Ilk deneyimimiz

rclkm123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
8
1
1
34
Merhaba arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum 28 yasindayim ve eylül ayinda tüp bebek tedavisine insallah basliycaz.
Adet dönemim tam denk gelmiyor o yüzden doktorum bana dogum Kontroll hapi tavsiye etti adetimin ilk gününden alicam 18 gün sonra birakicam o dönemler randevumuz var.
Ilk defa aliyorum dogum kontroll hapini gidicegim zaman adetimin 2 gününden baslicaz tedavilere
Biraktintan sonra hemen adet görürmüyüm?
Ve ne kadar sürede islem biter ? Yurtdisindan oldugumuz icin cok az bir zamanimiz var malesef tavsiye edilen süre 20 gün daha erken bitme sansi oluyormu?
Yardimci olursaniz sevinirim :)

Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun . Pcos hastasıysanız 20 güne gitmesi çok zor . Çünkü pcosta çok yumurta oluştuğu için 2 ay dinlenme süresi var . Ama bu kadar aceleye getirmemenizi tavsiye ederim . İmkanlarınızı zorlayın ve acele etmeyin geç bitsin güzel sonuç versin

Cok tesekürler allahim iyi sonuclara mümkün kilsin insallah.. Cok sükür burada baktirdik tetiklerimize pcos yok sadece rezervelik yumurtalarim az geldi . Dogum Kontroll hapini tavsiye etmesi sanirsam türkiyeye gittigim zaman 18 gün biraktintan itibaren adet görmem icin tedaviye hemen baslamamiz icin. Ilk defa oldugu icin ve tabi yurtdisindan türkiyeye gidip geldigimiz icin zamanimiz kisitli . Yurtdisinda yaptirmak istemiyor esim burada tuttma sansi cok düsük.

Merhaba,

Siz hangi ulkedesiniz? Neye gore tutma ihtimali düsük diyorsunuz?

Almanya .. burada ki islem ayni türkiyedeki gibi ama daha uzun protokoll ve cogu arkadasim burada denedi basarili olamadi türkiyede denediler..

Almanya .. burada ki islem ayni türkiyedeki gibi ama daha uzun protokoll ve cogu arkadasim burada denedi basarili olamadi türkiyede denediler..
Ben de Almanya'dayim ve su an ayni adimlardan geciyorum. Benim de tam tersi, etrafimda kim tüp bebek denediyse tuttu :) Siz bilirsiniz tabi de, o kadar yol gidip geleceksiniz yorulacaksiniz. Buraya da sans verebilirdiniz. Hangi eyalettesiniz?

Dortmund civari . Bende burada denemekten yanayim ama esim istemiyor türkiyede istiyor tedaviyi . Hangi asamadasiniz suan ve nasil gidiyor? Umarim en kisa zamanda olur insallah.. Peki dogum kontroll hapi ile denedinizmi? Ilk defa aldigim icin bilmiyorum nasil etki ediyor gittigim zaman birakicam tedaviye baslamamiz icin adetim gelmesi gerekiyor sizce gelir mi birakitan hemen sonra?

Ben su an 2.asilamami yaptirdim, Frankfurt'ta doktorum.

3.asilamayi da yaptirdiktan hemen sonraki adetle tüp bebek e baslayabiliyoruz, yani oyle sikinti yaratacak bir durum hic cikmadi karsimiza su ana kadar (protokol vs.) Benim kuzenim Izmir'de bilinen tüp bebek doktorlarindan, o bile der ki bana, once Almanya'da dene tutmazsa burada deneriz bir de.

Maalesef adetinizin hemen baslayacagi garanti degil, vucudunuzda nasil bir etki birakacagini bilmiyorsunuz cunku. Bir de sizin Turkiye'de uzun sure kalma planiniz mi var? Hadi diyelim toplandi yumurtalariniz ve ayni ay icerisinde taze transfer yapildi, tutmazsa ne olacak? Oteki ay tekrar mi gideceksiniz yoksa orada mi kalacaksiniz? Ya da hic yumurtaniz olusmadi, o zaman ne olacak?

Benim onceligim tedavi icin kesinlikle yasadigim ulke olurdu. Ha tutmazsa gidin Turkiye'ye yaptirin yine ama daha burada hic denemeden oraya gitmek cok mantikli gelmedi bana.

Hayirlisi olsun insallah en kisa zamanda sizin icin.
Cok sükür bizimde cok büyük derdimiz yok sadece doktor dedi imkansiz degil ama normal yollar ile hamile kalmaniz zor olur esimden dolayisi bizde türkiyede yaptirmaya karar verdik.. 2 bucuk hafta orda olucagiz gittigimizde hemen basliycaz ama tabiki zaman icerisinde yetismese malesef burada denemek zorundayiz. Doktorlarin bilimine göre 15-18 gün icerisinde aslinda islem bitmesi gerekiyor .. hayirlisi olsun Artik hepimiz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…