- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
mutlaka genetik test isteyinÇok sevindim sizin adınızahayır yapmadılar
bir çok sorun orda çıkıyor
bana sebepsiz infertilite dendi yıllarca
sonra genetik testte çıktı hastalığım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutlaka genetik test isteyinÇok sevindim sizin adınızahayır yapmadılar
Sağolun azda olsa motive oldumCanım benim sen daha 24 yaşındasın ne donasyonu o insanlar ile bir daha devam etme kesinlikle. Ve vazgeçme daha çok erken bu ay olmayan bir dahaki ay olur vitaminlerini al kafanı topla güzelce önce sen inan olacağına. Amhım 0.02 sadece 1 adet yumurtam var ama doktorum bana benden daha çok inandı ve hiç olmaz imkansız demedi. yaşın genç olmasının her zaman şansı arttırdığını söyler doktorlar sen iyi bir doktor bul ve umudunu asla kaybetme daha yolun başındasın![]()
Kandamı bakıldı nasıl oldu tam olarak?mutlaka genetik test isteyin
bir çok sorun orda çıkıyor
bana sebepsiz infertilite dendi yıllarca
sonra genetik testte çıktı hastalığım
evet kandan bakıyorlarKandamı bakıldı nasıl oldu tam olarak?
Mutlaka yaptıracağım, siz kaç yaşında başladınız bu süreçlereevet kandan bakıyorlar
doktordan talep edin
26 yaşında evlendim.Mutlaka yaptıracağım, siz kaç yaşında başladınız bu süreçlere
Kesinlikle başka merkeze gideceğim, tavsiye edebileceğiniz varmıYa amh değeriniz çok iyi, yaşınız çok genç, donasyonu kafanıza kim sokmuşsa saçmalamış öyle şey mi olur? Daha donasyona gelene kadar neler neler yapılır. Yumurta kalitesi düzgün beslenmeyle, takviye gıdalarla arttırılabiliyor sizde rezerv sorunu da yok. Bence çalıştığınız ekibi değiştirin, bu kadar hassas dönemlerden geçen insanlara bu kadar apır sapır konuşmalarına anlam asla veremiyorum.
Yeterince büyümemis demek ki boyut olarak istenilen boyuta ulaşsa bile demek içindeki çekirdek kısmı yumurtanin kendisi olgun değildir genelde 19 mm civarında toplanır zaten benim 13 tane vardı ama 10 istedikleri boyuttaydi ve benim ilk tedavimle ikinci tedavim arasında 5 sene olmasına rağmen ikinci bebeğimda daha sağlıklı ve çok yumurtam çıktı doktorum bile demisti yumurta rezervin azalıyor yapalım ikinciyi diye şekeri ve paketli gıdaları özellikle kesmek gerek cips cikolata vs. Daha protein ağırlıklı beslenin sebze ve çikolata kisti olanlar zaten böyle beslenmeli süt ürünleri özellikle çok tüketmemek gerek en azından tedaviden önce bir diyete girin ben Ankara'da tedavi oldum nova art tüp bebekte yaptırdım tavsiye ederim.inşallahPeki olgun çıkmaması ne anlama geliyor 9 tanesinden 7si olgun değilmiş ama yinede hepsine icsi yapmışlar olmamış…başka bir doktor bana glüteni şekeri ve süt ürünlerini kullanma dedi acaba işe yararmıki…evet Prp duymuştum ama buradaki merkezler yapmıyor, sizin tavsiye edebileceğiniz doktor/merkez varmı acaba?
