tam bilmiyorum ama ilk sezeryan olmuşsa ve ikinciyi normal doğurmak istiyorsan ilk sezeryandaki kesi yerinim raporunu istiyorlarmış............. beikide ilerde böyle bir düzenleme yaparlar
[ı]merhaba kızlar,
ben doğumumu mecburen sezeryan yapmak zorunda kaldım.
Oysa normal doğum için hazırlamıştım kendimi ama mecburen doğumhanede
bebeğin sağlık sorunu yüzünden sezeryana aldılar beni apar topar
şimdi diğer arkadaşarımın doğum hikayelerini dinleyince çok özeniyorum.
O çekilen acı inlemeler ağlamalar ve bebişine kavuşunca kendini cennette gibi
hissetmen.. Bu zorluklara rağmen o kdr çok isterdim ki normal doğum olmasını
ve doğar doğmaz kucağıma almayı(
şimdi merak ediyorum dr.uma da soracağım, 2.ci doğumu normal yapma
şansımız olmuyor mu sezeryan doğum yaptıysak?
Bilgisi olan var mıııııı(([/ı]
merhaba kızlar,
ben doğumumu mecburen sezeryan yapmak zorunda kaldım.
oysa normal doğum için hazırlamıştım kendimi ama mecburen doğumhanede
bebeğin sağlık sorunu yüzünden sezeryana aldılar beni apar topar
şimdi diğer arkadaşarımın doğum hikayelerini dinleyince çok özeniyorum.
o çekilen acı inlemeler ağlamalar ve bebişine kavuşunca kendini cennette gibi
hissetmen.. bu zorluklara rağmen o kdr çok isterdim ki normal doğum olmasını
ve doğar doğmaz kucağıma almayı(
şimdi merak ediyorum dr.uma da soracağım, 2.ci doğumu normal yapma
şansımız olmuyor mu sezeryan doğum yaptıysak?
bilgisi olan var mıııııı((
37 gün öncesine kadar bende bunu çok merak ediyordum ssvd yapan var mı diye, zaten ilk doğumumda da normal olmasını çok istemiştim 41. haftaya kadar bebeğim gelmedi sonrada strese girdi diyerek sezaryana alındım..
bu hamileleğimde en başından beri normal yapmaya takmıştım sezeryan bana kabus gibi geliyodu hangi doktora gittiysem çok riskli olduğunu, gereksiz bir istek olduğunu söyledi..
neyse vazgeçmedim ve son gittiğim doktor elif hanım bunun olabileceğini herşey normal giderse doğumumu da normal yapabileceğimi söyledi, ama bunda ilk doğumunuzun neden sezeryanla yapıldığının büyük bi önemi var,. mesela çatınız darsa, dardır yapacak bişey yok ikincide de bu durum değişmez.
25 ocak da lokman hekim hastanesinde sezeryan sonrası normal doğum yaptım, çok istiyordum 39+2 güne kadar bekledik ve çok da hızlı bi doğum oldu, öncelikle bunu istiyorsanız benim gibi çok araştırmalı çevrenizin ve hatta bi çok doktorun sözünü dinlememelisiz ben 5 doktor değiştirdim, hepsi bu isteğime karşı çıktılar..
eğer bütün hamileliğiz sağlıklı geçtiyse ve bunu kabul eden bi doktor bulduysanız sabredin ben 40. haftaya kadar bekledim.. muradıma erdim. herşey gönlünüze göre olur inşallah!
Süpermişşş... Yani normal yaptın dimi bişe olmadı... Ve Türkiyede yaptın doğumu... Harika valla... Peki iki doğum arasında ne kadarlık bir süre var..
ben sezeyan olan birinin normal doğum yapamıycanı biliyorum ayrıca çok tehlikeli ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?