İlk diyetimm :)

dry5147

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
689
442
Evet diyet yapmaya karar verdim. Bir listeye uymayacağım. Çalıştığım için öğlen yemeğinde iş yerimin yemekhanesinde çıkan yemeklerden yiyorum. Sabah bazen kahvaltı yapamıyorum iş yerinde poaça yiyorum. son olarakta 2 günde bir kayınvalidemde yemek yiyorum. o yüzden belli bi diyet listesine uymam mümkün değil.

Diyetime bugün başlıyorum. Ekmeği kahvaltı haricinde hayatımdan çıkarmayı planlıyorum. ara öğün yapamiycam maalesef çünkü çalışıyorum :KK70:

Sabah 1 poğaça yedim yanında tabiki çay vardı ve aklıma geldikçe de su içiyorum şuan itibariyle durum bu.
Öğlen yemekhanede çorba, pilav/makarna, herhangi iki çeşit yemek, salata/yoğurt çıkıyor. Pilav/Makarna almayı düşünmüyorum. Ekmek zaten yok. yemeklerimi de tam bitirmeden kalmak niyetim var. Her öğünümü gün içinde neler yediğimi buraya yazacağım inşallah :)

Bu arada evde tartı yok kilomu bilmiyorum :KK70: Lakin boyum 1,70 kilomda tahminen en fazla 75'tir.

Evet öğlen yemeğimde; Çorba ve tavuk haşlama yedim. Tepsi kadayıf vardı yemekte iki çatal da ondan alıverdim :)

Hayırlı olsun ben de yarın başlıyorum inşallah
poğaça yerine tam tahıllı ekmekle sandviç yapıp yesen çok daha sağlıklı ve hızlı kilo verirsin :KK66:

Hayırlı olsun ben de yarın başlıyorum inşallah
poğaça yerine tam tahıllı ekmekle sandviç yapıp yesen çok daha sağlıklı ve hızlı kilo verirsin :KK66:

Teşekkür ederim..
Kesinlikle katılıyorum. Zaten mümkün olduğunca evden kahvaltı yapmadan çıkmayacağım, olurda iş yerinde yemem gerekirse evden öyle bişey getircem artık :)

Evet diyet yapmaya karar verdim. Bir listeye uymayacağım. Çalıştığım için öğlen yemeğinde iş yerimin yemekhanesinde çıkan yemeklerden yiyorum. Sabah bazen kahvaltı yapamıyorum iş yerinde poaça yiyorum. son olarakta 2 günde bir kayınvalidemde yemek yiyorum. o yüzden belli bi diyet listesine uymam mümkün değil.

Diyetime bugün başlıyorum. Ekmeği kahvaltı haricinde hayatımdan çıkarmayı planlıyorum. ara öğün yapamiycam maalesef çünkü çalışıyorum :KK70:

Sabah 1 poğaça yedim yanında tabiki çay vardı ve aklıma geldikçe de su içiyorum şuan itibariyle durum bu.
Öğlen yemekhanede çorba, pilav/makarna, herhangi iki çeşit yemek, salata/yoğurt çıkıyor. Pilav/Makarna almayı düşünmüyorum. Ekmek zaten yok. yemeklerimi de tam bitirmeden kalmak niyetim var. Her öğünümü gün içinde neler yediğimi buraya yazacağım inşallah :)

Bu arada evde tartı yok kilomu bilmiyorum :KK70: Lakin boyum 1,70 kilomda tahminen en fazla 75'tir.

ekmeği çıkarmayı bende doğru düşünüyordum ama diyetisyenim bunun hatalı olduğunu söyledi üç öğüne esmer ekmek koydu...Makarna pilav yemeyip ekmek yemenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum diyetisyen önerisi:)Çünkü insan ekmek yemezsem karbonhidrat ihtiyacını başka şeylerden alır dedi poaça gibi:) İnş istediğin kilolara ulaşırsın

ekmeği çıkarmayı bende doğru düşünüyordum ama diyetisyenim bunun hatalı olduğunu söyledi üç öğüne esmer ekmek koydu...Makarna pilav yemeyip ekmek yemenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum diyetisyen önerisi:)Çünkü insan ekmek yemezsem karbonhidrat ihtiyacını başka şeylerden alır dedi poaça gibi:) İnş istediğin kilolara ulaşırsın

Ya zaten dün akşam yemeği ekmeksiz yiyemedim, yanına az ekmek yedim. poğaça hergün yemiyorum evde kahvaltı yapamazsam nadiren oluyo. ona da dikkat edicem zaten yememeye çalışıcam yani. Öğlenleri de ekmek yerine çorba sanırım aynı işi görüyor.

