Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi ne kadar insan kötü oluyor o kadar çaba göster eziyetlere katlan poşet poşet ilaç kullan sonuç hiç bir şey. Hâlâ karnımdaki kan sulandırıcı iğnelerin morlukları duruyor her baktığımda O Kadar kötü oluyorum ki. Allah hayırlısını versin ne diyeyimAynı durumu yaşadım biliyorum ama rabbim hiç ummadığım anda nasip etti bu yuzden lütfen umudunuzu kaybetmeyin . Ve bu yoldan asla vazgeçmeyin
Histeroskobi genellikle 2. Tüp bebek denemesi başarısız olursa yapılıyor kesin başarıyı etkileyecek diye birşey de yokmuş sadece şansı biraz artırmak için doktor bize bırakmıştı bizde yaptırmıştık ücret olarak biraz pahalı heralde 3500 liraydıDoktorum hiç öyle bir şey demedi bana bilmiyorum ki araştırmak lazım
Histeroskobi genellikle 2. Tüp bebek denemesi başarısız olursa yapılıyor kesin başarıyı etkileyecek diye birşey de yokmuş sadece şansı biraz artırmak için doktor bize bırakmıştı bizde yaptırmıştık ücret olarak biraz pahalı heralde 3500 lirayd
Benim de aynı şekilde dün sonucumu aldım. Olmaması için hiç bir neden yok 5AA kalitesinde 5. Gün embriyosu transfer edildi sonuç negatif. Üzüldüğüm tek şey sizin gibi bir torba ilaç iğne kullanıp o kadar emek döküp aldığım sonuç.Tüp Bebek tedavim Hiç Bir Sorun Olmadığı Halde Negatif Sonuçlandı . Psikolojik olarak çok kötü durumdayım ..
Bu durumu yaşayanlar var mı?
Çok geçmiş olsun. Ne diyelim Allah yardımcımız olsun elinizden geleni yapıyoruz çabalıyoruz sonuçtaBenim de aynı şekilde dün sonucumu aldım. Olmaması için hiç bir neden yok 5AA kalitesinde 5. Gün embriyosu transfer edildi sonuç negatif. Üzüldüğüm tek şey sizin gibi bir torba ilaç iğne kullanıp o kadar emek döküp aldığım sonuç.
35 yaş altına 2 embriyo transferi yapılıyor mu? bende önümüzdeki ay tedaviye başlamayı düşünüyorum, telefonda ön bilgi aldım çoğul gebelik istediğimi belirttim ancak yaştan sebep 2 embriyo transferinin mümkün olmadığını söylediler.İşte toplam 3 taneydi 5ci gün embriosu doktor yaşın genç ama istersen ikisini transfer edeyim dedi her türlü tutar dedi Bende tamam dedim geriye 1tane dondurulmuş kaldı şuan 1 tane dondurulmuş embriyom var. Kalitesini bilmiyorum
Evet35 yaş altına 2 embriyo transferi yapılıyor mu? bende önümüzdeki ay tedaviye başlamayı düşünüyorum, telefonda ön bilgi aldım çoğul gebelik istediğimi belirttim ancak yaştan sebep 2 embriyo transferinin mümkün olmadığını söylediler.
:-(Evet
35 ve üstü ikiz transfer
ne saçma bir yasa ama oyle
Normalde yapılmıyor ama isteğe bağlı bide doktora . Belirtirseniz doktorunuza belki ok'ler. Doktorda bitiyor herşey35 yaş altına 2 embriyo transferi yapılıyor mu? bende önümüzdeki ay tedaviye başlamayı düşünüyorum, telefonda ön bilgi aldım çoğul gebelik istediğimi belirttim ancak yaştan sebep 2 embriyo transferinin mümkün olmadığını söylediler.
Tamamen merkezin ve doktorun insiyatifine kalmış. Kanunen dedikleri doğru ama koyarsa kim ne diyebilir gelip içinize mi bakacaklar35 yaş altına 2 embriyo transferi yapılıyor mu? bende önümüzdeki ay tedaviye başlamayı düşünüyorum, telefonda ön bilgi aldım çoğul gebelik istediğimi belirttim ancak yaştan sebep 2 embriyo transferinin mümkün olmadığını söylediler.
Haklısınız aslinda ısrarcı olayım öyleyse doktoraTamamen merkezin ve doktorun insiyatifine kalmış. Kanunen dedikleri doğru ama koyarsa kim ne diyebilir gelip içinize mi bakacaklar
Şans artacak diye bir şey yok tutmayınca ikisi birden de tutmuyorHaklısınız aslinda ısrarcı olayım öyleyse doktorasurec cok yıpratıcı sansim artsın istiyorum
![]()
Ben negatif sonucu alınca doktora keşke 2 tane koysaydık dedim o da öyle düşünme iki embriyoyu da kaybedebilirdik dedi ama sonrakine ben de 2 tane koyduracağımHaklısınız aslinda ısrarcı olayım öyleyse doktorasurec cok yıpratıcı sansim artsın istiyorum
![]()
offff :-(Şans artacak diye bir şey yok tutmayınca ikisi birden de tutmuyor
o açıdan düşününce evet riski de var ama bilmiyorum :-(Ben negatif sonucu alınca doktora keşke 2 tane koysaydık dedim o da öyle düşünme iki embriyoyu da kaybedebilirdik dedi ama sonrakine ben de 2 tane koyduracağım
Merve’cim filmde görünmüş müydü senin?Evet belli olur çoğunlukla asimetri filansa. Ama perde filan varsa çok belli olmayabiliyor. Ilgili tüp bebek doktorları 2 başarısız tüp bebek tedavisinden sonra bunu önerirler zatensoeun olmasa da. Bende minik bi bozukluk vardı ben beklemek istemedim.
Evet ama ceken doktor ve 1 prof önemsemedi bunu. 2. Gözüktüğüm ve tüp bebeğimi yapan prof önemsedi. Ve o kadar bariz ki. Bak hatta bi konum var. Bakınca sen de anlarsın. Seni etiketleyim de gör.Merve’cim filmde görünmüş müydü senin?
Evet gördüm, şimdi senin topiği görünce de mutlu oldumEvet ama ceken doktor ve 1 prof önemsemedi bunu. 2. Gözüktüğüm ve tüp bebeğimi yapan prof önemsedi. Ve o kadar bariz ki. Bak hatta bi konum var. Bakınca sen de anlarsın. Seni etiketleyim de gör.