İlk Denemede Başarılı Olanlar

ben 30 yaşındayım eşim 37. umut tüp bebekte yaptırdık tedavimizi ulun beyle. ve çok memnun kaldık inşallah ikinci çocuğu düşüneceğimizde de yine orayı tercih edeceğiz.

ulun beyin adını çok duydum burda herkezde memnun gibi. bende cemil akgül hocada tedavi görüyorum. umarım bende başarılı sonuçlanır.

bn ve 3 arkadasım ulun beyde tedavi gordük ve hepimizde pozitif sonuc aldık hatta bi ark mızda tek embriyo ile ikz hamile kaldı 2 gün once dogum yaptı

bn ve 3 arkadasım ulun beyde tedavi gordük ve hepimizde pozitif sonuc aldık hatta bi ark mızda tek embriyo ile ikz hamile kaldı 2 gün once dogum yaptı

ben Prof. Dr Cemil Akgül de tedavi görüyorum. Çok metini duymuştum. Umarım olur inşallah terar uğraşmayız ama. Tekrar denemem gerekirse Ulun Beyi tercih ederim sanırım. Metini baya duydum çünkü. Size yaklaşık ne kadara mal oldu ve Ulun Bey bir merkeze bağlımı çalışıyor bilgi verirmisiniz.

hadi bakalım ultasonda görücen demek bebişini güzel haberlerini bekliyorum. Birşey merak ettim kaç yaşındasınız ve hangi merkezde tedaviyi gördünüz.

Ben 33,5 esim de 35,5 :)))

Bizim dr umuz mehmet ali akman.
Kendinine ait kucuk bir klinigi var ancak
Uzun yillar alman hastanesinin tup bebek
bolumunun basinda oldugu icin oranin ekibiyle
calismayi tercih ediyor opu, labratuar ve transfer icin

Sahsen ben inanilmaz derecede memnunum kendisinden.
Enerjisi, yaklasimi ve ilgisi ile bence dortdortluk:nazar

bahceci umut tüp bebekte ulun bey bana yaklasık 5000 e mal oldu normalde tedavi 5000 tl bn cidere üye oldum 4350 e tedavi oldum ama ilaclar fln derken 5000 i buldu

inşallah bebeğini kucağına alırsın emeklerin boşa çıkmaz. Gelişmeleri burdan paylaşalım olurmu. Destek olalım birbirimize. Dualarım seninle

bahceci umut tüp bebekte ulun bey bana yaklasık 5000 e mal oldu normalde tedavi 5000 tl bn cidere üye oldum 4350 e tedavi oldum ama ilaclar fln derken 5000 i buldu

teşekkür ederim bilgi için. Umarım terar uğraşmayız. ama uğraşırsak tavsiyelerini dikkate alacağım.

canım merhaba, sana özel mesaj da attım ama sanırım görmedin :) tekrar hayırlı uğurlu olsun...

Arkadaşlar benimde ilk denememdi ve çok şükür tuttu..benimde 5.gün embriyosu idi, 12. gün değerim 367.59, 14. gün değerim 704,1 çıktı ve bir dahada yaptırmadık, doktor 5 Eylül'e ilk ultrason randevusunu verdi..Gerçekten herşey kader kısmet..Rabbim nasip ettikten sonra olmayacak yoktur..

senin adına çok sevindim. eminim sende çok mutlusundur. değerlerin kat kat artsın inşallah. Tedaviyi nerde gördün acaba yaş kaç ve sorun neydi bilgi verirsen çok sevinirim. Bana umut oldun.

senin adına çok sevindim. eminim sende çok mutlusundur. değerlerin kat kat artsın inşallah. Tedaviyi nerde gördün acaba yaş kaç ve sorun neydi bilgi verirsen çok sevinirim. Bana umut oldun.

saol bitanem evet bende çok şükür mutluyum ama mutluluğun yanında endişe ve korkuda var keseyi görmek, bebişi görmek, kalp atışını duymak..Şimdide bunlar beni düşündürüyor..Rabbim inş nasip eder pazartesi günü görmeyi..Bizde sorun eşimden kaynaklı idi, eşimde hareketsizlik vardı, %95 hareketsizdi spermler..Ben Ankda yaptırdım ank üniversitesinde..yaşım 27 eşimde 29..Darısı inşAllah buradaki tüm kardeşlerime olur..

Ilk denemesinde gebe olanlar icin cok sevindim insaALLAH sag saglim alirsiniz bebeginizi kucaginiza.

Tecrubelerini paylasan annelerede insaALLAH bir omur mutlu olurlar kuzulariyla

Benimde icimde cok kusku korku vardi ama sizler gibi ilk denemesiyle gebe kalan anne adaylarini gorunce umudum atiyor

Gerci nasipden otesi olmaz o yuzden herzaman dua etmemiz gerekiyor ve hayirlisini istemek cok ama cok onemli

Allah hepimize saglikli, hayirli evlat nasip etsin insaALLAH.

Benim adet sancisi gelip gidiyor arada bir bugun transferin 5.gunu cok endiseliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…