yaşında evli bi bayanım bu zamana kadar hiç dogum kontrol hapı kullanmamıştım.tatil zamanıma denk gelen bi adetim var 16 temmuzda tatile çıkıcam fakat son 3 aydır hep ayın 16 yada 17 sinde hasta olmuşum mafoldumben
bende bu amaçla 1 hafta öne çekilebilir diye doktora sorarak yasmin aldım.adetimin ilk gunu başladım bugun 9. gununm ilaca devam ediyorum fakat adetim 4 gun surup gerisi kahverengi akıntı şeklinde oldu halada devam ediyor :bbo: çok canım sıkıldı.yeni başladığım içinmi böyle oldu bu ay hep hasta gibimi olcam ben ya :sinifsinif:
sizden ricam benim gibi yeni başlayanlar benim gibi sıkıntı yaşayanlar varmı ve ben bu hapın şişkinliğinden başağrısından ve iştah açımından 1. kutuyu bitirip bırakmaya karar verdim.
bırakırsam bi zararı varmı adet dönemlerim nasıl olur lütfen beni bilgilendirirmisiniz.gecen seneki gibi tatilde geciktirici hap içerek tatilimi zehir etmek istemiyorum lütfen cvp yazın arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?