• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk diyetisyen deneyimiii

drsmgl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
66
0
86
35
Sivas
kızlarrr cumartesi günü diyetisyene gidiyorum.bu beni ilk diyetisyen deneyimim olacak.geçen ay bi arkadaşım aynı diyetisyene gitti bi ayda 4 kilo verdi kaçamaklarla.onu görünce bende baya umutlandım ve gitmeye karar verdim ama arkadaşım biraz zor olduğunu söyledi herşeye rağmen cumartesi gününe randevu aldım.çünkü bunca zaman kendi başıma diyetler yaptım ve bi sonuç elde edemedim.bide bunu denemeye karar verdim.bu zorlu süreçte benimle birlikte kilo vermek isteyen arkadaşları bekliyorumm

BENDE DİYETİSYENLE ZAYIFLAMAYA BAŞLADIM BU HAFTA DAHA ÖNCE DE ÇOK GÜZEL ZAYIFLADIM DİYETİSYENLE...

BEN HAFTADA BİR GÖRÜŞÜYORDUM TARTILIYORDUM NELERİ YEMEK İSTEDİĞMİ KAÇAMAKLARIMI ANLATIYORDUM ODA BANA DESTEK OLUYORDU GÜNLÜK TUTUYORDUM VE ANLATIYORDUM ONA.. LİSTEMİ ONLARA GÖRE DÜZENLİYORDU...

BU SEFERDE BÖYLE BAŞLADIK İLK HAFTAMDAYIM YÜKSEK KALORİLİ BİR DİYETLE BAŞLADIK BAKALIM...

VERİP KURTULACAĞIZ KİLOLARDAN :nazar:

Back
X