İlk diyetisyen görüşmem ve diyetisyenin tavrı😔

Kaçamak yapicam illa diye demedim 1 aydan fazladir diyetteyim hiç fire vermeden kendiside onayladı iyi yapmışsın dedi ama direk bozulur demesi şaşırttı beni
Bilmem ki ben kendim bugün bozdum kaçırdım.vs bişey oldu yarın dün olmamış.gibi devM ediyorum.
Yani bozulan ne ki zamandan gider süreç uzar vs vs ama devam edersen bozulmaz
Seans ücreti ne kadar hangi şehir

Aynen bende bunları kastediyorum telafi amaçlı bişe verebilir yada AA cok iyi vermişsin gibi moralli bı kelime

Ya evet cok normal bir liste
Bsnim oğlum gidiyor diyetisyene güzel farklı tariflerde oluyor. Ben onun listeyi yapıyorum inceldim.kiloda verdim

Yorumları okudum bana kalırsa diyetisyene gitmenize gerek yok zaten 7 kilo vermeniz gerekiyormuş ve kndi uyguladığıniz diyetle gayette güzel kilo vermişsiniz aynı şekilde devam etmelisiniz bnce arada kaçamak tabikide olacak insanız canımız ister yeterki sürekli olmasın ve telafi edebilelim

Öyle yapmayı düşünüyorum cnm modunu düşürdü zaten

Öyle yapmayı düşünüyorum cnm modunu düşürdü zaten
Bir sürü diyet listesi var ac bak kendine en uygun olanı yap diyetisyenler iyisi de var ama bana da kötüsü denk geldi daha ölçü almayı bilmiyor bak yine sinirlendim
Neyse

Burda diyet grupları var onlara da katılabilirsin ama bir ay sıvı beslenen bir insan iradelidir ya kendin de başarabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…