Ilk evliliğinden çocuğu olan bir adamla evli olan var mı

butterfly811

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
35
6
86
Bursa
Kızlar çok merak ediyorum ilk eşinden çocuğu olan bir kocası olan var mı aranızda
benim var ve ciddi problemler yaşıyorum da
bekliyorum cevaplarınızı ve yaşanmışlıklarınızı..

benim sevgili ciciannem, o daha hiç evlenmemişken bir kız çocuğu olan bir adamla ( babam olacak şahısla ) evlendi. ve şimdi sorsan ona pişman mısın ? diye, eminim hayatımdaki en büyük hata diyecektir. gerisi size kalmış, benimki tavsiye.

benim esimin ilk evliliginden bir cocugu var ben ise hic evlenmemis olarak kabul ettim onceleri problem yapiyordum cok pismandim fakat zamanla astim bu dusunceyi ! ilk basta bir pismanlik yasaniyor fakat degisen birsey olamayacagi icin kabullenmekten baska care yok diye dusunuyorum birde bilerek vede isteyerek kabul ediliyo sonucda ! sizin ne gibi problemleriniz var acaba?

benim esimin ilk evliliginden bir cocugu var ben ise hic evlenmemis olarak kabul ettim onceleri problem yapiyordum cok pismandim fakat zamanla astim bu dusunceyi ! ilk basta bir pismanlik yasaniyor fakat degisen birsey olamayacagi icin kabullenmekten baska care yok diye dusunuyorum birde bilerek vede isteyerek kabul ediliyo sonucda ! sizin ne gibi problemleriniz var acaba?

bir kere eski eşte kıskançlık bitmiyor,hele de ilişkiniz ciddiyse kıskançlık birden tepebiliyor ve uç boyutlara çıkıyor,adam birden kıymetli oluyor. bunu da direkt yoldan yansıtamıyor, adamın en yumuşak karnı olan çocuğu aracılığıyla yapmaya çalışıyor :47:

Son düzenleme:
Benim teyzem bahsettiğiniz gibi bir evlilik yaptı... Çocuk annesiyle hiç görüşmüyor yani ilk evlilikteki eş evliliğin içinde değil ama buna rağmen problemli bir evliliği var... Çocuğa bişey dese üvey anne oluyor...Çok zor...

çocuğun kıskançlıkları huzursuzlukları babasını paylaşamaması vs bu benim hayatımda ciddi problem aşmak istiyorum ama bi türlü aşamıyorum ve artık psikolojim bozuluyooo

çocuk kıskanır doğal olarak ama eski eşte kıskanırsa işte asıl problem ve daha da önemlisi erkek arkadaşınızın eski eşine karşı hisleri bitmediyse ikinizi de karısı olarak görecek

çünkü adamlar boşansa bile eski karılarını artık o benım eskı eşim hatta eşimde değil sadece çocuğumun annesi diye göremiyorlar

benım babam böyle maalesef annemden ona karşı hiç bir duygu belirtisi yokken yüzünü bile görmek istemezken babam annemle bir dk bile görüşmek için taklalar atacak ve yeni eşi bunu çok iyi biliyor o kadar kötü bir durum ki anlatamam üstelik babamın yeni eşinden bir çocuğu da var ama huylu huyundan vazgeçmiyor

çok iyi düşün taşın...

her taraftan çevirmişler seni sonuçta var olan aile parçalanmış ve sen ona dahil olmaya çalışıyorsun her nekadar hayır artık onunla benım yeni bir ailem olacak desende olmuyor olmuyor...

çöpsüz üzüm denilir tabiri caizse hoş bir benzetme değildir ama sana denk olsun...

çocuğun kıskançlıkları huzursuzlukları babasını paylaşamaması vs bu benim hayatımda ciddi problem aşmak istiyorum ama bi türlü aşamıyorum ve artık psikolojim bozuluyooo

Yürütmek istiyorsan evliya sabrın olacak arkadaşım

Çünkü zor bir denge; çocuğa ne desen üvey annesin kaçarın yok

Ama merhameti elden bırakmamak lazım, Allah'ın gücüne gider bir günahsızı üzmek

Eski eşle görüşmeleri düzenlemek lazım ki çocuk gidip geldikçe bu çok zor. Zaman zaman muhatap olacaksınız.

Ve bilikte olduğun kişi, onunda adaleti çok önemli, seni ezdirmemesi vs..

velhasıl zor çocuklu biriyle birlikte olmak.

Canım çok stresli ya, sanki ilk eşi vekaleten vardır.
Kıyamazsın günahsız yavru ama o yaşının verdiği bilinçsizlikle senden nefret eder.
Annesiyle ilgili her türlü konuşma hiç düşünmeden yanınızda yapılır.
Sevgili,eş her neyse arada kalır. örnek:
__baba annem dün sevdiğin yemeği yaptı, aklına sen geldin ağladı, seni hiç unutamadı, keşke birlikte olsanız gibi.
Sende birşey diyemiyorsun çocuk çünkü, ne hak iddia edeceksin karşısında evlenip boşanmamış ya.
Daha bunun gibi sayısız örnek. Çocuğun yanında tartışamazsın çünkü annenin yeri hep özeldir çocukta bir şekilde,
aktarır,anne öğrenir.En modern ilişkide bile böyledir maalesef cnm. Ama ahhh işte sevgi var ya sevgi....

yürütmek istiyorsan evliya sabrın olacak arkadaşım

çünkü zor bir denge; çocuğa ne desen üvey annesin kaçarın yok

ama merhameti elden bırakmamak lazım, allah'ın gücüne gider bir günahsızı üzmek

eski eşle görüşmeleri düzenlemek lazım ki çocuk gidip geldikçe bu çok zor. Zaman zaman muhatap olacaksınız.

Ve bilikte olduğun kişi, onunda adaleti çok önemli, seni ezdirmemesi vs..

Velhasıl zor çocuklu biriyle birlikte olmak.

evet ya çok doğru teşekkür ederimmm
o sabır var ya işte gösterebilmek çokk zor

Burda bir ablamız vardı, onun evlendiği adamın önceki evliliğinden bir çocuğu vardı. O ablamız öyle sabırlı, öyle özenliydi ki o çocuk için. Ondan bahsederken 'oğlum' diyordu.
Sizde benimseyin eşinizin çocuğunu. Ona anne olacaksınız, biyolojik olmasada. Siz onu benimserseniz, şefkatle yaklaşırsanız o da sizi benimser.

Back
X