İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim allah sizede en kısa zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin . Ama insan ister istemez hayaller kuruyor maddi manevi bir savaş veriyor çok üzüldüm çok ağladım kendimi suçladım doktoru suçladım hastaneyi labaratuvarı herşeyi ama belkide herşey olması gerektigi gibi sadece zamanı değil kendimi bu şekilde teselli edebiliyorum sadeceHiç böyle düşünmenize gerek yok Allah bizim için ne iyiyse onu bize nasip edecek. Bu sizin iki tane istemediğinizden olmadı değil. Bakın bende evlat sahibi olmak için uğraşıyorum. Örnek vereyim öz ablam 5.çocuğunda düşmesi için merdivenden atladı kanepeye çıkıp atladı ilaç içti iğne oldu ama veren Rabbim verdi. Aldırmak günah olduğu için böyle yöntemler denemuşti. Şimdi bize gelelim. Biz evlat sahibi olmayı istiyoruz ancak buna sağlımız mı engel önümüze kötü durumlar mı çıkacak o mu engel yoksa başka başka sebepler. Belki bu hamileliğin çok zor geçecekti de Allah bundan alıykoydu. Biz bilmiyoruz ki Rabbim en güzelini en güzel zamanda bize nasip etsin. Ayet der ki :Biz sizi çabanıza sabit kıldık. E biz çabalamaya devam. Musa a. S hikayesi var uzun yazamayacağım ama orda Bi kadın kısır olmasına rağmen Rabbinden isteyerek evlat sahibi olmuş. Kim bilir belki kısır yazıldı kaderimiz. Belki daha çok duaya ihtiyacımız var. Sabretmeye... Önce sağlık canım akıl sağlığı ruh sağlığı beden sağlığı versin bize Rabbim sonrası onun şansından verirse...
Allah bağışlasın sizinde mi ilk denemede olmamıştıHiç öyle düşünme her şeyin bi zamanı var. Sabırla o günü beklemekten başka çare yok. Aynı yollardan geçtik duygularını çok iyi anlıyorym. Şimdi kızım kucağımda 13 aylık ❤
Amin inşallahAllah bağışlasın sizinde mi ilk denemede olmamıştı
Benimde 4 adet dondurulmuş var ama kafamda başka bir merkezde sıfırdan başlamakta var. Çünkü ister istemez güvenimi yitirdimBende bugün negatif sonuç aldım pek bı belirtim yoktu zaten olanlarda hepsi adet belirtileriydi , nasip degilmis 13 tane dondurulmuşm var inşallah onlarla mutlu haberi alırız .
Bildiğin Dr devam etsen daha iyi değilmi canım farklı bir uygulama dener bu sefer belkiBenimde 4 adet dondurulmuş var ama kafamda başka bir merkezde sıfırdan başlamakta var. Çünkü ister istemez güvenimi yitirdim
Yinede gidip görüşücem tabiki ama ilk deneme olumsuz olunca insan ister istemez suçlayacak birini arıyor buda tabiki doktor oluyor acaba eksik bir şey mi yapıldı diye. Dondurulmuşlarla tekrar denemek mi yoksa başka merkezde sıfırdan başlamak mı hiç bilmiyorum ama bana çift embriyo transferi yapılcagını bile işlemden hemen önce söyledi ve ben embriyo kalitelerini bile masada duran dosyamdan tesadüf eseri gördüm . Bilgilendirilmedim yeterinceBildiğin Dr devam etsen daha iyi değilmi canım farklı bir uygulama dener bu sefer belki
Benimde 4 adet dondurulmuş var ama kafamda başka bir merkezde sıfırdan başlamakta var. Çünkü ister istemez güvenimi yitirdm
Benimde ilk denemem ve kalitesini bilmiyorum hiç sormadım sadece güzel dedi Doktorum. Toplama gününden sonraki kontrolümde öğrendim bende çift koyacağını biraz nasip işi olduğunu düşünüyorum yaşayacak ömrü varsa gelecek bize. Çok kaliteli olup tutmuyor bazen. doktoruna güvenmelisin bence inşallah bizde o mutluluğu yaşayacağızYinede gidip görüşücem tabiki ama ilk deneme olumsuz olunca insan ister istemez suçlayacak birini arıyor buda tabiki doktor oluyor acaba eksik bir şey mi yapıldı diye. Dondurulmuşlarla tekrar denemek mi yoksa başka merkezde sıfırdan başlamak mı hiç bilmiyorum ama bana çift embriyo transferi yapılcagını bile işlemden hemen önce söyledi ve ben embriyo kalitelerini bile masada duran dosyamdan tesadüf eseri gördüm . Bilgilendirilmedim yeterince
İnşallah bizde o duyguları yaşarız bir günHer olan da elbet bir hayır vardır en güzel zamanda en güzel şekilde size gelicektir evet bu duygular çok normal ben 8nci de ikizlerimi kucağıma aldım önceki denemelerim düşük vs oldu çok hayal kırıklığı yaşadım ama Rabbim nasip etti vakti saati geldi güzelce ilerledi süreç. Devam edin inanın akışına bırakın bazende o vaktini bekliyor tedbir sizden takdir Allah'tanen kısa zamanda güzel haberler alin
Doktora güvenmek çok önemli siz güveniyorsanız ne mutlu size ama ben yeterince bilgi alamadım bu süreçteBende aynı. Merkezde devam etmeyi düşünüyorum doktorumun süreci çok iyi yönettiğini düşünüyorum ilk baştan zaten tek embriyo yapacağını söylemişti embriyo kalitesinin iyi olduğu hakkında bilgi filan verdi hep , nasıl değilmiş
Nerde tedavi görüyordunuzDoktora güvenmek çok önemli siz güveniyorsanız ne mutlu size ama ben yeterince bilgi alamadım bu süreçte
Banada sadece güzel dedi ama bu bilgi bana yeterli gelmedi evet tabiki embriyo kalitesi degil tek sorun ama doktora güvenmek çok önemli bana o güveni aşılayamadı sanırım. Umarım siz güxel haberler alırsınız dualarım sizinle isteyen herkes emeklerinin karşılıgını yıpranmadan alsınBenimde ilk denemem ve kalitesini bilmiyorum hiç sormadım sadece güzel dedi Doktorum. Toplama gününden sonraki kontrolümde öğrendim bende çift koyacağını biraz nasip işi olduğunu düşünüyorum yaşayacak ömrü varsa gelecek bize. Çok kaliteli olup tutmuyor bazen. doktoruna güvenmelisin bence inşallah bizde o mutluluğu yaşayacağız
Aminnn hepimiz için inşallahhhBanada sadece güzel dedi ama bu bilgi bana yeterli gelmedi evet tabiki embriyo kalitesi degil tek sorun ama doktora güvenmek çok önemli bana o güveni aşılayamadı sanırım. Umarım siz güxel haberler alırsınız dualarım sizinle isteyen herkes emeklerinin karşılıgını yıpranmadan alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?