- 20 Ocak 2015
- 9.518
- 13.802
- 448
- 40
- Konu Sahibi Hayatkader3116
-
Bilmem ki ben kendim bugün bozdum kaçırdım.vs bişey oldu yarın dün olmamış.gibi devM ediyorum.Kaçamak yapicam illa diye demedim 1 aydan fazladir diyetteyim hiç fire vermeden kendiside onayladı iyi yapmışsın dedi ama direk bozulur demesi şaşırttı beni
Aynen bende bunları kastediyorum telafi amaçlı bişe verebilir yada AA cok iyi vermişsin gibi moralli bı kelimeNormal gayet de bu liste için diyetisyene gitmeye gerek yokmuş akdeniz diyeti diye arastırınca zaten bulunabilir bir liste.
2 ay önce yaptım aynı listeyi ben..
Diyetisyene gidiyosam özel tarifler vermesini beklerim düşük kalorili lezzetli bir iki tarif bile insanı motive ediyor.
Özel hastanede 750Bilmem ki ben kendim bugün bozdum kaçırdım.vs bişey oldu yarın dün olmamış.gibi devM ediyorum.
Yani bozulan ne ki zamandan gider süreç uzar vs vs ama devam edersen bozulmaz
Seans ücreti ne kadar hangi şehir
Ya evet cok normal bir listeNormal gayet de bu liste için diyetisyene gitmeye gerek yokmuş akdeniz diyeti diye arastırınca zaten bulunabilir bir liste.
2 ay önce yaptım aynı listeyi ben..
Diyetisyene gidiyosam özel tarifler vermesini beklerim düşük kalorili lezzetli bir iki tarif bile insanı motive ediyor.
Bursa medicanaBilmem ki ben kendim bugün bozdum kaçırdım.vs bişey oldu yarın dün olmamış.gibi devM ediyorum.
Yani bozulan ne ki zamandan gider süreç uzar vs vs ama devam edersen bozulmaz
Seans ücreti ne kadar hangi şehir
Yorumları okudum bana kalırsa diyetisyene gitmenize gerek yok zaten 7 kilo vermeniz gerekiyormuş ve kndi uyguladığıniz diyetle gayette güzel kilo vermişsiniz aynı şekilde devam etmelisiniz bnce arada kaçamak tabikide olacak insanız canımız ister yeterki sürekli olmasın ve telafi edebilelimBursa medicana
Öyle yapmayı düşünüyorum cnm modunu düşürdü zatenYorumları okudum bana kalırsa diyetisyene gitmenize gerek yok zaten 7 kilo vermeniz gerekiyormuş ve kndi uyguladığıniz diyetle gayette güzel kilo vermişsiniz aynı şekilde devam etmelisiniz bnce arada kaçamak tabikide olacak insanız canımız ister yeterki sürekli olmasın ve telafi edebilelim
Bir sürü diyet listesi var ac bak kendine en uygun olanı yap diyetisyenler iyisi de var ama bana da kötüsü denk geldi daha ölçü almayı bilmiyor bak yine sinirlendimÖyle yapmayı düşünüyorum cnm modunu düşürdü zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?