İlk denemeler

izmirlibjkkartal

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
2.253
4.176
83
Herkese selamlar,

Burada neredeyse herkesin 2. 3. Tüp bebek Denemesi.. okudukça çok panikliyorum olmayacak diye. henüz transfer olmadım lütfen ilk deneme pozitif olanlar yazabilir mi morale çok ihtiyacım var...... neler yaptınız ne yiyip içtiniz benim gibi ilkler için çok önemli.

Merhaba henüz keseyi görmedm kalp atışı duymadım ama pozitifim vee benimde ilk denemem. Olabildiğince stresten uzak durdum Bol su içtim çiğ olarak fındık ceviz badem kabak çekirdeği tükettim hergün mutlaka 1 yumurta yedm ama bunlar birer vesiledir yüreğinizi ferah tutun transfer ne zaman olacaksınız?

2. Regl bekliyorum bu hafta olacak regl 2. Günü gel dedi gideceğim. Benim dondurulmş olacak sizin taze miydi? Dondurulmşta regl kaçncı Günü transfer oluyor acaba. Yediğinz herşeyi bende yiyim bi umut 7 yıldır hiç gebelk olmadı bende. Sizin adınıza çok sevndm ne güzel ilknde tutması sağlkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi

Benimde dondurulmuştu içinizi ferah tutun bende 6 yıllık evliyim rahim kalınlığına göre transferi gerçekleştiriyolar

Bende transfer sürecine girdim gonalf günlük50 + folik asit kullanıyorum. Çok heyecanlıyım ilk denememiz olacak bizimde
Bende çok heycanlıyım nolucak böyle ya sizds gebelik oldumu hiç ne zamandr deniyorsunuz bende 7 yıl hiç gebelik yok yaş 31

merhaba benim ilk denememde pozitifi gördüm , transfer sonrası 5.gün işe döndüm, açıkçası iş yerinde çok stresli bi dönemdeydim bazen gün içinde bebeği unuttuğum zamanlar bile oldu ama bebek tutunacaksa tutunuyor allah nasip ederse, alkol sigara yok onun dışında özel bir şey yiyip içmedim 1 saat yol gidip geliyorum işe giderken, tüm bebekler allaha emanet , gelecekse geliyor içinizi ferah tutun.

Selam benim de ilk denemem olucak daha ignelere başlamadık yumurta rezervi azlığı şu an klomen kullanıyorum yaşım 32

Benim de ilk denemem olacak. Amh 0.11 fsh 25.7 Umudum sıfır bir mucize bekliyorum
Allahım inşallah bizlere hayırlı bebekler nasip eder

Tam da aradığım başlık. Transfer zamanını bekliyorum ben de ama her yerde bir negatiflik var, yorum yazan arkadaşlar ilkinde tutundu mu bebişler size acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…