- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.176
- 83
- Konu Sahibi izmirlibjkkartal
-
2. Regl bekliyorum bu hafta olacak regl 2. Günü gel dedi gideceğim. Benim dondurulmş olacak sizin taze miydi? Dondurulmşta regl kaçncı Günü transfer oluyor acaba. Yediğinz herşeyi bende yiyim bi umut 7 yıldır hiç gebelk olmadı bende. Sizin adınıza çok sevndm ne güzel ilknde tutması sağlkla kucağınıza alın inşallah bebeğiniziMerhaba henüz keseyi görmedm kalp atışı duymadım ama pozitifim vee benimde ilk denemem. Olabildiğince stresten uzak durdum Bol su içtim çiğ olarak fındık ceviz badem kabak çekirdeği tükettim hergün mutlaka 1 yumurta yedm ama bunlar birer vesiledir yüreğinizi ferah tutun transfer ne zaman olacaksınız?
Benimde dondurulmuştu içinizi ferah tutun bende 6 yıllık evliyim rahim kalınlığına göre transferi gerçekleştiriyolar2. Regl bekliyorum bu hafta olacak regl 2. Günü gel dedi gideceğim. Benim dondurulmş olacak sizin taze miydi? Dondurulmşta regl kaçncı Günü transfer oluyor acaba. Yediğinz herşeyi bende yiyim bi umut 7 yıldır hiç gebelk olmadı bende. Sizin adınıza çok sevndm ne güzel ilknde tutması sağlkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi
Bende çok heycanlıyım nolucak böyle ya sizds gebelik oldumu hiç ne zamandr deniyorsunuz bende 7 yıl hiç gebelik yok yaş 31Bende transfer sürecine girdim gonalf günlük50 + folik asit kullanıyorum. Çok heyecanlıyım ilk denememiz olacak bizimde
Normal yolla 2 sene oldu denemeye başladığımız hiç olmadı. Tüp bebekte ilk denememiz. Erkek faktörlü bizde . 26 yaşındayımBende çok heycanlıyım nolucak böyle ya sizds gebelik oldumu hiç ne zamandr deniyorsunuz bende 7 yıl hiç gebelik yok yaş 31
Benim tutundu ama sonra kimyasal oldu malesefTam da aradığım başlık. Transfer zamanını bekliyorum ben de ama her yerde bir negatiflik var, yorum yazan arkadaşlar ilkinde tutundu mu bebişler size acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?