- 28 Nisan 2024
- 143
- 50
- 18
- 34
- Konu Sahibi Hayatkader3116
-
Bende öyle düşünüyorum ama hepsimi böyle ilk kez gttim diyetisyeneOnunla devam etmek zorunda değilsin
Benim 7 kilo fazlam olduğunu söyledi ideal kilom icinOnline 2 diyetisyenle 10 ayda 43 kg verdim tabiki böyle değil degistirin ama surekli kacamak da olmaz ben ilk 3 ay hic kacamak yapmadim sonra ayda 1 defa kacamak hakkim oldu ama verilecek kilo 5 10 degildi hakkimda yoktu yapmaya yapsamda bisey demezlerdi tabi yoluna bakardik birlikte hic detoks suyu odem atici cay virt zirt kullanmadim hepsi su kaybi yaptirip size kendinizi kilo verdiginiz dusundurtuyor okadar bi ise yaradiklari yok
Listesi nasıl sizce foto yükledim Akdeniz diyetiymisÇoğu diyetisyen birkaç haftada bir vucudu şaşırtmak için kaçamak öğünlere izin verir. Çünkü bir süre sonra vucut az yemeğe alısıyor kalori ihtiyacınız da düşüyor. Zaten az beslenirken kalori ihtiyacınız da düşünce hiç yememek lazımbu yuzden ara ara vucudu şaşırtmak gerekebiliyor sanırım. Bir de motivasyon olması için de önemli ya sürekli diyet yapmak insanı psikolojik olarak yoruyor. Kaçamaklarınızı çok sık yapmayın yapınca da nispeten sağlıklı tercih edin sağlıklı olan ama sağlıksız görünen lezzetli tarifler uygulayın bence.
Kaçamak yapicam illa diye demedim 1 aydan fazladir diyetteyim hiç fire vermeden kendiside onayladı iyi yapmışsın dedi ama direk bozulur demesi şaşırttı beniDaha diyete yeni başlayacaksinz 10 günde.ne kaçamağı.ne detoksu.
Kaçmak yaparsanız ertesi gün ayni kaldığın yerden başlarsın. Saat zaten kendine göre ayarlarsin.
EvetListede neden şeker var? Siz şekersiz içemem dediğiniz icin mi iki küp şeker neden ki
Normal gayet de bu liste için diyetisyene gitmeye gerek yokmuş akdeniz diyeti diye arastırınca zaten bulunabilir bir liste.Listesi nasıl sizce foto yükledim Akdeniz diyetiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?