İlk gebeliğim...

Sweetweety

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
4
1
1
Mrb arkadaşlar benim ilk gebeliğim bazen herşeyi çok evham yapabiliyorum çok düşünüyorum çok arastiriyorum. 27 haftalık hamileyim oğlumu bekliyorum allah izin verirse bugün kontrole gittim son iki uc gündür bebeğimi aşağıda hissediyorum vajinama baskı sanki birşey cikicakmis gibi geliyor doktora sorduğumda pek onemseyerek açıklama yapmadı bazı gebelerde olabileceğini bazen kötü olmayabilir bazende erken doğumun belirtisi olabileceğini söyledi ilaç yazdı başına böyle birşey gelen var mesele o vajina baskısı şuan biraz azaldı ama hala hareketlerini aşağıda hissediyorum. Yardım eder misiniz.

Canım bence içini ferah tut son günlerde biraz fazla yorulduysan olabilir tabikide ktü düşünme Allah nasip ederse benimde oğlum olacak sağlıkla alalım kucağımıza inşallah :)

Canım bence içini ferah tut son günlerde biraz fazla yorulduysan olabilir tabikide ktü düşünme Allah nasip ederse benimde oğlum olacak sağlıkla alalım kucağımıza inşallah :)
İnşallah allah sağ saglim hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip eder tesekkur ederim cnm. :)

canim benim kizimda ters donmeden once ayaklari asagidaydi ve cok net asagida hissederdim hareketlerini sanardim ki birazdan ayaklari disari cikcak ama pozisyonunu degistirince gecti. hala daha cok yukarda diil zaten asagida konumlanmis karnimda o yuzden hareketlerini asagida hissediorm. seninde muhtemelen bebisin daha henuz ters donmedigi icin ayaklari asagida tekmeliodur ondan cok asagida hissediosundur. telas yapma. bende cok evhamlaniorm benim de ilk gebeligim. gecen hafta karnimi dikiz aynasina carpmistim kabus olmustu 3 gunum ama fazla gerginlik bebegede iyi diil oyle dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…