- Konu Sahibi emineturkk
-
Bu sitenin yeni üyesiyim ve gercekten harika. Ama paylaşmak istedim .9haftalik hamile yim ikinci eşimden ,ilk eşimden ayrılmamın sebebi doğumdan sonra vajinusmus iliskiye girememek ama korkuyorum yine aynısı olurmu yaşayan varmı
İlk evliliğim 16 yasında oldu ve 8 yasında oğlum var. Ama ilk esinle doğumdan sonra iliskiye giremedim .dogumdan sonra korkudan dolayı oluyormuş hatta doktora gittiğimde Dr 45 yasında bir kadının kürtaj yaptırdığını ve sonra hircin muamele sonucu yani psikolojik olduğunu söyledi. Ve 8 sene sonra bir başkasıyla evlendim ilk eşimden daha Olgun davrandı yasa davrandığına inandım ve hamileyim saçma gelebilir ama inanını bu durumu kimse yasamak isteMez kusura bakma
İlk evliliğim 16 yasında oldu ve 8 yasında oğlum var. Ama ilk esinle doğumdan sonra iliskiye giremedim .dogumdan sonra korkudan dolayı oluyormuş hatta doktora gittiğimde Dr 45 yasında bir kadının kürtaj yaptırdığını ve sonra hircin muamele sonucu yani psikolojik olduğunu söyledi. Ve 8 sene sonra bir başkasıyla evlendim ilk eşimden daha Olgun davrandı yasa davrandığına inandım ve hamileyim saçma gelebilir ama inanını bu durumu kimse yasamak isteMez kusura bakma
Ya küçük evliliğin Zararları yasa karşıdaki insanın Olgun davranması zor bir sürüm ama Allah kimseye vermesin .ayni evin içinde kaynana kayinbab görünce cocuk . Doğumda bile gösteremedim doktor cocuğu öldürürsün sezeryana aldılar Yada zamanın cahilli
Yok doktora göstermedim sezeryana aldılar devlet hastanesi iste .yalanda ia yok psikolojim çok kötü kimseyle paylaşmıyorum erimede aoyluyemiyoeum paylaşılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?