İlk deneyim

DilaraSuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2025
2
2
1
22
Kızlar bir şey sorucam… Yakında sevgilimle ilk kez cinsel birliktelik yaşayacağım ve itiraf ediyorum hem heyecanlıyım hem de kafamda bin tane soru dönüyor. Hem kendimi olabildiğince rahat hissetmek istiyorum hem de panik olup tecrübesiz gibi davranmak istemiyorum. Daha profesyonel, kontrollü ve özgüvenli olabilmek için neler yapabilirim? İlk defada vücudumu nasıl rahatlatırım, nefesimi nasıl kontrol ederim, kendimi nasıl daha doğal akışa bırakabilirim?

Bir de o klasik sorular var ya… ‘Acıtır mı?’, ‘Ne kadar sürer?’, ‘Ya hiç anlamamış gibi olursam?’ gibi yıllardır kafamı kurcalayan şeyler. Siz ilk deneyiminizde nasıl hissettiniz, neler işe yaradı, nelerden kaçınmak lazım? Hem psikolojik olarak hem fiziksel olarak kendimi nasıl hazırlamalıyım ki hem benim için hem onun için daha güzel ve sorunsuz geçsin?

Tecrübeli olan herkesin uzun uzun, detaylı şekilde yazmasını çok isterim. İlk kez yaşayacak birine verebileceğiniz en önemli tavsiyeler neler? Kendimi hem güvende hem de rahat hissetmek için neleri bilmem gerekiyor? Kısacası bu süreci daha bilinçli, sakin ve kendinden emin bir şekilde atlatmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum kızlar

Tecrübeli gibi gorunursen alışık olduğun izlenimi verirsin, sal gitsin, emin değilsen de deneme, yoksa sonra aglayarak yine konu açarsın "evleneceğim nasıl açıklayacağım" diye, görüyoruz burada malesef, bu sorun değil diyorsan sen bilirsin.

Ön sevişmeyi güzel tutarsınız gerisi önemli değil akıyo zaten kendiliğinden

Aynı konuyu tekrar açmak yasak. Hesabı açar açmaz iki cinsellik konusu da biraz şey olmuş

Uzun uzun detaylı yazmamızı istemek nasıl bi talep kız

Eskiden bu tür konular daha normal geliyordu ama teknoloji bu kadar ilerkemisken bunun cevabı biraz araştırmayla hatta chatgpt'ye sorarak da bulunabilir. Herkesten detaylı ilk gecesini anlatmasını istemek de ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…