- 9 Eylül 2014
- 994
- 1.606
- 63
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sorunun olumlu cvbi cok azdir cnm hayretle bakiyorum ilk aydan turnayi gozunden vuranlaraMerhaba kızlar,
Eşimle gelecek ay sonu bebek çalışmalarına başlıca bu bizim için ilk olacak. Adetin düzenli ve korunmak için hiç ilaç kullanmadan.
Merak ettiğim, ilk denemede hamile kalma şansı ne kadar? Hemen hamile kalanlar oldumu?![]()
Merhaba kızlar,
Eşimle gelecek ay sonu bebek çalışmalarına başlıca bu bizim için ilk olacak. Adetin düzenli ve korunmak için hiç ilaç kullanmadan.
Merak ettiğim, ilk denemede hamile kalma şansı ne kadar? Hemen hamile kalanlar oldumu?![]()
Tabi ilk başta herşey nasip kısmet işi ama insan merak ediyor ortalaması nedir diye :)) bende uzun zamandır bekliyorum, eşimin okulu derken benim okulum derken yaş oldu 30halile artık beklemeden hemen olsun istiyoruz da bakalım Rabbim neylerse güzel eyler :))
Dusugun için üzüldüm canım :/ insAllah peşine bir bebisin olmuştur..
Tabi ilk başta herşey nasip kısmet işi ama insan merak ediyor ortalaması nedir diye :)) bende uzun zamandır bekliyorum, eşimin okulu derken benim okulum derken yaş oldu 30halile artık beklemeden hemen olsun istiyoruz da bakalım Rabbim neylerse güzel eyler :))
Dusugun için üzüldüm canım :/ insAllah peşine bir bebisin olmuştur..
Bende birşey sormak istiyorum size ama cevap verirseniz sevinirim doktora gittim hcg sonucum 116.9 çıktı doktor hamilesin dedi ve gönderdi açıklama yapmadı çok sizce gebelik baslamismidirİnsAllah gonlunce olsun hersey hamilesindir :)
Hayırlı olsun canım hamilesin ama iki günde bir kan testini tekrarla her ihtimale karşı iki defa daha yaptir iki kat artarsa sorun yok demektirBende birşey sormak istiyorum size ama cevap verirseniz sevinirim doktora gittim hcg sonucum 116.9 çıktı doktor hamilesin dedi ve gönderdi açıklama yapmadı çok sizce gebelik baslamismidir
Evet yarın kan testim var yine size yazarım Teşekkürler cevap verdiğiniz icinBende birşey sormak istiyorum size ama cevap verirseniz sevinirim doktora gittim hcg sonucum 116.9 çıktı doktor hamilesin dedi ve gönderdi açıklama yapmadı çok sizce gebelik baslamismidir
Bende birşey sormak istiyorum size ama cevap verirseniz sevinirim doktora gittim hcg sonucum 116.9 çıktı doktor hamilesin dedi ve gönderdi açıklama yapmadı çok sizce gebelik baslamismidir
İlk gebeligim olacak inşallah şubattan buyana olmuyordu çok şaşkınım Allah isteyen herkese versin Teşekkürler ilginize arkadaşlarCnm hamilesin hayirlisi olsun. 2 gun sonra 2 kat ya da %60 hcgnin attmasi gerekiyor saglikli bi gebelik olmasini garantilemek icin. İnsAllah saglicakla kucagina alirsin bebegini :)
%25 canım hayırlısı olsun hakkındaMerhaba kızlar,
Ben ilk aydan hamile kaldim canim yunurtlama zamanlarina denk getir ve iki gunde bir ikiskiyi tekrarla hergun iliski olmasjn çünkü ölü spermler artiyoo ve ayaklarimi hep havaya kaldirdim.. Pazartesi doktora gittim hcg hormonum 144,5 cikti pazartesi bir daha gidicem tekrar bakilicak inşallah artış vardir benimde.. ama tavsiyelerimi dinle.. :)Merhaba kızlar,