malesef kadında yumurta kök hücresi yoktur. Yani yumurta rezervini,kalitesini artıracak bir tedavide yok. Çok üzgünüm ama bu böyle malesef. Her geçen gün azalarak tükenmeye devam eder. Hiçbirşey için %100 diyemeyiz, nadiren de olsa bin kişiden biri kendiliğinden gebe kalabilir ama bunun ihtimalin denk gelmesini beklemek tercih meselesiİnşallah öyle olur![]()
malesef kadında yumurta kök hücresi yoktur. Yani yumurta rezervini,kalitesini artıracak bir tedavide yok. Çok üzgünüm ama bu böyle malesef. Her geçen gün azalarak tükenmeye devam eder. Hiçbirşey için %100 diyemeyiz, nadiren de olsa bin kişiden biri kendiliğinden gebe kalabilir ama bunun ihtimalin denk gelmesini beklemek tercih meselesi
bu kadar kesin bir dille konuştuğunuza göre uzmanlık alanınıza giriyor bu konular? Mesleğiniz ne?malesef kadında yumurta kök hücresi yoktur. Yani yumurta rezervini,kalitesini artıracak bir tedavide yok. Çok üzgünüm ama bu böyle malesef. Her geçen gün azalarak tükenmeye devam eder. Hiçbirşey için %100 diyemeyiz, nadiren de olsa bin kişiden biri kendiliğinden gebe kalabilir ama bunun ihtimalin denk gelmesini beklemek tercih meselesi
Merhba endokrin icin hangi ilde hangi hastaneye gittiniz prolaktin sorunum varda benimderezervin beslenme, vitaminler vb etkenlerle artabileceğini doktorların da çoğu kabul etmiyor ama kalite kısmı doğru değil. Yaşınız daha çok genç, spor, iyi bir diyet , vitamin takviyeleri ile doğal yollarla bile sonuç alabilirsiniz. Ben Türkiye’de tüp bebek tedavisinin diğer ülkelere göre daha ileride olduğunu düşünüyorum. Mümkünse araştırmanızı yapıp İstanbul’a gelin ama öncesinde bir 6 ay kendinizle ilgilenin. It Starts With The Egg kitabını okuyun beni daha iyi anlayacaksınız. Bende pcos var eşimde morfoloji 1 , 3 senedir doğal yollarla olmuyordu. Kendime önce düzgün bir endokrin doktoru buldum, bütün değerlerime, sadece tsh, d , b12 falan değil , folatından iyotuna, çinkodan, magnezyuma kadar baktırdı, idrar , kan testleri , ultrasonlar. sonra eksikleri vitaminler ile düzeltip tedaviye öyle başladım. Eşim de vitamin takviyesi aldı tabi ki yumurta kadar sperm de önemli. Doktoruma da en başında söyledim endokrin doktorumun verdiği takviyeleri o yüzden kendisi bir şey vermedi. Zaten diğer doktoru tanıyormuş , güveniyordu. Sonuç ilk transferimde 8+5 günlük ikiz gebelik. Bu arada 35 yaşındayım. Üzülme, karamsarlığa kapılma, doktoruna bye bye de bir süre tedaviye ara ver.
Hastaneye gitmedim , İstanbul da Metin Özata'ya gittim. Bağdat caddesinde kendi yeri var , istediği testleri de özel lab da yaptırdım.Merhba endokrin icin hangi ilde hangi hastaneye gittiniz prolaktin sorunum varda benimde
Teşekkürler, yazdıklarınızı dikkate alacağım sizin adınıza çok sevindimrezervin beslenme, vitaminler vb etkenlerle artabileceğini doktorların da çoğu kabul etmiyor ama kalite kısmı doğru değil. Yaşınız daha çok genç, spor, iyi bir diyet , vitamin takviyeleri ile doğal yollarla bile sonuç alabilirsiniz. Ben Türkiye’de tüp bebek tedavisinin diğer ülkelere göre daha ileride olduğunu düşünüyorum. Mümkünse araştırmanızı yapıp İstanbul’a gelin ama öncesinde bir 6 ay kendinizle ilgilenin. It Starts With The Egg kitabını okuyun beni daha iyi anlayacaksınız. Bende pcos var eşimde morfoloji 1 , 3 senedir doğal yollarla olmuyordu. Kendime önce düzgün bir endokrin doktoru buldum, bütün değerlerime, sadece tsh, d , b12 falan değil , folatından iyotuna, çinkodan, magnezyuma kadar baktırdı, idrar , kan testleri , ultrasonlar. sonra eksikleri vitaminler ile düzeltip tedaviye öyle başladım. Eşim de vitamin takviyesi aldı tabi ki yumurta kadar sperm de önemli. Doktoruma da en başında söyledim endokrin doktorumun verdiği takviyeleri o yüzden kendisi bir şey vermedi. Zaten diğer doktoru tanıyormuş , güveniyordu. Sonuç ilk transferimde 8+5 günlük ikiz gebelik. Bu arada 35 yaşındayım. Üzülme, karamsarlığa kapılma, doktoruna bye bye de bir süre tedaviye ara ver.
Genetik test yaptırdım, kromozomlarda sayı ve şekilde sorun yok yazıyor 46,xx karyotip bunun dışında başka sonuçlar gelmesi gerekiyormu daha bilmiyorum tabievet kandan bakıyorlar
doktordan talep edin