İlk Gebelik belirtileriniz nelerdi?

sessizkadinb1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2023
7
12
3
25
Özellikle 1.ay gebelik belirtileriniz nelerdi biraz yardımcı olurmusunuz... ve adet gecikmesi yasadiginizda mantar ve kasinti olustumu özel bolgenizde

Özellikle 1.ay gebelik belirtileriniz nelerdi biraz yardımcı olurmusunuz... ve adet gecikmesi yasadiginizda mantar ve kasinti olustumu özel bolgenizde
Gebeyseniz kan tahlilleri ile kesinlestiyse ve mantar kaşıntı durumu varsa en yakın zamanda doktorla iletişime girin. Gebeliğin hic bi döneminde mantar enfeksiyon durumu istenmez. En yakın zamanda tedavi edilmesi gerekir. Gebeliğin varlığından söz ediliyorsa asla ihmal etmeyin.

Bacak ve belde sızlama. Kasıklarda batma. Gogus hassasiyeti. Halsizlik. Suan 5 haftalk hamileyim bikac gun once mantar oldum dr la gorustum fitil verdi rahatladim🙏

Sağ kasığımda damar atması gibi zonklama oldu hafif hafif her gece. ben adete 7 gün kala kaset testte gordum hamile olduğumu. Onun dışında bel ve kasık ağrısı dışında hiçbir şey olmadı. adetim gecikince yeşil akıntı oldu mantar başlangıcıydı sanırım ama doktor ilaç vermedi ilerlerse bakarız şu asamada ilaçsız çözüm üretelim diyerek temiz tutmalı vs önerdi ama zaten çok temiz olmaya çalışırım o konuda. Sonra ilerlemeden yok oldu mantar çok şükür. Mantar olsanız da bebeğe geçecek bir enfeksiyon değil bir önceki yorum korkunç geldi siz her durumda sakin kalmaya çalışın dünyanın sonu değil

Back
X