İlk diyetisyen görüşmem ve diyetisyenin tavrı😔

Hayatkader3116

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2024
143
50
18
34
Merhaba arkadaşlar 1 ay önce genital estetik oldum kadın doğum doktrm sıvı beslen demişti bu şekilde 85.600 den şuan itibariyle 78.100 Gr kilodayim boyum 1.70
Bugün ilk diyetisyene gttim diyetisyen bana zerre kadar moral vermedi çok sertti
Ben bildiklerimi diyet anlamında söyledim bide olurda kaçamak olursa ne olucak dedim diyetin bozulur kaçamak yapamazsın dedi 10 gün sonraya kontrol verdi moralimi alt üst etti böyle beklemiyordum internetten diyetisyenlerin hepsi kaçamak halinde tatil vs. Gibi durumlarda detoks önerisi felan veriyordu bu bna vermedi Akdeniz diyetiymis bna verdiği ve listede saat yok bunlar normalmi diyetisyenler böylemi ?

Hayır değildir, arkadaşım onlinedan bi diyetisyenle ilerliyo aylardır ve çok memnun, anlattığına göre böyle katı kuralları yok kaçamaklara izin veriyo

Hepsi böyle değil. Hata yaptığında kendini affetmen gerektiğini söyleyen, önce yediklerinle değil sağlığınla ilgilenen birçok diyetisyen var.

Online 2 diyetisyenle 10 ayda 43 kg verdim tabiki böyle değil degistirin ama surekli kacamak da olmaz ben ilk 3 ay hic kacamak yapmadim sonra ayda 1 defa kacamak hakkim oldu ama verilecek kilo 5 10 degildi hakkimda yoktu yapmaya yapsamda bisey demezlerdi tabi yoluna bakardik birlikte hic detoks suyu odem atici cay virt zirt kullanmadim hepsi su kaybi yaptirip size kendinizi kilo verdiginiz dusundurtuyor okadar bi ise yaradiklari yok

Benim 7 kilo fazlam olduğunu söyledi ideal kilom icin

Çoğu diyetisyen birkaç haftada bir vucudu şaşırtmak için kaçamak öğünlere izin verir. Çünkü bir süre sonra vucut az yemeğe alısıyor kalori ihtiyacınız da düşüyor. Zaten az beslenirken kalori ihtiyacınız da düşünce hiç yememek lazım bu yuzden ara ara vucudu şaşırtmak gerekebiliyor sanırım. Bir de motivasyon olması için de önemli ya sürekli diyet yapmak insanı psikolojik olarak yoruyor. Kaçamaklarınızı çok sık yapmayın yapınca da nispeten sağlıklı tercih edin sağlıklı olan ama sağlıksız görünen lezzetli tarifler uygulayın bence.

Listesi nasıl sizce foto yükledim Akdeniz diyetiymis

Daha diyete yeni başlayacaksinz 10 günde.ne kaçamağı.ne detoksu.

Kaçmak yaparsanız ertesi gün ayni kaldığın yerden başlarsın. Saat zaten kendine göre ayarlarsin.
Kaçamak yapicam illa diye demedim 1 aydan fazladir diyetteyim hiç fire vermeden kendiside onayladı iyi yapmışsın dedi ama direk bozulur demesi şaşırttı beni

Listesi nasıl sizce foto yükledim Akdeniz diyetiymis
Normal gayet de bu liste için diyetisyene gitmeye gerek yokmuş akdeniz diyeti diye arastırınca zaten bulunabilir bir liste.
2 ay önce yaptım aynı listeyi ben..
Diyetisyene gidiyosam özel tarifler vermesini beklerim düşük kalorili lezzetli bir iki tarif bile insanı motive ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…