İlk denemede tüp bebek sahibi olup tekrar tedaviyle tüp bebek yaptıranlar

alben038

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
1.527
163
103
35
Arkadaşlar ilk denemede tüp bebek sahibi oldum şimdi 1,5 yaşında kızım var çok şükür darısı isteyen herkesin başına şimdi istiyorum ki yaşım 34 tekrar deneyeyim kızıma bi kardeş yapayım tabi Allah nasip ederse daha önce bu şekilde çocuk sahibi olan varsa deneyimlerini yazıp benimle paylaşabilir mi zor bir süreç malum tekrar böyle bir işe kalkışmak akıllıca mı yoksa boşver deyip hayatıma devam mı etmeliyim çok kararsızım

Hayırlı akşamlar
ALLAH bağışlasın öncelikle
Aynı duyguları paylaşıyoruz bi nebze
2.tüp bebek tedavisinde kızıma kavuştum 5 yaşında şuan
İlla kardeş isteği ile düştük bizde yollara
Dün opu işlemim oldu
Şimdi büyük hevesle hbr bekliyoruz
2 embriyomuz oluştu ama kalite hakkında hala bi bilgimiz yok
Rabbim onun kardeş isteğini geri çevirmeyip 1 evlat bize daha bahşederse ne mutlu bizlere
Hakkımızda hayırlısı olsun inş hepimizin

Hayırlı akşamlar
ALLAH bağışlasın öncelikle
Aynı duyguları paylaşıyoruz bi nebze
2.tüp bebek tedavisinde kızıma kavuştum 5 yaşında şuan
İlla kardeş isteği ile düştük bizde yollara
Dün opu işlemim oldu
Şimdi büyük hevesle hbr bekliyoruz
2 embriyomuz oluştu ama kalite hakkında hala bi bilgimiz yok
Rabbim onun kardeş isteğini geri çevirmeyip 1 evlat bize daha bahşederse ne mutlu bizlere
Hakkımızda hayırlısı olsun inş hepimizin
İnşallah kavuşursun bebeğine hayırlı haberlerini bekliyorum canım ben 34 yaşındayım kızımın büyümesini bekleyecek vaktim kalmadı açıkcası 1 5 yaşında yavrum ama ilerde neden benim kardeşim yok diye üzülmesini istemiyorum onun için bende Ocak ayında başlıcam tedaviye Rabbim izin verirse lütfen sonucunu bana da bildir sevineyim umut olursun bana da

İnşallah kavuşursun bebeğine hayırlı haberlerini bekliyorum canım ben 34 yaşındayım kızımın büyümesini bekleyecek vaktim kalmadı açıkcası 1 5 yaşında yavrum ama ilerde neden benim kardeşim yok diye üzülmesini istemiyorum onun için bende Ocak ayında başlıcam tedaviye Rabbim izin verirse lütfen sonucunu bana da bildir sevineyim umut olursun bana da
Emin ol şimdi değil ama azıcık daha büyüdüğünde soracaktır
Benim kızım sen bana kardeş yapmıyorsun diye bas bas bağırıyor
Bilmiyorki sıkıntılarımızı sorunlarımızı
Rabbim onun o çok isteği üzerine bizi aracı kılarak kardeşi olmasını sağlasın inş
Mübarek cuma günü bu yolda olan herkesin kucağını boş bırakmasın inş
İnş sana güzel dönüş yapabilirim dualarda benide anarsan sevinirim.
İnş seninde tedavin çok güzel sonuçlanır

Merhaba, benim de 7 yaşında bir oğlum var çok şükür. tüp bebek tabi. şimdi yoğun kardeş isteğine boyun eğip tekrar denemeye karar verdik. bugün tedaviye başlamamın ilk günü. kısa protokol olacak. inşallah bir çocuğumuz daha olur ve isteyen herkesin olur. ancak nedendir bilmiyorum deli gibi bir heyecan yaptım. ilkinde yoktu bu :)

merhaba, ben tüp bebek tedavisine yeni başladım. fsh 14 çıkınca doktor rezervlerde azalma var dedi. sz,nde rezervlerinizde düşüklük var mıydı? fsh'ınız neydi? şu anda fsh ı baskılamak için bir doğum kontrol hapı verdi. 8 aralıkta çağırdı, muayene sonrası iğne verecek dendi.. bu süreç nasıl oluyor. inşallah benimde ilkinde kaliteli yumurta elde edip, başarılı bir transfer ardından, bebek haberimizi alırız. çok heyecanlıyım ve garip duygular içindeyim. sizlerin desteğine ihtiyacım var.

Back
X