Ya zaten dün akşam yemeği ekmeksiz yiyemedim, yanına az ekmek yedim. poğaça hergün yemiyorum evde kahvaltı yapamazsam nadiren oluyo. ona da dikkat edicem zaten yememeye çalışıcam yani. Öğlenleri de ekmek yerine çorba sanırım aynı işi görüyor.
evet cnm diyetisyen 1 kase çorbanın 1 dilim ekmeğe eşit olduunu söyledi

bende karatay dıyetı yapıyorum ekmek ve seker urunlerınden uzak duruyorum.
Ya ben onu yapamam sanırım, ekmeksiz yemeği yiyemedim akşam. Veya kahvaltıyı ekmeksiz yapamıyorum. açıkcası bana asıl kilo verdirecek olan akşamları öğün haricinde birşeyler yemek. Kahvaltı ve öğlen yemeğimi hiç abartmazdım zaten normalde de ama akşamları yemeği iyi yer üstüne bide çay yanına abur cubur yerdim. o yüzden kilo aldım. onu halledebilirsem idealime ulaşırım diye düşünüyorum :)

merhabalar,bende zayıflamaya çalışıyorum boy 167 kilo 75 .moralim çok bozuk.bi türlü kendimi motive edemiyorum.su içmeyi unutuyorum.ne yapmalıyım su içebilmek için?spor yapmam lazım birbirimizi motive etsek kızlaarrr yardımmmm.herkese başarılar...

ben diyetisyene gittim ama çalıştığım için diyete uyamıyorum çalışmasamda uyamazdım sanırım.diyetle kilo verirsek diyeti bıraktığımızda kilo almamız kaçınılmaz gibi.o yüzden yeme şeklimizi ve yaşam biçimimizi kalıcı olarak değiştirmeliyiz bence.o yüzden evde ne pişerse ondan yiyorum ben.kızartma tatlı ve hamur işi yok.ama ekmeği hemen kesemem.

belli günlerde kilomuzu yazalımmı? hangi gün olsun?hafta da bir yazsak iyi olur bence ne dersiniz kızlaaarr?

merhabalar,bende zayıflamaya çalışıyorum boy 167 kilo 75 .moralim çok bozuk.bi türlü kendimi motive edemiyorum.su içmeyi unutuyorum.ne yapmalıyım su içebilmek için?spor yapmam lazım birbirimizi motive etsek kızlaarrr yardımmmm.herkese başarılar...

Su benim içinde sıkıntıydı ama artık 1,5 litrelik sulardan fazla fazla alıyorum eve, oturduğum yerde mutlaka yanımda duruyor gördükçe içiyorum, işyerinde de yine aynı şekilde 1,5 litrelik su masamda, gördükçe içiyorum. Yoksa hiç su içmediğim zamanlar bile vardı benimde..

Bende senin gibi bi diyet listesine uyamam. ama yediklerimi kendimce eksiltiyorum. normalde dolu bi tabak yiyeceksem yarısı kadar yemek koyuyorum kendime, salatama yağ katmıyorum. bide akşam yemeğinden sonra abur cubur falan yememek lazım.

yok dönüşümlü yiyorum bir gün yiyorum bir gün yemem bloğumu o yüzden paylaştım:)sen kaç kilosun hedefin nedir?
Kilomu tam olarak bilmiyorum tartım yok. ama yani sanırım 75 civarındayım, yukarısı değildir ama biraz aşağısı olabilir. 60-65 arasında bi kiloya düşmek niyetindeyim. Ya açıkçası benim için görüntüm önemli.

Kilomu tam olarak bilmiyorum tartım yok. ama yani sanırım 75 civarındayım, yukarısı değildir ama biraz aşağısı olabilir. 60-65 arasında bi kiloya düşmek niyetindeyim. Ya açıkçası benim için görüntüm önemli.
İnşallah istediğin kiloya düşersin canım.

X