Aaaaa kıza kısmet çıktı desene kaydirigubbakcemile3
Valla Yağız duymasın bacım kaydirigubbakcemile3
Ben bilmem oğlum bülüüü...Ne demişler bi kızı bin kişi ister 1 kişi alır. zemuszemus Sibikocumada burdan selamlar ..oğluma söz geçiremiyorum yapcak bişi yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:))))))))))) anammmmmmmmm onlar ni öleeeeee :)))))) defdef senin o vampir dişlerini yirim bennnn çılgın betüş seniiii, pek yakışmış kuzuma maş.
maşallah defnoş yakında tavuk filan kemirmeye başlarkaydirigubbakcemile3
tek dişsiz benim oğlum mu kaldı nedir.. maşallah herkesin incileri çıkmış neredeyse....
bizimkinde bir ibare bile yok.. bakalım bekliyoruz ne zamana gelecek inciler..
Aaaaa kıza kısmet çıktı desene kaydirigubbakcemile3
Valla Yağız duymasın bacım kaydirigubbakcemile3
Ben bilmem oğlum bülüüü...Ne demişler bi kızı bin kişi ister 1 kişi alır. zemuszemus Sibikocumada burdan selamlar ..oğluma söz geçiremiyorum yapcak bişi yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Heyyyyyyyyyyyy noluyor orda kerttik biz onlarıklava: klava: klava:
Doğru bin kişi ister bir kişi alır.Ancak o bir kişi biz olacağım canım üzgünüm :jeyyar:
Ne cümle kurmuşum heyecandan haaa kaydirigubbakcemile3 "o bir kişi biz olacağım" kaydirigubbakcemile3
Kız elden gidiyo deyince akıl uçtu.:roflol:
pınarcım defnosa masallah cok tatlı gozukuyor dıslerıyle
bu arada artık bızımde ılk dısımız gozukmesede ele gelıyor ve kasık testınden de gecırdık gelmek uzere
oglusumun da dişleri çıkmadı mafoldumben huysuzluk yapıp duruyor neredeyse benı bile agzına sokup kaşıyacak..bir çıksın ben de rahatlayacammm..bir de ishal oldu yetmezmış gibi :S
ayy maşallah yesinler dişlerini :) bizimde 2 tane diğerleride geldi geliyor:))
Pazartesi akşamı 2. dişimizde patladıı hihoyyyt hihoyyyt Ama baya zorlanıyor kuzum çok huzursuuuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?