Merhaba 31 yaşındayım. Erkek infinitesi sebebiyle tüp bebek denemeye karar verdim 5 gündür lucrin iğnemi yapıyorum. Merak ediyorum arkadaşlar ilk demede başarı oranı nedir başaranlar hikayelerini anlatabilirlermi. Neler yapmalıyım acaba. Genelde şöyle bir duyum alıyorum ilk denemede tutmaz. Siz bana aksini söyleyin nolurrrrrr....
merhabalar,
33 yasindayim, spermiyogram sonucu sayi, hareketlilik ve
morfoloji degerlerinin normalin cok cok altinda olmasi nedeniyle
ıvf denemeye karar verdik.
ılk ıvf tedavi surecimiz 27 temmuzda basladi. 6 agustostaki opu'yu
takiben 11 agustosta 5. Gun blastokist transferimiz gerceklesti.
11. Gun yaptirdigim test sonucund 340 bhcg degeriyle sonucun
pozitif oldugunu ogrendik. ılk ultrason randevumuz eylulun 5'inde.
Su anda 4 + 4 hamileyimVe heyecanla ilk ultrason gununu bekliyorum.
ıcinizi ferah tutun, kendinizi olumlu ya da olumsuz hicbir seye
sartlamayin. Dikkatinizi dagitmak icin mesgaleler yaratin derim...
Umarim bebek isteyen herkes, zamani geldiginde hayirlisiyla ve
saglikla bebegine kavusur.
Sevgiler...
İLk denemede tutan bircok ksi var, size oyle soyleyenler yaniliyor. Haziran-temmuz tup bebek yaptiranlar basliginda bir tablomuz vardi, orada ilk denemesinde hamile olan cok arkads var, ikinci ucuncu dememede tutunamayanlar da var, bu isler kismet isi. Tutunacagini da tutunmayacagini da Allah bilir, hic moralinizi bozmayin boyle negatif dusunmemeniz daha iyi olur... Allah yardim etsin, insaallah bebeginizi en kisa zamanda kucaginiza alirsiniz)
hayırlısı olsun olsun arkadaşım benim ilk e-denemede tutttu 2008 yılında denediğimiz tüp bebek, transfer olduktan sonra 2 saat kalkmadım hiç, diğer günlerde genelde yatarak geçirdim, bizde sperm probleminden dolayı olmuştu, bol bol dua et
çok sevindim allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin allah size bebeğinizin güzel yüzünü göstersin.
Guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler...
Hayirlisiyla ayin 5 indeki ultrason kontrolunden
sonra insallah guzel haberlerle donerim sizlere...
Umarim bebek isteyen herkesin mujdesini,
en kisa zamanda saglikla aliriz...
canım diğer arkadşlarında dediği gibi ilk deneme tutmuyor demek saçmalık olur sanırım benimde ilk denememde tuttu çok şükür kısa protokoldü 20 gün içinde transferim yapıldı ilk gün yattım hiç kalkmadım ikinci gün biraz kalkmaya başladım üçüncü gün ayaktaydım zaten kii dördüncü günümde 14 saatlik yola çıktım evime geldim.. transferin ilk gününden itibaren 4 gün boyunca kabak çekirdeği, anannas yedim onun haricinde ekstra birşey yapmadım zaten 7.gün işe başladım çalışmaya 9. gün öğlen tansiyonum düştü şüphelendim 10. gün sabahta idrar testi yaptım evde pozitifti akşamda kan testi yaptırdım pozitifti zaten..
bizimkisi sebebsiz infertileydi Allahım ol dedikten sonra inanki herşey bahane oluyor canım bir şekilde oluyor işte... Allahım bu mubarek günlerin hürmetine isteyen herkese nasip etsin inş.. kimsenin kucagını boş bırakmasın inş..
İLk denemede tutan bircok ksi var, size oyle soyleyenler yaniliyor. Haziran-temmuz tup bebek yaptiranlar basliginda bir tablomuz vardi, orada ilk denemesinde hamile olan cok arkads var, ikinci ucuncu dememede tutunamayanlar da var, bu isler kismet isi. Tutunacagini da tutunmayacagini da Allah bilir, hic moralinizi bozmayin boyle negatif dusunmemeniz daha iyi olur... Allah yardim etsin, insaallah bebeginizi en kisa zamanda kucaginiza alirsiniz)
canım bizimde erkek infertitesi sorunumuz vardı. hem sayı hemde morfolojimiz iyi değildi. ilk denememizde 5.gün transferi ile hamile kaldım. şu an yaklaşık 32 haftalık hamileyim. kısmetse ekim ayında oğlumuza kavuşucağız. sende pozitif düşün lütfen. allah gönlüne göre versin. sende inş yakında hamileyim haberini duyurursun siteden
bn daha önce dıs gebelik yasadım tek tüpüm alındı digerinnde işlevi yitirildi dendi ama esimdede bndede baska sorun yoktu 5. gün embriyosuyla ilk seferde kaldım ilk gün yattım tuvlet dısında kalkmamaya calsıtım onun dısındada tahlie kadar yine evin içinde dolastım cünkü kan dolasımı için hareket etmek lazımmıs hareektsiz yatmakta tutunmayı engelliyorumus yararı oldumu bilmm burda okumustum ananas yedim yedklerime dikkat ettm kabız olmamak için kayısı incir kurusu yedim transferden 5 6 gün sonra grip oldum olmadı die korktum ama hamilelkte vucut direnci düsermiş meger ondan olmusum :)zaten 48 kiloyum pekte direnli sayılmazdım cinsel ilişki kesinlikle olmasın bebegi gorene kadar ilaclarınıda düzenli al sonucta hormon bn saati saatne aldım hep umarım yardımcı olmusumdur
ilk denemede hamile kalmış ve bebekleri şu anda 15 ayın içinde olan bir anneyim..ve benim gibi bir çok arkadaşım daha var.ilkinde olup olmaması konusunda bir istatistik yok sanırım,bu yüzden böyle lafları hiç cididye alma.eğer Allah verirse neden olmasın?bu birazda sorununuzun ne olduğuyla ilgiil sanırım.hani sebepsizse ya da basit bir sorunsa tedavinin olumlu sonuçlanması daha kuvvetli.bizde hem eşimde hem bende sorun vardı.iki taraflıydı yani.seninde Hayırlı haberlerini alırız İnşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?