İlk denemede başarısız döllenme.. çok üzgünüm..

Aynı yoldan geçen biri olarak şuan 20 haftalik minik tüpe hamileyim aklınızdan kötü şeyleri atın kötü tecrübeler bu yolda ne yazikki var naçizane bana yararlı olduğu için bir tavsiye vermek isterim sürece mola verip yumurta sperm kalitesine odaklanın hülya Arslantaş Gül kendisi harika bir diyetisyen kilo probleminden çok yumurta kalitenizle ilgileniyor 22 yumurta toplandı 19 dollendi 9 tanesi 5.gune ulaştı ilk denememizde pozitif aldık 6 tane dondurduk güzellikler sizi bulsun gönlünüzdeki nasibiniz olsun inşallah ☘️

Aynı yoldan geçen biri olarak şuan 20 haftalik minik tüpe hamileyim aklınızdan kötü şeyleri atın kötü tecrübeler bu yolda ne yazikki var naçizane bana yararlı olduğu için bir tavsiye vermek isterim sürece mola verip yumurta sperm kalitesine odaklanın hülya Arslantaş Gül kendisi harika bir diyetisyen kilo probleminden çok yumurta kalitenizle ilgileniyor 22 yumurta toplandı 19 dollendi 9 tanesi 5.gune ulaştı ilk denememizde pozitif aldık 6 tane dondurduk güzellikler sizi bulsun gönlünüzdeki nasibiniz olsun inşallah ☘️
Sizin adınıza çok sevindim,🙏❤️ sizindemi eşinizde böyle bir sorun vardı? Nasıl bir tüp bebek yapıldı size?

Sizin adınıza çok sevindim,🙏❤️ sizindemi eşinizde böyle bir sorun vardı? Nasıl bir tüp bebek yapıldı size
Tüp bebek sürecinde özel bişey yapılmadı ilaçlar, yumurta toplama,transfer. Allah'ın izniyle sizde güzel sonuçlar alırsınız ilk denemede olmama ihtimali her zaman var bence donasyon falan bunlar çok uç şeyler ilk deneme başarısızlığı için siz önce moralinizi geri kazanın sonra su akar yolunu bulur

26 yaşında evlendim.
2 yıl çocuk istemedim
28 yaşında başladım 2 yıl olmadı
2 yıl içinde doktora gittim her türlü tetkik yaptırdım
30 yaşında hastalığım ortaya çıktı
30 da hamile kaldım 31de anne oldum
Merhaba, ben de sebepsiz infertilite için tedavi görüyorum ilk deneme negatif oldu bu ay tekrar transfer olacağım. Sürecimiz benziyor o nedenle sormak istedim, eşinizle sizin genetiğinize mi bakıldı yoksa embriyolara mı genetik test yaptırdınız acaba? Sürecinizden biraz bahsederseniz çok sevinirim.

Bence donasyon akıl tutulması gibi bir öneri, yurtdışında bu tarz durumlarda hemen kestirip atıyorlar anladığım kadarıyla. Daha çok gençsiniz ve yumurtanız var bir döngünüzde genetik olarak sıkıntılı embriyo oluşsa da diğer döngülerinizde durum değişebilir. Hatta her döngüde değişebileceğini söylüyor doktorlar. Genetik test bizim ülkemizdeki tüp bebek merkezlerinde çok yaygın ama yurtdışında yapılmıyor çünkü genetiği iyi gelen bir embriyo da turunmayabilir, bir kesinliği yok. Tekrar denemekten başka şansınız yok. Ben de tüp bebek sürecindeyim yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum ama burda da bilgi kirliliği var maalesef, dediğim gibi PGT de kesin tutacağı anlamına gelmiyor ama tüp bebek pazar haline geldi bizim ülkemizde. Furkan Kayabaşoğlu’nun son canlı yayınını izlerseniz genetik testi daha iyi anlarsınız, Simla Canpolat’ın tüp bebek sürecini de izleyebilirsiniz.

Merhaba, ben de sebepsiz infertilite için tedavi görüyorum ilk deneme negatif oldu bu ay tekrar transfer olacağım. Sürecimiz benziyor o nedenle sormak istedim, eşinizle sizin genetiğinize mi bakıldı yoksa embriyolara mı genetik test yaptırdınız acaba? Sürecinizden biraz bahsederseniz çok sevinirim.
Eşimle benim genetiğime bakıldı

Genetik test yapmadan Tubbebek yapan yerlerden kaçın . Eğer İstanbul'daysaniz Aret kamar i tavsiye ederim benimde yumurta rezervim düşük ileri yaştan dolayı ama klomenle 5 yumurta toplandı 5 de dollendi transferi bekliyorum Allah nasip ederse.

Genetik test yapmadan Tubbebek yapan yerlerden kaçın . Eğer İstanbul'daysaniz Aret kamar i tavsiye ederim benimde yumurta rezervim düşük ileri yaştan dolayı ama klomenle 5 yumurta toplandı 5 de dollendi transferi bekliyorum Allah nasip ederse.
Ama bende çikolata kisti olduğu için doktorların aklına genetik gelmedi yaşlarımızda genç bir kere deneyelim dedik bu yüzden ve mikroenjeksiyona rağmen döllenme olmayınca genetik test yapalım denildi sonuç olarakta eşimde genetik olarak spermin döllemesi ya imkansızmış yada zor tek çare piezzo elektrikmiş

Ama bende çikolata kisti olduğu için doktorların aklına genetik gelmedi yaşlarımızda genç bir kere deneyelim dedik bu yüzden ve mikroenjeksiyona rağmen döllenme olmayınca genetik test yapalım denildi sonuç olarakta eşimde genetik olarak spermin döllemesi ya imkansızmış yada zor tek çare piezzo elektrikmiş
Anladım Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah isteyen herkese

Arkadaşlar genetik test sonucumuzu paylaştım, inceleyebilirmisinz lütfen 🙏😞 hiç böyle birşey duydunuzmu daha önce

Back
X