İlk denemede negatif sonuçlanana tüp bebek tedavisi

Yzc4141

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
67
25
3
31
Tüp Bebek tedavim Hiç Bir Sorun Olmadığı Halde Negatif Sonuçlandı . Psikolojik olarak çok kötü durumdayım ..
Bu durumu yaşayanlar var mı?

Aynı durumu yaşadım biliyorum ama rabbim hiç ummadığım anda nasip etti bu yuzden lütfen umudunuzu kaybetmeyin . Ve bu yoldan asla vazgeçmeyin
Dimi ne kadar insan kötü oluyor o kadar çaba göster eziyetlere katlan poşet poşet ilaç kullan sonuç hiç bir şey. Hâlâ karnımdaki kan sulandırıcı iğnelerin morlukları duruyor her baktığımda O Kadar kötü oluyorum ki. Allah hayırlısını versin ne diyeyim

Doktorum hiç öyle bir şey demedi bana bilmiyorum ki araştırmak lazım
Histeroskobi genellikle 2. Tüp bebek denemesi başarısız olursa yapılıyor kesin başarıyı etkileyecek diye birşey de yokmuş sadece şansı biraz artırmak için doktor bize bırakmıştı bizde yaptırmıştık ücret olarak biraz pahalı heralde 3500 liraydı

Tüp Bebek tedavim Hiç Bir Sorun Olmadığı Halde Negatif Sonuçlandı . Psikolojik olarak çok kötü durumdayım ..
Bu durumu yaşayanlar var mı?
Benim de aynı şekilde dün sonucumu aldım. Olmaması için hiç bir neden yok 5AA kalitesinde 5. Gün embriyosu transfer edildi sonuç negatif. Üzüldüğüm tek şey sizin gibi bir torba ilaç iğne kullanıp o kadar emek döküp aldığım sonuç.

Benim de aynı şekilde dün sonucumu aldım. Olmaması için hiç bir neden yok 5AA kalitesinde 5. Gün embriyosu transfer edildi sonuç negatif. Üzüldüğüm tek şey sizin gibi bir torba ilaç iğne kullanıp o kadar emek döküp aldığım sonuç.
Çok geçmiş olsun. Ne diyelim Allah yardımcımız olsun elinizden geleni yapıyoruz çabalıyoruz sonuçta

Merhaba bende geldim aranıza 🤭🤭

Bende bugun negatif sonucumu aldim ama pskilojik olarak iyiyim zaten ne hamile.gibi nede olumsuz değildim ortadaydim hep

Simdi ki tek mutluluğum ilaçlara ara vermek olacak 😍😍

İşte toplam 3 taneydi 5ci gün embriosu doktor yaşın genç ama istersen ikisini transfer edeyim dedi her türlü tutar dedi Bende tamam dedim geriye 1tane dondurulmuş kaldı şuan 1 tane dondurulmuş embriyom var. Kalitesini bilmiyorum
35 yaş altına 2 embriyo transferi yapılıyor mu? bende önümüzdeki ay tedaviye başlamayı düşünüyorum, telefonda ön bilgi aldım çoğul gebelik istediğimi belirttim ancak yaştan sebep 2 embriyo transferinin mümkün olmadığını söylediler.

35 yaş altına 2 embriyo transferi yapılıyor mu? bende önümüzdeki ay tedaviye başlamayı düşünüyorum, telefonda ön bilgi aldım çoğul gebelik istediğimi belirttim ancak yaştan sebep 2 embriyo transferinin mümkün olmadığını söylediler.
Evet

35 ve üstü ikiz transfer
ne saçma bir yasa ama oyle

Normalde yapılmıyor ama isteğe bağlı bide doktora . Belirtirseniz doktorunuza belki ok'ler. Doktorda bitiyor herşey

Tamamen merkezin ve doktorun insiyatifine kalmış. Kanunen dedikleri doğru ama koyarsa kim ne diyebilir gelip içinize mi bakacaklar

Evet belli olur çoğunlukla asimetri filansa. Ama perde filan varsa çok belli olmayabiliyor. Ilgili tüp bebek doktorları 2 başarısız tüp bebek tedavisinden sonra bunu önerirler zatensoeun olmasa da. Bende minik bi bozukluk vardı ben beklemek istemedim.
Merve’cim filmde görünmüş müydü senin?

Back
X